loader

Suu-nenäsuoja, 50 kpl

9691

Kolmikerroksinen kertakäyttöinen suu-nenäsuoja on miellyttävä käyttää, sillä nenävahvikkeen ja laskosten avulla se on helppo asentaa juuri sinulle sopivaksi. Korvan taakse laitettavat joustavat lenkit lisäävät käyttömukavuutta.

19,90 € / 50 kpl

Lisää suosikkituotteeksi

3,8 / 5

Perustuu 32 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Ihanan pehmeä materiaali, joka tuntuu kevyeltä kasvoilla. Maskeissa ei ole pahaa hajua, joten migreenistä kärsivälle ihanat käyttää. Itselle sopivan kokoiset, eikä kasvoille jää painaumia, kuten muista maskeista on jäänyt. Myös nätin näköiset ja sopii siistin pukeutumisen kanssa hyvin. Kohta jo yksi paketti käytetty ja aion ostaa uudestaan. :)

Emilia P.

Laadukas kolmikerroksinen suu-nenäsuoja vähentää pisaroiden leviämistä ympäristöön. Kasvosuojan lisäksi on tärkeää huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja pitää riittävää etäisyyttä muihin ihmisiin. Kertakäyttöinen kasvosuoja peittää suun, nenän ja leuan.

Dermosil Suu-nenäsuoja on miellyttävä käyttää, sillä nenävahvikkeen ja laskosten avulla se on helppo asentaa juuri sinulle sopivaksi. Korvan taakse laitettavat joustavat lenkit lisäävät käyttömukavuutta. Suu-nenäsuoja on kooltaan 175 x 95 mm ja se on tarkoitettu aikuisille. Muistathan aina asettaa suojan puhtain käsin ja asentaa sen reunat tiiviisti kasvoja vasten. Katso tarkemmat käyttöohjeet alta.

Pakkauksessa on yhteensä 50 suu-nenäsuojaa.

Katso video kertakäyttöisen kasvosuojan käyttöön.

KÄYTTÖOHJE:

1. Pese ja kuivaa tai desinfioi kädet huolellisesti.

2. Tarkista, että kasvosuoja on ehjä.

3. Ota kiinni suojan korvalenkeistä ja aseta suoja nenän ja suun päälle siten, että suojan laskokset osoittavat alaspäin ja suojan metallinen nenävahvike tulee nenän päälle. Pujota korvalenkit korvien ympärille.

4. Paina nenävahvike tiiviisti nenää vasten ja vedä suojan alareuna leuan alle. Muotoile suoja nenän ja leuan kohdalta siten, että se istuu tiiviisti myös leuan alta.

5. Käytön aikana vältä koskemasta kasvoihin ja suojaan.

6. Poista kasvosuoja ottamalla kiinni korvalenkeistä ja laita suoja heti roskikseen.

7. Pese tai desinfioi lopuksi kädet.

 

 

Tyyppi II, EN 14683:2019 standardin mukainen taso. Suojaimen suodatustehokkuus (BFE) ≥98%.

Tuotteen materiaali: kuitukangas (non-woven ja meltblown) ja nylon

Valmistusmaa: Kiina

Muuta huomioitavaa:

Kertakäyttöinen. Vaihda kasvosuoja vähintään neljän tunnin välein. Aikaisemmin, mikäli suoja on kostea, märkä tai vaurioitunut.

Ei lääketieteelliseen käyttöön. Kasvosuoja ei ole henkilönsuojain eikä sitä tule käyttää olosuhteissa, joissa henkilönsuojainta tarvitaan.

Huomioi, että kasvosuojat lisäävät hengitysvastusta. Poista suoja, mikäli hengitysvastus tuntuu epämiellyttävältä.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Ihonhoito

Käyttöohje: Vaihda kasvosuoja vähintään neljän tunnin välein. Aikaisemmin, mikäli suoja on kostea, märkä tai vaurioitunut.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Uusi
(0)
4102

Vitamin E Käsivoide mini

3,20 € / 50 ml

Osta
Uusi
(1)
4082

Sensitive Intiimipesuvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Bestseller
(53)
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Osta
Uusi
(0)
9858

Keittiökäsisaippua kontio

5,90 € / 500 ml

Osta

Viimeksi katsomasi tuotteet

Arvosana ja kommentit

3,8/5

reviewer avatar
Eira H. 26.08.2021

Todella hyvä maski sellaiselle, joka kärsii päänsärystä tai hapenpuutteen tunteesta pitkällä ajalla normi maskin kanssa.

reviewer avatar
Kirsi H. 08.05.2021

Aluksi innostuin kun huomasin että dermosilille tullut valikoimiin mutta pettymys kun luin että ei ole CE merkintää ja kiinalainen tuote. Nukkaantuvat kun itse steriloin maskit käytön jälkeen. Kangasmaskit että kertakäyttöiset. Nämä eivät ole niin laadukkaat ja tuo puute CE merkinnästä.

reviewer avatar
Heli K. 10.04.2021

Maski on mielestäni hyvä, mutta pakkaustapa voisi olla erilainen. Ainakin minulle on ollut hankalaa joskus noukkia muovipakkausta ylös pakkauksesta. Nyt teen itse niin, että tyhjennän pakkauksen, leikkaan pois pakkauksen kannen ja sivuläpykät, käännän kaikki muovipakkaukset sivu ylöspäin, ja avot, näin yksittäisen muovipussin ottaminen helpottuu. :)

reviewer avatar
Heidi V. 19.03.2021

Onko maski CE-merkitty?

reviewer avatar
Katja P. 08.03.2021

Miellyttävä käyttää.

reviewer avatar
Kirsi H. 02.03.2021

Tykkäsin käyttää ja miellyttävä kasvoille, ei ärsytä eikä haise.