loader

Hiuspohjaa tasapainottava seerumi

3819

Seerumi auttaa ehkäisemään hilseen muodostumista ja rauhoittaa ja kosteuttaa ärtynyttä ihoa. Levitetään suoraan hiuspohjaan. Imeytyy nopeasti. Sisältää mm. betaiinia ja pantenolia.

9,90 € / 125 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,5 / 5

Perustuu 13 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Erittäin kuivaan päänahkaan, jopa hilselaattoihin toiminut erinomaisesti ja vaikutus nopea. Loistotuote!

MIRA T.

Ärtyneen, kutiavan ja hilseilevän hiuspohjan paras apu on puhdistus. Sen lisäksi hiuspohja voi kaivata lisäkosteutta aivan samalla tavalla kuin iho muualla kehossamme.

Dermosil Hiuspohjaa tasapainottava seerumi rauhoittaa ja kosteuttaa ärtynyttä ihoa sekä auttaa ehkäisemään hilseen muodostumista. Hiuspohjan kosteustasapaino palautuu ja paranee, kun seerumia käytetään säännöllisesti.

Seerumi sisältää muun muassa salisyylihappoa ja maitohappoa, joka vähentää hilseilyä sekä hoitaa ja kosteuttaa hiuspohjaa. Ainesosat, kuten betaiini ja pantenoli, huolehtivat ihon ja hiusten hyvinvoinnista. Mentoli ja rosmariiniöljy virkistävät ihoa.

Seerumia levitetään suoraan hiuspohjaan ja hierotaan sormenpäillä ihoon. Seerumi imeytyy nopeasti ja tuo iholle raikkaan tunteen.

Seerumi on riittoisaa ja sitä kannattaa levittää pieniä määriä kerrallaan. Seerumia ei huuhdella pois, vaan tarvittaessa sitä voi levittää päänahkaan useita kertoja päivässä. Ravistettava ennen käyttöä.

Tuote on vegaaninen.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Seerumit

Tarkoitus: Ärtyneen, hilseilevän ja kutiavan hiuspohjan hoitoon.

Käyttöohje: Ravista pulloa ennen käyttöä. Seerumin koostumus on melko juoksevaa, joten annostele seerumia pullosta varovasti suoraan hiuspohjalle. Pullon suuaukko avataan kiertämällä kapeaa kärkiosaa. Mitä enemmän korkkia kiertää, sitä suuremmalle pullon suu avautuu. Hiero seerumia pieni määrä kerrallaan sormenpäiden avulla hiuspohjaan. Seerumi imeytyy nopeasti, eikä sitä huuhdella pois.

Hiustyyppi: Normaali; Rasvoittuva; Kuiva & vahingoittunut

Hajusteet: Luonnollisia hajusteita

Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Polysorbate 20, Betaine, Panthenol, Climbazole, Menthyl Lactate, Menthol, Phenoxyethanol, Biosaccharide Gum-1, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Salicylic Acid, Tocopheryl Acetate, Limonene, Lactic Acid, Sodium Hydroxide

Suosittelemme sinulle

Uusi
(0)
4102

Vitamin E Käsivoide mini

3,20 € / 50 ml

Osta
Joulu
(4)
2240

Joulukalenteri

47,50 €

Osta
Uusi
(1)
9857

Käsisaippua muuttolinnut

5,90 € / 500 ml

Osta
Uusi
(0)
9858

Keittiökäsisaippua kontio

5,90 € / 500 ml

Osta

Arvosana ja kommentit

4,5/5

reviewer avatar
Maria H. 14.03.2021

Todella tehokas seerumi, kutina loppui ja punoitus hieman väheni. Ei ärsyttänyt omaa päänahkaa ollenkaan. Miinusta tuosta korkista, hieman hankala. Suosittelen tuotetta :)

reviewer avatar
MIRA T. 23.02.2021

Erittäin kuivaan päänahkaan, jopa hilselaattoihin toiminut erinomaisesti ja vaikutus nopea. Loistotuote!

reviewer avatar
Leena L. 19.02.2021

Minulla ei varsinaisesti hilsettä ole, mutta joskus päänahassa ollut finnien tapaista näppylää ja joskus kutinaa. Tämä on ollut tosi hyvä tuote siihen myös rauhoittaa päänahkaa. Pieni määrä riittää, hierotaan hyvin päänahkaan. Todella hyvä tuote pesun jälkeen viimeistely tuote, latvojen öljyämisen lisäksi. :)

reviewer avatar
Katri L. 27.01.2021

Minulla ei ole varsinaisesti hilsettä, mutta muutama kohta päänahassa alkanut kutista ja kehittää karstaa. Tämä tuote rauhoittaa tilanteen. Käyttö ei ole mitään rakettitiedettä, korkkia sopivasti auki, pää alaspäin ja täsmäisku. Jatkoon.

reviewer avatar
christina B. 18.12.2020

Kosteuttaa mukavasti päänahan jolloin häviää hilseily. Rasvaisuus hiuksista lähtee yhdellä pesulla helposti pois (muilla tuotteilla pitänyt pestä muutaman kerran että lähtee). Jäi harmittamaan vain kun korkki oli rikki ja tuotetta valui kaikkialta/kaikkialle :/ Suosittelen

reviewer avatar
Salla K. 17.11.2020

Ihan huipputuote päänahkani hilseen poistoon, hilse väheni huomattavasti. Hilse palasi heti kun pullo tyhjeni.