loader

Palashampoo

9642

Sulfaatiton Palashampoo on luonnonystävän valinta! Riittoisa shampoopala sisältää runsain määrin kosteuttavaa glyseriiniä, kulkee pienessä tilassa ja vähentää ympäristökuormaa.

6,90 € / 58 g

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,6 / 5

Perustuu 78 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Ihana! Vaahtoaa todella helposti, pesee narskuvan puhtaaksi, mutta ei kuivata ja bonuksena herkullinen tuoksu.

Nina S.

Sulfaatiton Palashampoo on ympäristöystävällinen valinta 

Dermosil Palashampoo sisältää runsain määrin kosteuttavaa glyseriiniä ja kookosöljyä. Mieto shampoo pitää hiukset ja hiuspohjan hyvinvoivana ja pesee kuivattamatta.

Shampoon pesuteho perustuu mietoihin, kookoksesta peräisin oleviin ainesosiin ja siinä on raikkaan kesäinen sitrustuoksu.

Palashampoo ei sisällä lainkaan vettä ja se on pakattu pahvipakkaukseen, joten se on ympäristöystävällinen valinta. Palanen on suojattu sokeriruo'osta valmistetulla biomuovilla. 58 g Palashampoota vastaa noin 750 ml nestemäistä shampoota. Palashampoo vie pienen kokonsa vuoksi vähemmän tilaa kuljetuksissa ja sen avulla voi vähentää muovipullojen aiheuttamaa ympäristökuormaa.

Shampoopala on helppo myös itse kuljettaa mukana ja se kulkee vaivatta myös lentokoneen käsimatkatavaroissa.

Kastele hiukset ja palashampoo. Vaahdota shampoo hieromalla palaa hiuksiin ja hiuspohjaan tai ensin käsiin ja sitten hiuksiin. Jatka sitten vaahdon hieromista hiuksiin ja hiuspohjaan sormenpäillä. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä.

Käytä hiustenpesun jälkeen tarvittaessa jotain valikoimamme hoitoaineista.

Parasta Palashampoossa on sen riittoisuus! Tuote kestää käytössä pitkään, kun säilytät shampoon kuivassa ja ilmavassa paikassa.

Tuote on vegaaninen.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Kosteuttava

Tarkoitus: Saippuapala hiusten pesuun.

Käyttöohje: Kastele hiukset ja palashampoo. Vaahdota shampoo hieromalla palaa hiuksiin ja hiuspohjaan tai ensin käsiin ja sitten hiuksiin. Jatka vaahdon hieromista hiuksiin ja hiuspohjaan sormenpäillä. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä. Käytä tarvittaessa hoitoainetta. Säilytä shampoo kuivassa ja ilmavassa paikassa.

Hiustyyppi: Normaali; Rasvoittuva

Hajusteet: Miedosti hajustettu

Sodium Cocoyl Isethionate, Glycerin, Cocos Nucifera Oil, Stearic Acid, Parfum, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol, Citral

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

4,6/5

reviewer avatar
Carolina L. 27.04.2021

Ihana tuote! Suosittelen vahvasti!

reviewer avatar
Nina S. 21.04.2021

Ihana! Vaahtoaa todella helposti, pesee narskuvan puhtaaksi, mutta ei kuivata ja bonuksena herkullinen tuoksu.

reviewer avatar
Laura N. 10.04.2021

Ihana tuote! Hyvä tuoksu ja pehmeä hius pesun jälkeen. Myyntiin vielä säilytysrasia tälle :)

reviewer avatar
Marika A. 30.03.2021

Ihana palashampoo! Raikas ja mieto, niin tuoksu kuin tuotekin! Pesee hyvin ja tiuotetta irtoaa helposti moneen muuhun palashampooseen verrattuna. Ei ärsytä herkkää päänahkaani.

reviewer avatar
Maiju M. 06.03.2021

Paras shampoo tällä hetkellä, mitä tiedän. :) Pesee hyvin, mutta ei liikaa, eikä sisällä sulfaatteja. Raikas tuoksu ei jää hiuksiin. Plussaa myös pala-muodosta. Toivottavasti pysyvästi valikoimassa!

reviewer avatar
Marika K. 25.02.2021

Olen allerginen sulfaatille ja vihdoinkin shampoo myös minulle! Pesee hyvin, mutta ei nitiseväksi, niin kuin tosi moni muu palashampoo. Tällä ei hiukset takkuunnu ja tuoksukin on oikein kiva. Iso kiitos shampoosta! Pitäkää ehdottomasti valikoimassa.