loader

Pehmentävä jalkakylpy

3990

Kovettumia jalkapohjassa ja kuivat jalat? Ylellisiä kasviöljyjä ja aitoa katajanmarjauutetta sisältävä jalkakylpy antaa jaloille pehmentävän ja virkistävän hemmotteluhetken. Jalkakylpy rentouttaa ja auttaa jalkoja voimaan hyvin.

8,50 € / 200 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

Tuotetta ei ole vielä arvioitu

Kovettumia jalkapohjassa - Pehmentävä jalkakylpy auttaa

Dermosil Pehmentävä jalkakylpy auttaa, jos sinulla on kovettumia jalkapohjassa ja kuivat jalat. Tuote antaa jaloille suloisen pehmentävän ja virkistävän hemmotteluhetken. Kovettumien hoito jaloista helpottuu, sillä hoitavia kasviöljyjä sisältävä jalkakylpy auttaa pehmentämään kovettumia ja kuivaa ihoa sekä pitämään jalat pehmeinä.

Jalkakylpytiiviste sisältää pehmentäviä kasviöljyjä ja kosteuttavaa glyseriiniä. Yhdessä aidon katajanmarjaöljyn kanssa ne muodostavat jalkojen iholle hyvää tekevän kokonaisuuden. Katajanmarjaöljy pehmentää ihoa, ja sillä on myös puhdistava, virkistävä ja piristävä vaikutus. Jalkojen kylvettäminen auttaa stimuloimaan verenkiertoa, mikä rentouttaa ja auttaa jalkoja voimaan paremmin. Kovettumien hoito jaloista voi olla myös ihana hemmotteluhetki!
Koska jalkakylpy pehmentää jalkojen ihoa, voi kuollutta ihosolukkoa irrottaa kylvyn jälkeen varovasti Jalkaraspilla tai Jalkojen suolakuorinnalla. Jalkakylvyn jälkeen jalkavoide imeytyy ihoon tehokkaammin.

Hoida jalkojen ihoa jalkakylvyllä säännöllisesti, noin kerran viikossa. Säilytä pulloa pystyasennossa ja ravista pulloa ennen käyttöä. Annostele 1-2 ruokalusikallista jalkakylpytiivistettä 3-5 litraan lämmintä vettä. Kylvetä jalkoja vähintään 10 minuuttia lämpimässä vedessä. Kuivaa jalat huolellisesti ja hiero niihin lopuksi jalkavoide.
Pehmentävä jalkakylpy sopii erinomaisesti käytettäväksi yhdessä Spa & Sauna -sarjan Jalkojen suolakuorinnan ja Yövoide jaloille kanssa. Kolmen tuotteen yhdistelmässä piilee täydellisen pehmeiden jalkojen salaisuus!

Tuotteessa on miellyttävä tuoksu, joka sopii hemmottelemaan sekä naisten että miesten jalkoja. Katajanmarjaöljyn lämpimän mausteista ja pehmeää tuoksua keventävät sitruksen ja appelsiininkukan raikkaat vivahteet.

Tuote on vegaaninen.
 

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Jalkakylpytuotteet

Tarkoitus: Jalkojen ihon hoitoon noin kerran viikossa.

Käyttöohje: Säilytä pulloa pystyasennossa. Ravista pulloa ennen käyttöä. Annostele 1-2 ruokalusikallista jalkakylpytiivistettä 3-5 litraan lämmintä vettä. Kylvetä jalkoja vähintään 10 minuuttia lämpimässä vedessä. Kuivaa jalat huolellisesti ja hiero niihin lopuksi jalkavoide.

Ihotyyppi: Kuiva; Normaali

Hajusteet: Miedosti hajustettu

Vegaaninen

Aqua, Olus Oil, Oleth-5, Glycerin, Parfum, Juniperus Communis Fruit Oil, Limonene, Citronellol, Linalool, Geraniol, Citral, Sodium Gluconate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate

Ostetaan yleensä yhdessä

Suosittelemme sinulle

Uusi
(0)
4102

Vitamin E Käsivoide mini

3,20 € / 50 ml

Osta
Uusi
(3)
2240

Joulukalenteri

47,50 €

Osta
Uusi
(0)
9857

Käsisaippua muuttolinnut

5,90 € / 500 ml

Osta
Uusi
(0)
9858

Keittiökäsisaippua kontio

5,90 € / 500 ml

Osta

Tuotetta ei ole vielä arvioitu