loader

Kuoriva ruusunmarjakäsisaippua

3997

Kuorivan Ruusunmarjakäsisaippuan sisältämä laavajauhe kuorii ihoa hellävaraisesti samalla, kun ruusunmarjansiemenöljy kosteuttaa ja hoitaa käsiä. Käytä päivittäin käsisaippuan tavoin.

6,50 € / 290 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,5 / 5

Perustuu 23 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Ihana tuoksu ja hyvin kuoriva:). Tekee kädet pehmeäksi ja kiva tuoksu. Toivottavasti jää pysyvään valikoimaan. Itselläni pumppu toiminut moitteetta:).

jari H.

Käsien kuorinta käsien pesun yhteydessä – täydellisen pehmeä iho

Ylellinen, korkealaatuisista raaka-aineista valmistettu, herkullisen sävyinen Kuoriva ruusunmarjakäsisaippua tuo iloa ja väriä kylpyhuoneeseen. Aidolta ruusunmarjalta tuoksuva käsisaippua kosteuttaa ja hoitaa käsien ihoa pesun aikana samalla, kun sen sisältämä laavajauhe kuorii käsien ihoa hellävaraisesti.

Ruusunmarjansiemenöljy on tehokas luonnon antioksidantti, jonka sisältämät E- ja C-vitamiinit auttavat ehkäisemään ihon ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Vitamiinipitoisen öljyn ansiosta kädet tuntuvat pesun jälkeen pehmeiltä ja sileiltä. Saippuan sisältämä glyseriini on tehokkaasti kosteuttava ainesosa ja se auttaa käsien ihoa säilyttämään kosteutensa myös pesun jälkeen.

Käsihygieniasta on mukava pitää huolta laadukkailla tuotteilla. Kuorivan ominaisuutensa ansiosta se puhdistaa kädet erityisen tehokkaasti tehden käsistä ihanan sileät ja hyvin hoidetut. Saippuan sisältämä laavajauhe kuorii käsien ihoa niin hellävaraisesti, että se sopii käytettäväksi päivittäin tavallisen käsisaippuan tapaan.

Tuote on vegaaninen.

Ennen käyttöönottoa pumppu kannattaa avata kiertämällä pullon suusta pumpun kiinnitysrengasta pullosta vastapäivään. Tämän jälkeen pumppu tulee kiristää tiukasti takaisin pulloon kiinni. Näin pullon pumppu toimii lukituksen avaamisen jälkeen.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Käsisaippuat

Tarkoitus: Käsien päivittäiseen pesuun.

Käyttöohje: Hiero kosteisiin käsiin ja huuhtele huolellisesti.

Ihotyyppi: Normaali; Kuiva

Hajusteet: Hypoparfum®

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Lava Powder, Coco-Glucoside, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Rosa Canina Seed Oil, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Sodium Benzoate, PEG-4 Rapeseedamide, Sodium Gluconate, Parfum

Ostetaan yleensä yhdessä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

article thumbnail

Ihonhoito

Aurinkovoide suojaa ihoa

11.05.21

Arvosana ja kommentit

3,5/5

reviewer avatar
katja K. 01.04.2021

Millon tuotetta tulee lisää?

reviewer avatar
Hanna H. 27.03.2021

Hyvä tuote mutta ainakin minulla ei toimi mikään pumppupullo, kaikki pumput hajonnu.

reviewer avatar
jari H. 30.12.2020

Ihana tuoksu ja hyvin kuoriva:). Tekee kädet pehmeäksi ja kiva tuoksu. Toivottavasti jää pysyvään valikoimaan. Itselläni pumppu toiminut moitteetta:).

reviewer avatar
Susanne M. 28.12.2020

Muuten ihana saippua mutta pumppu menee koko ajan tukkoon. Minäkin vaihdoin toiseen pumppuun, mutta yhtälailla menee tukkoon. Joululahjoiksi ostin muutaman, nyt kyllä vähän harmittaa.

reviewer avatar
Heli P. 23.11.2020

Tuote kuorii lempeästi käsiä, mutta sitä on hankala käyttää kun pumppu menee koko ajan tukkoon. Vaihdoin pumpun toisesta saippuapullosta, mutta sekin meni tukkoon ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Harmi, koska muuten on toimiva tuote.

reviewer avatar
Gunilla T. 20.11.2020

Hyväntunteinen saippua, mutta niin kuin joku jo kirjoitti, pumppu menee heti tukkoon, vaikka yrittää puhdistaa välillä, pitää kaataa pullosta.