loader

Joulupäivä

2254

Kaunis pyramidipullo

Ympäristöystävällinen täyttöpussi

Joulun ihanin käsisaippua tuo tunnelmaa kodin pesutiloihin tuoksullaan ja kauniilla ulkonäöllään. Herkullinen, aidon ruusunmarjan tuoksu valloittaa jokaisella pesukerralla. Mukana ympäristöystävällinen täyttöpussi!

11,90 € / 300 ml, 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,5 / 5

Perustuu 11 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Paljon toivottu tuote. Kiitos. Ja pakkaus on tosi kaunis.

Irina A.

Ruusunmarjainen käsisaippua ja 500 ml refill-täyttöpussi

Ylellinen, korkealaatuisista raaka-aineista valmistettu, herkullisen sävyinen Ruusunmarjakäsisaippua tuo iloa ja väriä kylpyhuoneeseen. Pyramidipullossa oleva kaunis käsisaippua koristaa kylpyhuoneen. Mukana tulevan ympäristöystävällisen täyttöpussin ansiosta pullon voi täyttää uudelleen lähes kaksi kertaa. Aidolta ruusunmarjalta tuoksuva käsisaippua kosteuttaa ja hoitaa käsien ihoa pesun aikana.

Käsisaippuan sisältämä ruusunmarjansiemenöljy on tehokas luonnon antioksidantti, jonka sisältämät E- ja C-vitamiinit auttavat ehkäisemään ihon ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Vitamiinipitoisen öljyn ansiosta kädet tuntuvat pesun jälkeen pehmeiltä ja sileiltä. Saippuan sisältämä glyseriini on tehokkaasti kosteuttava ainesosa ja se auttaa käsien ihoa säilyttämään kosteutensa myös pesun jälkeen.

Tuoksu on tuttu valikoiman Kuorivasta ruusunmarjakäsisaippuasta. Joulupakkauksen Ruusunmarjakäsisaippuassa ei ole ihoa kuorivaa laavajauhetta.

Tuote on vegaaninen.

Joulupakkaus Joulupäivä sisältää:

Ruusunmarjakäsisaippua, 300 ml, hypoparfum

Ruusunmarjakäsisaippua täyttöpussi, 500 ml, hypoparfum

 

Täyttöpakkauksen käyttöohje:

Tyhjennä täyttöpakkauksen sisältö aina tyhjään, puhtaaseen ja kuivaan pulloon. Puhdista myös pumppu ennen sen asentamista paikalleen. Älä täytä puolillaan olevaa pulloa! Näin säilytät pullon hygieenisyyden eikä uusi sisältö pääse pilaantumaan vanhojen tuotekerrostumien vuoksi. Dermosil-pullot ja pumput kestävät ainakin 3-4 täyttökertaa, kun huolehdit puhdistuksesta vaihtokertojen yhteydessä.

Täyttöpakkausten parasta ennen -päivämäärä on painettu pakkauksen saumaan. Päivämäärä koskee avaamattoman tuotteen säilyvyyttä. Avattuna tuote säilyy käyttökelpoisena kuusi kuukautta. Huomaa uusi päivämäärä kun kaadat pulloon uuden sisällön. Pulloon painettu päivämäärä koskee pullon alkuperäistä sisältöä.

Dermosil täyttöpakkaukset ovat tilavuudeltaan 500 ml, niissä on aukikierrettävä korkki ja pullomainen suu, jonka kautta sisältö on helppo kaataa tyhjään pulloon.

Täyttöpussien materiaali on muoviseosta, minkä vuoksi tyhjät pussit lajitellaan palavaan jätteeseen tai sekajätteeseen. Valitsemalla täyttöpussin pullon sijaan, säästyy huomattava määrä muovia. Täyttöpussi on ympäristöystävällinen valinta!

Kategoria: Käsisaippuat

Tarkoitus: Käsien pesuun.

Käyttöohje: Poista sinetti pullon suulta ja purista pulloa. Hiero saippuaa käsiin ja huuhtele vedellä.

Hajusteet: Hypoparfum®

Vegaaninen

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Phenoxyethanol, Polyglyceryl-4 Caprate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Rosa Canina Seed Oil, Parfum

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Joulu
(0)
22552

Cardamom Käsisaippua

4,90 € / 250 ml

Osta
Joulu
(0)
2255

Joulun tuoksuja

9,90 € / 2 x 250 ml

Osta
Joulu
(1)
22761

Mauri Kunnas Living Käsisaippua

7,50 € / 500 ml

Osta
Joulu
(3)
2263

Viileä lumiukko

9,90 € / 500 ml, 75 ml

Osta

Arvosana ja kommentit

4,5/5

reviewer avatar
Asiakaspalvelu .. 12.11.2021

Hei, saippuan väri on kirkas.

reviewer avatar
Laura M. 11.11.2021

Ihana tuoksu ja kaunis pullo.

reviewer avatar
Minna J. 11.11.2021

Hei, ehkä hölmö kysymys, mutta minkä väristä itse saippua on?

reviewer avatar
Lea M. 08.11.2021

Todella miellyttävä setti. Hienoa tuoda saataville Ruusunmarjasaippuan tuoksulla varustettu tuote ilman kuorivaa ominaisuutta..

reviewer avatar
Pirjo V. 07.11.2021

Hyvä tuoksu ja nätti pullo. Nuo kartio pullot voisivat olla hieman pehmeämpää muovia niin olisi helpompaa ja kevyempää käyttää

reviewer avatar
Tarja I. 05.11.2021

Katselin tätä tuotetta, jätin kuitenkin ostamatta koska on kartion mallinen pullo. Mielestäni se on epähygieeninen.