loader

Anti-spot peiteväri

3459

Peittää finnit ja mustapäät. Hoitaa ihoa ja vähentää iholla jo olevia epäpuhtauksia. Säännöllisesti käytettynä ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä. Sisältää Regu®-Sebiä, joka normalisoi ihon talineritystä.

5,90 € / 2,5 g

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,5 / 5

Perustuu 24 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Super hyvä tuote! Tätä kun laittaa heti finnin tullessa, niin kuivattaa kokonaan näpyn pois parissa päivässä! Miinuspiste siitä, ettei ole useampia sävyjä, saa kuitenkin melko hyvin häivytettyä kun laittaa tätä meikkivoiteen alle.

Susanna H.

Anti-spot peiteväri on tuote punoittavien näppylöiden peittämiseen kasvojen iholla ja ihon hoitamiseen. Tuote on öljytön ja sen säännöllinen käyttö ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä iholla.

Anti-spot peiteväri on koostumukseltaan stickmuotoinen. Rullaa voidetikku esiin pakkauksen alaosaa kiertämällä. Peiteväri on sävyltään keskivaalean beigen väristä. Sävy on kehitetty neutralisoimaan ihon punoitusta ja sopii useimmille ihosävyille.

Anti-spot peiteväri sopii ihon punoittavien näppylöiden, kuten finnien ja mustapäiden peittämiseen. Samalla voide hoitaa ihoa ja vähentää ihossa jo olevia epäpuhtauksia. Anti-spot peitevärin säännöllinen käyttö ehkäisee myös epäpuhtauksien syntymistä iholle.

Vaikuttavina aineina toimivat Regu®-Seb -niminen ainesosayhdistelmä, salisyylihappo ja bisabolol. Regu®-Seb säätelee ja normalisoi ihon talineritystä. Aine muodostuu sahapalmun hedelmäuutteen, seesaminsiemenuutteen ja arganpuusta saatavan öljyn seoksesta. Salisyylihappo edistää pienten näppylöiden häviämistä iholta ja bisabolol ehkäisee ihon tulehduksia ja rauhoittaa ihoa.

Peiteväri ei sisällä öljyä eikä hajusteita. Se kestää iholla kosteutta, kuten kyyneliä tai sadetta. Kätevän pienen kokonsa vuoksi Anti-spot peiteväri kulkee helposti mukana taskussa, laukussa tai esim. toiletti- tai meikkilaukussa.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Erikoistuotteet

Tarkoitus: Peiteväri kasvojen ihon epäpuhtauksien ja punoittavien näppyjen peittämiseen, puhdistaa samalla ihoa ja edistää ihon epäpuhtauksien häviäimistä.

Käyttöohje: Kierrä pakkauksen alaosaa, kunnes voidepikko tulee näkyviin.

Ihotyyppi: Nuori; Rasvoittuva; Sekaiho

Hajusteet: Hajustamaton

Cyclopentasiloxane, CI 77891, Cetearyl Behenate, Laureth-2 Benzoate, Octyldodecanol, Synthetic Beeswax, Polybutene, Nylon-12, Argania Spinosa Oil, BIS-Diglyceryl Polyacyladipate-2, CI 77492, Salicylic Acid, Serenoa Serrulata Extract, Sesamum Indicum Extract, Bisabolol, Tocopherol, Mica, Alumina, CI 77499, CI 77491

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

4,5/5

reviewer avatar
Laura V. 14.10.2020

Peittää luonnollisesti punertavat näpyt.

reviewer avatar
Marika L. 15.07.2020

Hyvin hoitaa hankalat ja tulehtuneetkin näppylät :)

reviewer avatar
Susanna H. 09.06.2020

Super hyvä tuote! Tätä kun laittaa heti finnin tullessa, niin kuivattaa kokonaan näpyn pois parissa päivässä! Miinuspiste siitä, ettei ole useampia sävyjä, saa kuitenkin melko hyvin häivytettyä kun laittaa tätä meikkivoiteen alle.

reviewer avatar
Salla N. 18.02.2020

Ollut muutaman kerran käytössä. Helppo käyttöinen ja peittää hyvin. Ainoa huono puoli on, että kaikkea peiteväriä ei saa käytettyä, vaan osa jää putkilon sisään.

reviewer avatar
Hilma O. 10.12.2019

Ollut käytössä vuosia. Tekee mitä lupaa ainakin mun pintakuivalle sekaiholle.

reviewer avatar
Jenny L. 11.04.2019

Tuote on hyvä, mutta pakkausta muuttaisin sen verran että tuotteen pystyisi käyttää paremminloppuun, koska nykyisellään tuotetta jää "putkiloon" paljon käyttämättä ellei sitä kaiva ulos jollain. :)