loader
series logo

Kuitumuotovaahto

5,20 € / 150 ml

Tuuheuttava muotovaahto, jonka kuitumainen koostumus tuo ilmavaa ryhtiä ja eloisuutta kampaukseen. Työstä vaahtoa taputtelemalla sitä kevyesti käsien välissä, levitä kosteisiin hiuksiin ja muotoile.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Hair Care
Tuotteesta

Ilmavan, joustavan ja elastisen kampauksen salaisuus on Dermosil Kuitumuotovaahto, joka tuo hiuksiin volyymia ilman, että hiuksista tulee kovat ja raskaat.

Kuitumuotovaahto on koostumukseltaan tavallista muotovaahtoa pehmeämpää ja joustavampaa. Pursota tuotetta ensin pieni määrä kämmenelle ja työstä sitä käsien välissä. Vaahdosta muodostuu ilmavia kuituja, jolloin sitä on helppo levittää hiuksiin. Lisää vaahtoa pienissä erissä, jolloin saat kuidut toimimaan parhaiten ja hiuksista tulee tuuheat ja ilmavat.

Tuote levitetään kosteisiin hiuksiin ennen föönausta. Hajustamaton tuote sopii kaikille hiuslaaduille.

Tuote on saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Tuote on vegaaninen.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50°C/122°F lämpötiloille. Säilytä lasten ulottumattomissa.

danger3.png

VAARA

Tarkoitus
Hiuksia tuuheuttava muotovaahto.
Käyttöohje
Pursota vaahtoa kämmenelle, työstä vaahtoa käsissä ja levitä kosteisiin hiuksiin ennen muotoilua.
Hajusteet
Hajustamaton
Sertifikaatti

Aqua, Butane, Propane, Alcohol Denat, Polyquaternium-68, Isobutane, Polyquaternium-11, Hydrolyzed Wheat Protein PG-Propyl Silanetriol, Laureth-4, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ceteareth-20, PEG-90M, Phenoxyethanol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Triethanolamine, Ethylhexylglycerin

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Löysin tämän tuotteen uudelleen kun lyhensin hiuksiani n. 15cm. Nyt pieni määrä vaahtoa riittää hyvin puolipitkiin hentoihin hiuksiin. Ei tarvitse muuta kun puristella kosteisiin hiuksiin niin hiukset jää laineille, muuta hiusten muotoilua ei tarvitse tehdä.

Ainakin itsellä tahmaa hiukset, tai sitten en osaa käyttää oikein.

Paras käyttämäni tuote hennoille ja lyhyille hiuksilleni. Pienenpieni nokare riittä, ja tukea ja muotoiltavuutta on juuri sopivasti.

Minulla on suorat ja liukkaan hennot hiukset. Olen kokeillut useita ns.kampaamotuotteita, mutta tämä kuitumuotovaahto on ehdottomasti paras! Hiukset saavat rakennetta ja tukevuutta. Vaatii toki silloin tällöin, että hiukset pestään syväpuhdistavalla shampoolla. Hyvä hinta/laatusuhde!

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Erittäin hyvä kuituvaahto. Olen kokeillut useampia kampaamomerkkien vastaavia ja tämä on yhtä hyvä ja parempi. Pieni määrä saa föönin kanssa hiukset kuosiin ja tuuheuttaa.

Lataa lisää