loader
Joulu

Talviterveiset

12,90 € / 2 x 40 ml

Joulupakkaus Talviterveiset kätkee sisäänsä kaksivaiheisen kasvonaamiorutiinin. Lämmittävä ja Raikastava kasvonaamio tehostavat toistensa vaikutusta tehden lopputuloksesta tehokkaan.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Limited Collection
Tuotteesta

Kaksivaiheinen kasvonaamio tehokkaaseen kasvojen hoitoon

Hauska, ylellisen hemmotteleva joulupakkaus Talviterveiset sisältää ainutlaatuisen kaksivaiheisen kasvonaamiorutiinin. Lämmittävä kasvonaamio ja Raikastava kasvonaamio tehostavat toistensa vaikutusta tehden lopputuloksesta maksimaalisen tehokkaan.

Lämmittävän kasvonaamion sisältämä kardemummaöljy antaa naamiolle herkullisen luonnollisen kardemumman tuoksun. Se myös aktivoituu kasvoille hierottaessa ja tuo lämmittävän tunteen iholle. Lämpö avaa ihohuokoset, jolloin naamion sisältämä savi ja sinkki pääsevät tehokkaasti puhdistamaan ihon ja iho on valmiimpi vastaanottamaan Raikastavan kasvonaamion hyödyt.

Kosteuttava kasvonaamio hellii talvi-ihoa. Raikastava kasvonaamio viimeistelee kaksivaiheisen kasvonaamiorutiinin kosteuttaen tehokkaasti ihoa samalla, kun se sulkee ihohuokoset tuoden kasvoille kevyesti viilentävän tunteen tehden ihosta hyvinvoivan ja kauniin kuulaan. Tuotteella on kevyen raikas tuoksu, joka tehostaa viilentävää tunnetta. Hauskana yksityiskohtana tuotteessa on sen koostumus, joka muistuttaa kämmenelle annosteltuna jäämurskaa.

Ihana ja ylellinen lahjaidea kaikenikäisille naisille. Tämä lahjaidea sopii myös erinomaisesti niille, jotka haluavat kokeilla jotain erilaista ja uutta!

Tuotteen lahjalaatikko on valmistettu pääosin FSC®-sertifioidusta materiaalista, jonka raaka-aineet ovat peräisin vastuullisesti hoidetuista FSC®-sertifioiduista metsistä. Muu materiaali on peräisin valvotuista lähteistä. Sertifioinnin päätavoitteena on parantaa metsien hoitoa.

Joulupakkaus Talviterveiset sisältää:

Lämmittävä kasvonaamio, 40 ml, luonnollisia hajusteita

Raikastava kasvonaamio, 40 ml, miedosti hajustettu

Lahjapakkaus: 16 x 11,5 x 2,5 cm

Käyttöohje
Vaihe 1 Lämmittävä kasvonaamio: Levitä puhdistetulle kostealle iholle. Vältä silmänympärysihoa. Anna vaikuttaa noin 10 minuuttia ja huuhtele sitten lämpimällä vedellä. Huom! Lämmittävän kasvonaamion koostumus voi olla hieman epätasainen, sillä tuotteen sisältämä öljy saattaa erottua tuotteesta. Tuote on täysin käyttökelpoinen ja voit sekoittaa öljyn ja naamion tasaiseksi ennen kasvoille levittämistä. Vaihe 2 Raikastava kasvonaamio: Käytä heti Lämmittävän kasvonaamion jälkeen. Levitä kasvoille välttäen silmänympärysihoa. Anna vaikuttaa noin 10 minuuttia ja huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä.
Ihotyyppi
Normaali; Sekaiho; Rasvoittuva; Nuori; Ikääntyvä

WARM & PURE FACE MASK, PEG-8, Zeolite, Glycerin, Diatomaceous Earth, Montmorillonite, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Methyl Gluceth-10, Polysorbate 80, Zinc Oxide, Elettaria Cardamomum Seed Oil, Linalool, Limonene, CRUSHED ICE FACE MASK, Aqua, Acetamidoethoxyethanol, Pentylene Glycol, Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propanediol, Phenoxyethanol, Parfum, Methyl Lactate, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Geraniol, Sodium Sulfate, CI 42051

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Kaksi kertaa olen käyttänyt nyt tuotteita. Lämmittävä naamio ei kasvoille levitettynä tehnyt minkäänlaista lämmittävää tunnetta. Tuoksu siinä on aivan ihana. Viilentävä naamio viilensi kasvoilla kyllä, mutta kuten edellä joku käyttäjä totesikin, niin oli vähän hankala levittää. ; tuli klönntteinä ulos tuubista ja tipahteli, mutta lopputulos kasvoilla oli hyvä naamioiden jälkeen. Kasvojen iho oli pehmoinen ja sileä. Kiitos näistä tuotteista !! Sitten vielä toive : ryntäisin heti ostamaan, jos tuolla lämmittävän naamion tuoksulla olisi saatavissa myös suihkugeeli ja vartalovoide ja juuri yhtä voimakkaana tuoksuna, se on niin ihana ! Eli olisiko mahdollista laajentää tätä tuoksun muihinkin tuotteisiin iholle ?

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Kahdesti käyttänyt ongelmaiholla ja vaikuttaa hyvältä tuotteelta, kosteuttaa ja puhdistaa, iho on pehmoinen ja kostetuttu käytön jälkeen. Lämmittävästä naamiosta tuli ensimmäisellä kerralla vain öljyä eikä lämmittävää vaikutusta ollutkaan, toisella kerralla tuli sekä öljyä että savea ja Wou, se todella lämmittää ja tuoksuu aivan ihanalle! Kannattaa pitää putelia ylösalaisin ennen ensimmäistä käyttökertaa jotta myös savea tulee mukaan eikä pelkkää öljyä. Raikastava naamio on hieman hankala levittää mutta oikein hyvä sekin. Nämä voisi jäädä pysyvästi valikoimaan!

Todellakin on lämmin tämä ensin laitettava naamio🙂 Sen jälkeen laitettava kosteuttava naamio tippuilee laittovaiheessa klöntteinä sormista lattialle. Naamion koostumus on jotenkin liian hyytelömäistä. Lopputulos kuitenkin vaikuttaa ihan ok:lta!