loader

Fresh Is More! Kuivashampoo

4050

Kuivashampoo raikastaa tehokkaasti pesukertojen välillä. Ravista pulloa ja suihkuta tuotetta hiusten tyveen ja hiuspohjaan, jolloin se imee talia, antaa tukea, tuuheutta ja volyymia hiuksille.

6,50 € / 200 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,0 / 5

Perustuu 6 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Todella hyvä, vie rasvaisuuden hiuksista tehokkaasti jo pienelläkin määrällä. Helppo annostella, tuoksu häviää samantien eikä jää häiritsemään herkkänenäistä. Toimii hyvin tummanruskeissa hiuksissa > ei tee valkoiseksi kuten useat kuivashampoot.

Nina S.

Parasta kuivashampoossa on sen monikäyttöisyys

Fresh Is More! Kuivashampoo on monikäyttöinen tuote, joka pitää hiukset raikkaana ja antaa niille tuuheutta sekä volyymia.

Kuivashampoon avulla loihdit hetkessä hiuksistasi puhtaat ja raikkaat ilman vesipesua. Tuote imee tehokkaasti talia hiuspohjasta ja sopii näin ollen siis erinomaisesti raikastamaan hiuksia pesukertojen välillä.

Kuivashampoo tuo välittömästi hiuksille myös tuuheutta ja luo hyvän pohjan kampauksille. Liukkaat ja ohuet hiukset saavat ryhtiä, tukea ja ilmavuutta, kun käytät kuivashampoota hiusten muotoilun yhteydessä.

Kuivashampoon käyttö on helppoa ja vaivatonta. Ravista pulloa voimakkaasti ennen käyttöä. Suihkuta Kuivashampoota hiusten tyveen ja hiuspohjaan noin 15-20 sentin etäisyydeltä. Hiero hiuksia ja hiuspohjaa kevyesti sormilla ja harjaa tai muotoile hiukset normaaliin tapaan.

Kuivashampoolla on hurmaava lämpimän täyteläinen tuoksu, jonka vivahteet kulkevat vadelman ja freesian kautta santelipuun ja vaniljan tuoksusävyihin.

Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/122 °F lämpötiloille. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Kuivashampoo

Tarkoitus: Raikastaa hiukset pesukertojen välillä ja antaa hiuksille tuuheutta ja volyymia.

Käyttöohje: Ravista pulloa voimakkaasti ja suihkuta noin 15–20 cm etäisyydeltä hiusten tyveen sekä hiuspohjaan. Hiero shampoota hiuksiin ja hiuspohjaan sormilla ja kampaa hiukset tavalliseen tapaan.

Hajusteet: Miedosti hajustettu

Butane, Isobutane, Propane, Alcohol Denat., Tapioca Starch, Aqua, Silica, Isopropyl Myristate, Polyurethane-14, AMP-Acrylates Copolymer, Polymethylsilsesquioxane, Parfum, Aminomethyl Propanol, D-limonene

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

4,0/5

reviewer avatar
Nina S. 10.03.2021

Todella hyvä, vie rasvaisuuden hiuksista tehokkaasti jo pienelläkin määrällä. Helppo annostella, tuoksu häviää samantien eikä jää häiritsemään herkkänenäistä. Toimii hyvin tummanruskeissa hiuksissa > ei tee valkoiseksi kuten useat kuivashampoot.

reviewer avatar
Johanna K. 15.01.2021

Melkoisen voimakas tuoksu. Ihan OK tuote, ei mikään huippuhyvä, mutta menettelee. Tummien hiusten kuivashampoolle olisi tarve.

reviewer avatar
Marja R. 04.09.2020

Eihan paras kuivashampoo mitä olen käyttänyt. Minulla on hentoiset puolipitkät hiukset ja voin käyttää kuivashampoota 2-3 kertaa peräkkäisinä päivinä, ennen kuin täytyy hiukset vesi pestä. Kevyt ja hyvä tuksu.

reviewer avatar
Johanna M. 30.08.2020

Oli kyllä melkoinen pettymys tämä kuivashampoo. Saa suihkutettua hyvin eikä jätä valkoista rajaa hiuksiin, mutta tukka menee niin takkuun ettei meinaa harjaa saada läpi.

reviewer avatar
Asiakaspalvelu D. 24.08.2020

Hei Marita, kiitoksia palautteestasi. Kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme. Kehitystyössä meitä ohjaavat sekä asiakkaiden toiveet, kauneudenhoidon trendit, myyntimäärät että lainsäädäntö ja tutkimustyö, jotka vaikuttavat esimerkiksi ainesosien käyttöön. Välitän palautteesi tuotekehitysryhmällemme.

reviewer avatar
Marita A. 23.08.2020

Missä hän viipyy hajustamaton kuivashampoo? Useasti jo asia viety "tuotekehitysryhmälle", mutta vielä puuttuu valikoimista.