loader

Suolashampoo

4059

Mineraalirikas Suolashampoo syväpuhdistaa tehokkaasti hiuspohjaa ja hiuksia tasapainottaen samalla hiuspohjan talineritystä. Tekee hiuksista kiiltävät, tuuheat ja elinvoimaiset.

7,90 € / 200 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,9 / 5

Perustuu 78 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Olin aluksi skeptinen tuotteen suhteen - mutta ensimmäisen käyttökerran jälkeen olin aivan myyty ja tämä on jäänyt pysyväksi tuotteeeksi hiustenhoito rutiineihini. Tuote on juuri sellainen kuin tuotekuvaus antaa ymmärtää! Hiuksista tulee super puhtaat, ihanalta tuoksuvat ja tuote on todella riittoisa.

Riikka L.

Syväpuhdistava shampoo hiuksille ja hiuspohjalle

Suolashampoo on tehokas pesutuote hiuksille ja hiuspohjalle. Shampoon sisältämä mineraalirikas merisuola tekee shampoosta ainutlaatuisen ja hiukset tuntuvat pesun jälkeen uskomattoman puhtailta, kiiltäviltä ja tuuheilta.

Parasta shampoossa on sen sisältämä merisuola, joka on luonnon oma detox-ominaisuuksia sisältävä tehoaine. Se syväpuhdistaa tehokkaasti epäpuhtauksia hiuspohjasta ja hiuksista, kuten esimerkiksi muotoilutuotteiden jäämiä ja talia.

Merisuola sisältää runsaasti mineraaleja, kuten magnesiumia, natriumia ja kaliumia, jotka rauhoittavat hiuspohjaa ja tasapainottavat talineritystä samalla, kun ne ravitsevat ja hoitavat sekä hiuksia että hiuspohjaa. Hiukset tuntuvat puhtaammilta ja raikkaammilta pidempään. Suolashampoo antaa hiuksille ainutlaatuisen kauniin kiillon ja tekee niistä tuuheat, ilmavat ja elinvoimaiset.

Shampoon pakkauksen valinnassa on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että kansi on helppo ja käytännöllinen avata suihkussa nostamalla kansi auki vaivattomasti ilman ruuvausta.

Tuotteella on vastustamattoman raikas tuoksu, jossa on aavistus vesililjaa ja bergamottia.

Tuote on vegaaninen.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Shampoot

Tarkoitus: Hiusten syväpuhdistavaan pesuun.

Käyttöohje: Annostele noin teelusikan kokoinen määrä shampoota kämmenelle ja levitä märkiin hiuksiin ja hiuspohjaan. Hiero shampoo hiuspohjaan pyörivin liikkein, vaahdota ja huuhtele huolellisesti. Halutessasi runsaammin vaahtoa, lisää enemmän vettä hiuksiisi, jolloin vaahtoa syntyy enemmän. Suosittelemme käyttämään shampoopesun jälkeen hoitoainetta tai hiusnaamiota tuomaan lisäkosteutusta hiuksille. Sopii käytettäväksi noin kerran viikossa.

Hiustyyppi: Normaali; Ohut; Rasvoittuva; Harmaa

Hajusteet: Miedosti hajustettu

Maris Sal, Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Phenoxyethanol, Parfum, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

4,9/5

reviewer avatar
Mari S. 08.05.2021

Super hyvä tuote! Pesee puhtaaksi ja hiukset jäävät ilmaviksi.

reviewer avatar
Annastiina P. 03.05.2021

Shampoolla hiuksista tulee superpuhtaat ja ilmavat. Isot suolakiteet kuitenkin miinuksena, tuntuvat lähinnä turhakkeilta tuotteen seassa, kun eivät sula, eikä niitä voi käyttää esim.päänahan hierontaankaan, ne kun vaan tipahtelevat lattialle.

reviewer avatar
anne M. 02.05.2021

Hyvä tuote; kun se loppui lisäsin ruokalusikallisen merisuolaa tavallisesti käyttämääni shampooseen ja pesutulos on yhtä supertehokas, narskuvaa puhtautta 🌝

reviewer avatar
Leena M. 08.04.2021

reviewer avatar
Riikka L. 03.04.2021

Olin aluksi skeptinen tuotteen suhteen - mutta ensimmäisen käyttökerran jälkeen olin aivan myyty ja tämä on jäänyt pysyväksi tuotteeeksi hiustenhoito rutiineihini. Tuote on juuri sellainen kuin tuotekuvaus antaa ymmärtää! Hiuksista tulee super puhtaat, ihanalta tuoksuvat ja tuote on todella riittoisa.

reviewer avatar
Susanna P. 02.04.2021

Kerran viikossa käyttö syväpuhdistaa sopivasti, myös perheen esiteini ihastui.