loader

Epäpuhtaan ihon pelastaja

9748

Epäpuhdas iho? Nuori iho? Kokeile Huono äiti -blogissa testattua ja hyväksi havaittua ihonhoitorutiinia nuoren, epäpuhtaan akneihon hoitoon. Kaikki tarvittavat tuotteet päivittäiseen ihonhoitoon yhtenä kasvojenhoitosettinä!

37,60 € 33,50 €

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

0,0 / 5

Perustuu 1 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Oikealla ihonhoitorutiinilla kosteutusta ja elinvoimaa akneiholle

Jokaisella ihotyypillä on omat tarpeensa ja haasteensa. Huono äiti -blogissa testattu ja tehokkaaksi havaittu ihonhoitorutiini nuoren, epäpuhtaan akneihon hoitoon – kaikki tarvittavat tuotteet yhtenä kasvojenhoitosettinä.

Puhdistusgeeli sopii erityisesti epäpuhtaan ja rasvoittuvan ihon päivittäiseen puhdistukseen. Se sisältää kuorivia rakeita, jotka syväpuhdistavat ihohuokosia.

Kasvojen syväpuhdistus kasvojen ihon päivittäiseen puhdistukseen epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle. Sopii myös normaalille iholle syväpuhdistukseksi kerran viikossa. Tuotteen sisältämä savi imee talia ja kuorii ihoa kevyesti.

Classic Kasvovesi on raikastava ja miedosti hajustettu kasvovesi, joka viimeistelee kasvojen puhdistuksen. Kasvoveden sisältämä allantoiini rauhoittaa puhdistettua ihoa.

Porkkanaöljy lisää ihon kosteutta, pehmeyttä ja elastisuutta ja auttaa pitämään ihon nuorekkaana. Taputtele kasvojen iholle puhdistuksen jälkeen. Monikäyttöinen ja  vegaaninen Porkkanaöljy sopii sekä kasvojen että vartalon iholle.

Sensitive Kasvoseerumi on hellävarainen kosteuttaja, joka antaa kasvojen iholle lisäkosteutta, pehmeyttä ja elinvoimaa. Sisältää ihoa hoitavaa manteliöljyä, sheavoita ja oliiveista saatavaa skvalaania sekä ihoa kosteuttavaa glyseriiniä.

Lue Huono äiti -blogin kirjoitus ihonhoitorutiinista täältä.

Kategoria: Kasvojenhoitosetit

Tarkoitus: Nuoren, epäpuhtaan akneihon päivittäiseen hoitoon

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Last Chance
(32)

Suu-nenäsuoja, 50 kpl

19,90 € / 50 kpl

Osta
Bestseller
(49)

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Osta
Uusi
(19)

Silottava hiusvoide

5,90 € / 100 ml

Osta
Uusi
(0)

Puolukkashampoo 30 ml

1,90 € / 30 ml

Osta

Viimeksi katsomasi tuotteet

Arvosana ja kommentit

0,0/5

reviewer avatar
Suvi G. 29.01.2021

Tämä setti ei sovellu epäpuhtaalle akneiholle, sillä puhdistusgeeli sisältää kuorivia rakeita joillaista ei ole hyväksi käyttää tulehtuneella iholla. Kaikenlaiset kuorivat rakeet rikkovat ihon pintaa ja tulehduttavat akneihoa entistä enemnän. Olen jo pitkään pyytänyt ja odottanut dermon valikoimaan hellävaraista puhdistustuotetta joka ei kuivata epäpuhdasta ihoa. Nature sarjassa oli tälläinen herkkää ihoa ärsyttämätön puhdistusgeeli mutta se poistui eikä luvattua korvaavaa tuotetta ole valikoimiin tullut.