loader

Tuuheuttava kuivashampoo

9598

Paras kuivashampoo tuuheuttaa ja raikastaa! Dermosil Tuuheuttava kuivashampoo raikastaa hiukset ja tuo volyymia ja ilmavuutta hiuksiin. Erittäin hienojakoinen koostumus sisältää myös hiuksia ja hiuspohjaa hoitavia ainesosia.

9,50 € / 15 g

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,4 / 5

Perustuu 14 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Taidan olla aika poikkeus, sillä tykkään tuotteesta todella paljon:). Vaaleat hiukseni tulevat jotenkin raikkaamman sävyisiksi ja tuoksu on aivan ihana! Minua ei ole haitannut tuo tuotteen pöllähtäminen. Saan sen hyvin osumaan minne haluan ja hiukseni saavat tukea ja tuuheutta, ovat luonnostan kovin lasimaisen liukkaat.

Johanna D.

Paras kuivashampoo yhdistää hiuspuuterin ja kuivashampoon


Paras kuivashampoo yhdistää hiuspuuterin ja kuivashampoon tärkeimmät ominaisuudet. Tuuheuttava kuivashampoo antaa hiuksiin volyymia ja rakennetta, mutta auttaa myös pidentämään pesuväliä ja raikastamaan hiuksia pesukertojen välillä.

Tuuheuttava kuivashampoo sisältää muun muassa tapiokatärkkelystä ja bambujauhoa, jotka imevät rasvaisuutta hiuksista ja hiuspohjasta ja saavat siten hiukset tuntumaan raikkailta ja ilmavammilta.

Arginiini hoitaa hiuksia ja tekee niistä sileät ja liukkaat. Salvianlehtiuute huolehtii hiuspohjasta ja auttaa ehkäisemään hilseen muodostumista.

Erittäin hienojakoisen kuivashampoon käyttö on helppoa, ja pumppupullon voi ottaa huoletta myös matkalle mukaan. Pullon mekanismi toimii ilman ponnekaasua, vain kevyt painallus riittää annostelemaan sopivan määrän kuivashampoota.

Kuivashampoon käyttö sopii niin lyhyille kuin pitkillekin hiuksille.

Tuotteessa on hyvin mieto ja puhdas, vihreiden hedelmien ja kukkien tuoksu.

Kuivashampoo on vegaaninen tuote.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Kuivashampoo

Tarkoitus: Tuuheuttava kuivashampoo antaa hiuksille rakennetta ja poistaa rasvaista tunnetta hiuksista ja hiuspohjasta.

Käyttöohje: Ravista pulloa. Suihkauta kevyesti pumppupulloa painamalla kuivien hiusten tyveen n. 15 cm:n etäisyydeltä. Hiero sormilla hiuspohjaan ja hiuksiin.

Hiustyyppi: Normaali; Ohut; Rasvoittuva

Hajusteet: Hypoparfum®

Tapioca Starch, Bambusa Arundinacea Stem Powder, Magnesium Stearate, Arginine, Parfum, Salvia Officinalis Leaf Extract

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Last Chance
(32)

Suu-nenäsuoja, 50 kpl

19,90 € / 50 kpl

Osta
Uusi
(18)

Silottava hiusvoide

5,90 € / 100 ml

Osta
Bestseller
(49)

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Osta
Uusi
(0)

Puolukkashampoo 30 ml

1,90 € / 30 ml

Osta

Viimeksi katsomasi tuotteet

Arvosana ja kommentit

3,4/5

reviewer avatar
Anne-Mari H. 11.09.2021

Ensimmäisen painalluksen osoitin kämmenpohjaan ja painaen varovasti puoliväliin. Saa paremman tuntuman millä voimalla jauhetta tulee pullosta. Tuoksu on ihan kiva ja aika mieto. En ainakaan itse heti edes havainnut sitä. Minusta tuote on ainakin omassa tukassa enempi hiuspuuteri kuin kuivashampoo mutta käytettyä tulee näinkin. Täsmäiskuina kiireisiin lähmätukka-aamuihin, kun ei ole aikaa pesuun, toiminee. Ohut hius tahtoo vain aina sähköistyä näistä tuotteista ja sitä sähköisyyttä täytyy sitten taltuttaa jollain suihkeella ja lopputulemana kuontalo on täynnä "aineita". Toisaalta, jos yrittää värkätä jotain nutturaviritystä, jauhe antaa mukavasti pitoa.

reviewer avatar
Maarit N. 05.07.2021

Ihastuin ensi kerrasta tuotteeseen. Toki myös ekalla kerralla päähäni pöllähti kunnon annos (olen tummatukkainen), joten sen hierominen päänahkaan kesti hetken. Nyt olen varovainen ja tupsautan tuotetta kämmenpohjaan, josta hieron sen hiusten tyveen. Rasvoittuville, ohuille ja liukashiuksisille aivan mahtava tuote: tuuhentaa, karheuttaa ja vaikutus kestää seuraavaan hiustenpesuun hyvin. Tuoksukin on hyvä. Ehdottomasti kannattaa pitää valikoimassa!

reviewer avatar
Johanna D. 28.12.2020

Taidan olla aika poikkeus, sillä tykkään tuotteesta todella paljon:). Vaaleat hiukseni tulevat jotenkin raikkaamman sävyisiksi ja tuoksu on aivan ihana! Minua ei ole haitannut tuo tuotteen pöllähtäminen. Saan sen hyvin osumaan minne haluan ja hiukseni saavat tukea ja tuuheutta, ovat luonnostan kovin lasimaisen liukkaat.

reviewer avatar
Suvi R. 09.11.2020

Valitettavasti ei ole mielestäni hyvä tuote. Annostelupumppu on todella onneton, tuotetta tulee kerralla kunnon "pöllähdys", jolloin tummat hiukset ovat täysin vaalean hiuspuuterin peitossa. En osta toista kertaa.

reviewer avatar
Saija R. 04.09.2020

Pullo on alkanut muutaman käyttökerran jälkeen vuotaa puuteria. Ei kovin kiva yllätys tummalla paidalla! Tuotetiedoissa pitäisi lukea, että kyseessä on hiuspuuteri. Välillä tulee melkoinen pöllähdys ja hiukset valkoisemmat kuin olisi tarvis. Muuten puuteri kyllä tuntuu hyvältä ja pakkaus innovatiivinen ja kivemman kokoinen kuin muut kuivashampoot, vielä kun toimisi niin ostaisin uudestaan.

reviewer avatar
Maria O. 31.08.2020

Ihan ok tuote, tuuheuttaa ja kohottaa. Annostelu vähän epäkäytännöllinen purnukasta.