loader

Narusaippua puolukka

2257

Käsille ja vartalolle

Riittoisa koko perheen saippua

Herkullisen marjapuuron punainen, pisaran muotoinen Puolukkanarusaippua on kuin karkki kylpyhuoneessa! Käsien ja koko vartalon pesuun soveltuva riittoisa, hamppunarusta roikkuva palasaippua on pesupaikalla aina valmiina käyttöön.

9,90 € / 200 g

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 3 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Ihanaa, että tätä saippuaa saa taas! On tosi riittoisa, vaahtoaa hyvin. Kätevä säilyttää suihkussa, kun saa roikumaan narusta. Ihanaa myös ettei tuoksu voimakkaasti.

Sari T.

Kotimainen narusaippua on riittoisa koko perheen palasaippua

Marjapuuron punainen, pisaran muotoinen Puolukkanarusaippua on kuin karkki kylpyhuoneessa! Saippuapala on pakattu kauniiseen lahjarasiaan, joka muistuttaa karkkikäärettä. Käytännöllinen narusaippua sopii käsien ja koko vartalon puhdistukseen.

Riittoisa narusaippua piristää suihkuhetkiä ja on oiva apulainen käsien pesussa. Kauniisti hamppunarusta roikkuva Puolukkanarusaippua on pesupaikalla aina valmiina käyttöön. Kätevän narun ansiosta saippuapala on myös helppo ripustaa kuivumaan ilman, että saippua muutu tahmeaksi.

Ilmavasti kuivuva palasaippua sisältää antiokdisanttipitoista puolukkauutetta, kosteuttavaa glyseriiniä sekä hoitavaa lanoliinia. Kooltaan reilu Puolukkanarusaippua on riittoisa, pitkään kestävä tuote koko perheen käyttöön. Pehmeästi vaahtoava saippua soveltuu vartalon ja käsien pesuun.

Valmistaja vaasalainen Vaasan Aito Saippua Oy.

Kategoria: Ihonhoito

Tarkoitus: Vartalon ja käsien pesuun.

Käyttöohje: Poista muovikääre saippuan ympäriltä. Pese kosteutettu iho saippualla ja huuhtele.

Ihotyyppi: Normaali

Hajusteet: Hypoparfum®

Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Ceteareth-25, Aqua, Parfum, Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Extract, Lanolin, Propylene Glycol, Tetrasodium EDTA, Titanium Dioxide, Glycerin, Sodium Benzoate, Cellulose Gum, CI 12490

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Joulu
(0)
22552

Cardamom Käsisaippua

4,90 € / 250 ml

Osta
Joulu
(0)
2255

Joulun tuoksuja

9,90 € / 2 x 250 ml

Osta
Joulu
(1)
22761

Mauri Kunnas Living Käsisaippua

7,50 € / 500 ml

Osta
Joulu
(3)
2263

Viileä lumiukko

9,90 € / 500 ml, 75 ml

Osta

Arvosana ja kommentit

5,0/5

reviewer avatar
Katja H. 15.11.2021

Ajattelin tässä tuotteessa olevan samanlainen miellyttävä puolukan tuoksu kuin muissa puolukkasarjan tuotteissa. Oli pettymys kun paljastui ettei saippua tuoksu oikeastaan miltään muulta kuin vaan saippualta. Ottaen huomioon että saippua on aika hinnakas niin olisin jättänyt ostamatta jos olisin tiennyt ettei puolukan tuoksua ole.

reviewer avatar
Pirjo V. 07.11.2021

Odotin raikasta tuoksua kuten muissa puolukka tuotteissa. Tässä tunkkainen, paha haju. Lisäksi saippua jäi niin kiinni käsiin ettei meinannut saada käsistä saippuaa millään huuhdeltua pois😂

reviewer avatar
Sari T. 03.11.2021

Ihanaa, että tätä saippuaa saa taas! On tosi riittoisa, vaahtoaa hyvin. Kätevä säilyttää suihkussa, kun saa roikumaan narusta. Ihanaa myös ettei tuoksu voimakkaasti.