loader

Muotovaahto Structure & Volume

3443

Vahva muotovaahto hiusten muotoiluun. Antaa kampauksille kestävyyttä ja kiiltoa. Sisältää pantenolia ja vehnäproteiinia. Levitetään hiusten tyveen, pitkiin hiuksiin myös kohti latvoja muotoilua varten.

5,20 € / 300 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,7 / 5

Perustuu 4 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Luottotuotteeni ollut vuosia. Tätä käytän säännöllisesti. Minulle aivan loisto tuote.

Sanna K.

Muotovaahto Structure & Volume on voimakkuudeltaan erittäin vahva (superstrong). Se antaa hiuksille erittäin vahvan tuen, tuo ryhtiä muotoiluun ja vahvistaa hiusten kiiltoa.

Muotovaahto sisältää vehnäproteiinia, joka hoitaa ja suojaa hiuksia lämmöltä, sekä B5-vitamiinia eli panthenolia, joka vahvistaa hiuksia.

Muotovaahto on tarkoitettu kosteiden hiusten muotoiluun. Levitä Muotovaahtoa ensisijassa hiusten tyveen. Pitkissä hiuksissa voit myös käyttää Muotovaahtoa hiusten koko pituuteen. 

Tuote on hajustamaton ja se on saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Tuote on vegaaninen.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/122 °F lämpötiloille. Säilytä lasten ulottumattomissa.

danger3.png

VAARA

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Muotovaahto

Tarkoitus: Hiusten muotoiluun.

Käyttöohje: Ravista pulloa, käännä se ylösalaisin ja pursota vaahtoa kädelle. Levitä muotovaahtoa pyyhekuiviin hiuksiin ja muotoile.

Hajusteet: Hajustamaton

Sertifikaatti: certificate

Aqua, Alcohol Denat., VP/VA Copolymer, Butane, Propane, Isobutane, VP/Dimethylaminoethylmethacrylate Copolymer, Cetrimonium Chloride, Laureth-4, Panthenol, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Hydrolyzed Wheat Protein PG-Propyl Silanetriol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Last Chance
(32)

Suu-nenäsuoja, 50 kpl

19,90 € / 50 kpl

Osta
Uusi
(19)

Silottava hiusvoide

5,90 € / 100 ml

Osta
Bestseller
(49)

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Osta
Uusi
(0)

Puolukkashampoo 30 ml

1,90 € / 30 ml

Osta

Viimeksi katsomasi tuotteet

Arvosana ja kommentit

3,7/5

reviewer avatar
Olsku L. 26.05.2021

Ihana tuote! Tärkeä muista laittaa kosteihin hiuksiin. Ei hajua, tuo joustavuutta ja tukee kampausta eikä hiukset tule tahmeaksi jopa seuraavana päivänä. Edullinen laatu-hinta suhde. Suosittelen.

reviewer avatar
Paula L. 19.05.2021

Ei sopinut minun liukkaille ja ohuille hiuksilleni - kuin olisi vettä laittanut hiuksiin, paitsi että jäi ikävän tahmainen tuntu :(

reviewer avatar
Mathias G. 03.05.2021

-

reviewer avatar
Sanna K. 08.09.2020

Luottotuotteeni ollut vuosia. Tätä käytän säännöllisesti. Minulle aivan loisto tuote.