loader

Täydellisen ihon salaisuus

9783

Voimaa vastustuskyvylle ja lisäboostia ihonhoitoon! Kaunis ja hyvinvoiva iho näyttää ja tuntuu hyvältä. Tehokas setti tukee kokonaisvaltaisesti ihon hyvinvointia sisältä- ja ulkoapäin sekä auttaa vahvistamaan vastustuskykyä.

40,50 € 32,50 €

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

Tuotetta ei ole vielä arvioitu

Supersetti iholle ja vastustuskyvylle – lisäboostia arkeen!

Hyaluron Shot on hyaluronihappoa, tyrniä ja C-vitamiinia sisältävä monipuolinen ravintolisäjuoma. Tehokas, kahden viikon intensiivinen kuuri, tukee ihon hyvinvointia sisältä päin ja auttaa vahvistamaan vastustuskykyä.

Hyaluronihappo on yksi tämän hetken suosituimmista ja puhutuimmista ainesosista kosmetiikassa. Eikä syyttä, sillä hyaluronihapolla on lukuisia toivottuja vaikutuksia. Hyaluronihapon teho perustuu ennen kaikkea kosteututukseen. Tyrniuutteen ja C-vitamiinin ansiosta Hyaluron Shot on myös erinomainen tehokuuri tukemaan vastustuskykyä.

Skin Beauty Kollageeni, kollageeni- ja vitamiinitabletit sisältävät  monipuolisen kokoelman vitamiineja, jotka auttavat ylläpitämään ihon normaalia kuntoa. Ihoa voi auttaa pysymään nuorekkaana tukemalla kollageenin tuotantoa.

Kollageeni on yksi kehon luonnollisista rakennusaineista. Kollageeni antaa iholle joustavuutta ja täyteläisyyttä. Keho tuottaa kollageenia itse, mutta iän myötä kollageenin tuotanto vähenee. Tämä näkyy iholla ikääntymisen merkkeinä: iho menettää kimmoisuuttaan ja siihen syntyy hentoja juonteita ja ryppyjä.

Kollageeniseerumi vahvistaa ihoa ja auttaa tekemään ihosta sileän ja kimmoisan. Seerumi on suunniteltu siten, että kaikki sen ainesosat auttavat ihoa säilyttämään joustavuutensa ja täyteläisyytensä sekä tukevat ihon kykyä sitoa kosteutta. Seerumin sisältämä kollageeni auttaa stimuloimaan ihon omaa kollageenin tuotantoa.

Tuotteiden yhteenlaskettu normaalihinta on 40.50 euroa.

Kategoria: Kasvot

Tarkoitus: Vahvistamaan vastustuskykyä ja ylläpitämään ihon normaalia kuntoa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tuotetta ei ole vielä arvioitu