loader

Voidesaippua täyttöpussi

30081

Käsisaippuan täyttöpakkaus ja suihkusaippuan täyttöpakkaus yhdessä ja samassa paketissa. Mieto, luonnon kasviöljyistä valmistettu voidesaippua on tarkoitettu toistuvaan käsienpesuun ja suihkusaippuaksi. Pehmeä, voidemainen saippua on erittäin riittoisaa, ja se sopii koko perheelle.

5,20 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,5 / 5

Perustuu 18 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Minulle tämä tuote sopii erittäin hyvin, pidän tuotteen kermaisuudesta, miedosta tuoksusta ja siitä, että se on iholleni sopiva. Ja vielä plussaa siitä, että on satavilla tämä töyttöpussi!

Anneli H.

Käsisaippuan täyttöpakkaus ja nestesaippuan täyttöpakkaus yhdessä ja samassa paketissa

Mieto, luonnon kasviöljyistä valmistettu Voidesaippua sopii toistuvaan käsienpesuun. Sitä voi käyttää myös suihkusaippuana koko vartalolle, ja sen pehmeän voidemainen koostumus sopii koko perheelle. Tässä täyttöpakkauksessa on siis käsisaippuan täyttöpakkaus ja nestesaippuan täyttöpakkaus yhdessä ja samassa paketissa!

Tuote on vegaaninen.

Dermosil täyttöpakkaukset ovat tilavuudeltaan 500 ml ja niissä on aukikierrettävä korkki ja pullomainen suu, jonka kautta sisältö on helppo kaataa tyhjään pulloon. Nestesaippuan täyttöpakkausten sisältö on täysin sama kuin alkuperäisen tuotteen pullossa.

Tyhjennä täyttöpakkauksen sisältö aina puhtaaseen, kuivaan ja tyhjään pulloon. Puhdista myös pumppu ennen sen asentamista paikalleen. Älä täytä puolillaan olevaa pulloa! Näin säilytät pullon hygieenisyyden eikä uusi sisältö pääse pilaantumaan vanhojen tuotekerrostumien vuoksi. Dermosil-pullot ja pumput kestävät ainakin 3-4 täyttökertaa, kun huolehdit puhdistuksesta vaihtokertojen yhteydessä.

Nestesaippuan täyttöpakkausten parasta ennen -päivämäärä on painettu pakkauksen saumaan. Päivämäärä koskee avaamattoman tuotteen säilyvyyttä. Avattuna tuote säilyy käyttökelpoisena kuusi (6) kuukautta. Huomaa uusi päivämäärä kun kaadat pulloon uuden sisällön. Pulloon painettu päivämäärä koskee pullon alkuperäistä sisältöä.

Täyttöpakkausten materiaali on PET/PA/PE-muovia ja korkin PP-muovia. Korkin sinetti on alumiinia. Tyhjä täyttöpakkaus korkkeineen painaa 13 grammaa, kun tyhjä 500 ml:n pullo ja pumppu painavat yhteensä 46 grammaa. Täyttöpakkaus säästää siis huomattavan määrän muovia ja vie vähemmän tilaa jäteastiassa. Käsisaippuan täyttöpakkaus on ympäristöystävällinen valinta. Tyhjän Dermosil täyttöpakkauksen voit laittaa keittiöjätteisiin.

Huomaathan, että täyttöpakkausten tuotenumerot ovat viisinumeroisia.

Kategoria: Käsisaippuat

Tarkoitus: Vartalon pesuun ja hoitoon.

Käyttöohje: Tyhjennä täyttöpussin sisältö puhtaaseen ja kuivaan Dermosil Voidesaippuan pulloon. Kostuta iho, hiero ihoa saippualla ja huuhtele.

Ihotyyppi: Normaali

Hajusteet: Hypoparfum®

Aqua, Coconut Acid, Oleic Acid, Glycerin, Potassium Hydroxide, Cocamide DEA, Sorbitol, Disodium Cocoamphodiacetate, Glycol Distearate, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Lauric Acid, Myristic Acid, Phenoxyethanol, Linoleic Acid, Palmitic Acid, Parfum, Disodium EDTA

Ostetaan yleensä yhdessä

product bundle image

Voidesaippua täyttöpussi 5,20 €

+
product bundle image

Voidesaippua 5,70 €

10,90€
molemmat tuotteet yhteensä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

article thumbnail

Ihonhoito

Aurinkovoide suojaa ihoa

11.05.21

Arvosana ja kommentit

4,5/5

reviewer avatar
Sanna K. 12.05.2021

Mieto tuoksu, ihanan pehmeä iho pesun jälkeen. Suosikki tuote.

reviewer avatar
Sohila Q. 14.12.2020

Huippu tuote! Itsellä erittäin kuiva iho ja tämä on ollut iholle sopiva. Olen ostanut jo vuosia tätä tuotetta ja jatkossakin ostan. Suosittelen.

reviewer avatar
Krista N. 23.10.2020

Koska ei sisällä Sodium Laureth Sulfatea, ei kuivata käsiä niin pahasti kun kaikki muut käsisaippuat. Sen vuoksi jäänyt vakituotteeksi vessan käsisaippuapulloon.

reviewer avatar
Anneli H. 31.08.2020

Minulle tämä tuote sopii erittäin hyvin, pidän tuotteen kermaisuudesta, miedosta tuoksusta ja siitä, että se on iholleni sopiva. Ja vielä plussaa siitä, että on satavilla tämä töyttöpussi!

reviewer avatar
Oona R. 17.08.2020

Monesti ostettu ja hyväksi todettu. Ei kuivata käsiä.

reviewer avatar
Susanna T. 06.07.2020

Tuntuu että saippua jää käsiin, saa huuhdella normaalia pidempään. Lisäksi kuivattaa käsiä ja jättää lavuaariin inhottavan samean ja rasvaisen pinnan. En osta jatkossa.