loader

Salvia Keittiökäsisaippua

3595

Hyvä käsihygienia on keittiössä tärkeää! Salvia Keittiökäsisaippua on erityisesti keittiöön kehitetty saippua, jossa raikas ja yrttinen tuoksu. Keittiökäsisaippua ei vaahtoa runsaasti, joten sen saa huuhdeltua käsistä nopeasti pois. Kaunis ja tyylikäs käsisaippua pumppupullossa.

6,70 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,9 / 5

Perustuu 74 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Paras keittiösaippua ikinä! Ei kuivata, raikastaa kädet ja tuoksu on aivan hurmaava, siihen ei kyllästy koskaan!

Johanna R.

Raikkaan yrttistä käsihygieniaa keittiöön

Keittiökäsisaippua sopii jokaisen kotikokin käsille keittiöpuuhien ja ruuanlaiton lomassa, jolloin hyvä käsihygienia on erityisen tärkeää. Raikas yrtin tuoksu ja kaunis ulkonäkö tuovat keittiöön kodikkuutta ja raikasta ilmettä.

Salvia Keittiökäsisaippua on kehitetty erityisesti keittiössä tapahtuvaan käsien pesuun silloin, kun käsitellään samanaikaisesti useita eri ruoka-aineita ja hyvällä käsihygienialla on erityisen suuri merkitys. Antibakteerinen koostumus vaahtoaa vain kevyesti, joten se on helppo ja nopea huuhtoa pois käsistä.

Salvia Keittiösaippua poistaa käsistä tehokkaasti voimakkaat tuoksut, kuten kalan ja sipulin hajut. Saippualla on raikas yrttinen tuoksu, joka jättää käsiin raikkaan miellyttävän tunteen ja hennon yrtintuoksun. Kosteuttava käsisaippua ei kuivata käsiä, joten se sopii erinomaisesti usein toistuvaan pesuun. Tuote pohjautuu Classic-sarjan Keittiösaippuaan.

Riittoisa 500 ml:n Keittiökäsisaippuapullo kestää käytössä pitkään. Käsisaippua pumppupullossa on kätevä valinta, sillä pumppumekanismi helpottaa annostelua. Keittiökäsisaippua sopii myös lasten käsien pesuun.

Jos saippuaa tippuu tiskipöydälle tai muille ruostumattomille teräspinnoille, huuhtele saippua pois.

Tuote on vegaaninen.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Käsisaippuat

Tarkoitus: Käsien pesuun.

Käyttöohje: Pese kädet saippualla ja huuhtele.

Hajusteet: Miedosti hajustettu

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Cocoamphodiacetate, Glycerin, Alcohol Denat., Sodium Chloride, PEG-4 Rapeseedamide, Decyl Glucoside, Parfum, Citric Acid, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Benzoate, Laurylamine Dipropylenediamine, Disodium EDTA, Linalool, Limonene, Polyquaternium-10, Sodium Acetate, Isopropyl Alcohol, Sodium Sulfate, CI 15985, CI 42090

Ostetaan yleensä yhdessä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

article thumbnail

Ihonhoito

Aurinkovoide suojaa ihoa

11.05.21

Arvosana ja kommentit

4,9/5

reviewer avatar
lilli R. 10.11.2020

Parempaa käsisaippuaa keittiöön en ole löytänyt! On meillä jatkuvassa käytössä.

reviewer avatar
Hanna M. 20.09.2020

Erittäin hyvä saippua keittiössä, vakkarituote.

reviewer avatar
Tarja K. 03.09.2020

Erinomainen käsisaippua keittiöön. Poistaa rasvan ja epämielyttävät hajut käsistä. Suosittelen

reviewer avatar
Anja K. 01.09.2020

Tosi hyvä keittiösaippua. Mutta ihmettelen miksi ei tehdä Cucumber ja Cardamom keittiösaippuoita jatkuvasti. Ostin niitä joulukuussa ja nyt ne ovat piristäneet Korona-aikana käsisaippuoina hyvällä tuoksullaan. Toinen käsisaippua, jota en pysty kommentoimaan on Holly Jolly Hand Soap, sitä on vielä ollut Korona-aikanakin. Ihmiset, jotka rakastavat voimakkaita tuoksuja varmasti ostaisivat näitä kaikkia kolmea. Toivottavasti tulevat taas jouluksi myyntiin.

reviewer avatar
Laila M. 31.08.2020

Koko valikoiman ykköstuote! Tuoksuu hyvältä ja hoitaa hommansa ilman turhaa vaahtoamista :)

reviewer avatar
Marja T. 31.08.2020

Paras keittiösaippua, joka minulla ollut. Tuoksu keittiöön sopiva, kaunis pullo. Poistaa hyvin ruuan tuoksut ja rasvan käsistä.