loader

Kaura Käsisaippua täyttöpussi

38631

Kaura Käsisaippua puhdistaa kädet tehokkaasti kuivattamatta ihoa. Käsisaippua sisältää aitoa, ihoa hoitavaa suomalaista kauraa. Täyttöpussi on aina ympäristöystävällinen valinta!

6,30 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,8 / 5

Perustuu 5 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Ihana käsisaippua, joka ei kuivata käsiä ja tuoksu on lempeä.

Outi O.

Ylellinen Dermosil Kaura Käsisaippua sisältää aitoa kotimaisesta kaurasta valmistettua erittäin hienojakoista kaurajauhoa. Sen sisältämä beetaglukaani auttaa kosteuttamaan ihoa, vähentämään ihoon syntyviä juonteita ja ryppyjä sekä auttaa ehkäisemään ihon ennenaikaista vanhenemista.
Saippua sisältää myös kauranjyvästä saatavaa öljyä. Öljy sisältää runsaasti omega-3 ja -6 -rasvahappoja, antioksidantteja ja ihoa suojaavia keramideja. Kauran siemenöljy kosteuttaa tehokkaasti ja auttaa vahvistamaan ihoa.
Tuotteessa on puhtaan raikas Hypoparfum®-tuoksu, jossa on aavistus hedelmien keveyttä.
Hienojakoinen kaurajauho saattaa sisältää gluteenia. Tuote on vegaaninen.
Täyttöpussin tilavuus on 500 ml, joten saat siitä kaksi täyttöä Kaura Käsisaippuan pulloon. Täyttöpussissa on auki kierrettävä korkki ja pullomainen suu, jonka kautta sisältö on helppo kaataa tyhjään pulloon. Täyttöpussien sisältö on täysin sama kuin alkuperäisen tuotteen pullossa.
Tyhjennä täyttöpussin sisältö aina puhtaaseen, kuivaan ja tyhjään pulloon. Puhdista myös pumppu ennen sen asentamista paikalleen. Älä täytä puolillaan olevaa pulloa! Näin säilytät pullon hygieenisyyden eikä uusi sisältö pääse pilaantumaan vanhojen tuotekerrostumien vuoksi. Dermosil-pullot ja pumput kestävät ainakin 3-4 täyttökertaa, kun huolehdit puhdistuksesta vaihtokertojen yhteydessä.
Täyttöpussien parasta ennen -päivämäärä on painettu pussin saumaan. Päivämäärä koskee avaamattoman tuotteen säilyvyyttä. Avattuna tuote säilyy käyttökelpoisena kuusi (6) kuukautta. Huomaa uusi päivämäärä kun kaadat pulloon uuden sisällön. Pulloon painettu päivämäärä koskee pullon alkuperäistä sisältöä.

Täyttöpussien materiaali on PET/PA/PE-muovia ja korkin PP-muovia. Korkin sinetti on alumiinia. Tyhjä täyttöpussi korkkeineen painaa 13 grammaa. Täyttöpussi säästää huomattavan määrän muovia ja vie vähemmän tilaa jäteastiassa. 

Kategoria: Käsisaippuat

Tarkoitus: Täyttöpussi Kaura Käsisaippuan pullolle.

Käyttöohje: Puhdista Kaura Käsisaippuan tyhjäksi käytetty pullo ja anna sen kuivua ennen kuin täytät pullon uudelleen täyttöpussista. Käytä tuotetta tavalliseen tapaan pullon täytön jälkeen.

Ihotyyppi: Kuiva; Normaali

Hajusteet: Hypoparfum®

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Glycereth-2 Cocoate, Avena Sativa Kernel Flour, Parfum, PEG-4 Rapeseedamide, Acrylates Copolymer, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, Glycol Distearate, Citric Acid, Trisodium Sulfosuccinate, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Avena Sativa Kernel Oil, Polyquaternium-10, Cocamide MEA, Laureth-10, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Sodium Acetate, Isopropyl Alcohol

Ostetaan yleensä yhdessä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

article thumbnail

Ihonhoito

Aurinkovoide suojaa ihoa

11.05.21

Arvosana ja kommentit

3,8/5

reviewer avatar
Heidi H. 26.11.2020

Mitä on tapahtunut? Tuoksu on aivan eri kuin aiemmin. Olen käyttänyt tätä koska tuoksu on ollut mieto ja miellyttävä. Nyt tämä on jotain aivan muuta.

reviewer avatar
Jenni S. 28.10.2020

Minun nenään tuoksu on liian voimakas ja ehkä jopa jotenkin maskuliininen... Jää käsiin haisemaan. En haluaisi haista partavedelle....

reviewer avatar
Outi O. 30.09.2020

Ihana käsisaippua, joka ei kuivata käsiä ja tuoksu on lempeä.

reviewer avatar
Marian G. 01.04.2020

Aivan ihana käsisaippua! Miellyttävä tuoksu ja koostumus!

reviewer avatar
Kaisa V. 21.03.2020

Muuten ihana saippua koostumukseltaan, mutta tuoksu on valitettavasti meidän perheelle liian voimakas. Harmi, tämä kun ei kuivata käsiä ja on muutenkin suorastaan ylellisen tuntuista.