loader

Hiuskiinne Structure & Volume

3440

Hajusteeton hiuslakka on erittäin vahva ja se antaa ryhtiä ja kestävän pidon kampaukselle. Hiuslakka vähentää sähköisyyttä ja viimeistelee hiukset sileiksi ja kiiltäviksi. Sisältää panthenolia ja vehnäproteiinia. Saatavilla myös matkakoko.

5,20 € / 300 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,4 / 5

Perustuu 68 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Erinomainen kiinne, tullut luottotuoteekseni. Pitää hyvin, ja täytyy ihan varoa, ettei suihkuta liikaa. Antaa mukavasti tuuheutta ja pitää hiukset pitempään puhtaana. Lähtee helposti pois harjaamalla. Kestää hyvin vertailun hintavampiin kampaamotuotteisiin.

Marja K.

Erittäin vahva hiuslakka kestäviin kampauksiin

Dermosil Hiuskiinne Structure & Volume on voimakkuudeltaan erittäin vahva (superstrong) hiuslakka. Se antaa erittäin kestävän pidon hiuksille ja kampauksille, siloittaa hiusten pinnan ja tuo hiuksille kiiltoa. Hajusteeton hiuslakka sopii myös herkkäihoisille.

Hiuslakka sisältää hoitavaa B5-vitamiinia eli panthenolia sekä vehnäproteiinia, joka kosteuttaa hiuksia ja tekee ne muotoiltaviksi.

Dermosil Hiuskiinne on hajusteeton hiuslakka, ja se on saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Hiuslakka on vegaaninen.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Sulje pullon korkki, kun olet käyttänyt tuotetta ja säilytä pulloa tasalämpöisessä paikassa. Jotta pullon suutin ei tukkeutuisi, kannattaa välttää perättäisiä, lyhyitä suihkauksia.

Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/122 °F lämpötiloille. Säilytä lasten ulottumattomissa.

danger3.png 
​VAARA

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Hiuskiinne

Tarkoitus: Hiusten ja kampausten viimeistelyyn.

Käyttöohje: Suihkuta Hiuskiinnettä kuiviin hiuksiin 20-30 senttimetrin etäisyydeltä.

Hajusteet: Hajustamaton

Sertifikaatti: certificate

Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aqua, Acrylates Copolymer, Aminomethyl Propanol, Panthenol, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, AMP-Isostearoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Citric Acid

Arvosana ja kommentit

3,4/5

reviewer avatar
Henna S. 13.05.2021

Lakka on hyvä ja suosikkini. Toivon kuitenkin, että suuosa voitaisiin uudistaa, sillä se menee jatkuvasti tukkoon. Tätä ei tapahdu Dermosilin vihreässä purkissa olevan hiuslakan suhteen, jossa erilainen suuosa.

reviewer avatar
Pia N. 24.11.2020

Hyvä tuote ohuille hiuksille. Pysyvät kuosissaan koko päivän. Miinusta suuttimesta, joka tukkoontuu. Aukeaa lämpimällä kuitenkin vedellä. Suihke saisi olla vieläkin hienojakoisempaa.

reviewer avatar
Marja K. 16.11.2020

Erinomainen kiinne, tullut luottotuoteekseni. Pitää hyvin, ja täytyy ihan varoa, ettei suihkuta liikaa. Antaa mukavasti tuuheutta ja pitää hiukset pitempään puhtaana. Lähtee helposti pois harjaamalla. Kestää hyvin vertailun hintavampiin kampaamotuotteisiin.

reviewer avatar
Mari W. 28.09.2020

Jättää hiuksiin kovan ja koppuraisen pinnan

reviewer avatar
Kirsi H. 08.09.2020

Paras hiuslakka. Tuoksukin haihtuu nopeasti pois. Toinen pullollinen menossa.

reviewer avatar
Sanna K. 08.09.2020

Luottotuotteeni! Pitää hyvin, luonnollinen lopputulos.