loader

Peel-off kasvonaamio

3562

Poistaa iholta epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa. Regu®-Seb -ainesosa hidastaa talirauhasten toimintaa. Tuote sisältää myös E-vitamiinia. Suositellaan käytettäväksi 1–2 kertaa viikossa.

4,80 € / 75 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,7 / 5

Perustuu 6 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Käytän saunan jälkeen niin ihohuokoset on kunnolla auki ja naamiosta saa parhaan hyödyn. Sopii myös herkälle ja helposti ärtyvälle ongelmaiholleni iholleni vaikka ensin arkailin kokeilla tuotetta, nyt tuote on säännöllisessä käytössä. Kun antaa kuivua kunnolla, irtoaa hyvin yhtenä palana, jos ei irtoa kannattaa antaa kuivua vielä lisää.

Suvi G.

Puhdistava Peel-off kasvonaamio poistaa iholta epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa. Kasvonaamion nimitys Peel-off tulee siitä, että naamion voi vetää pois kasvoilta, kun naamio on kuivunut. 

Kasvonaamion tulisi aina hoitaa ihon pääasiallista ongelmaa. Peel-off kasvonaamio sisältää Regu®-Seb -nimistä ainesosaa, joka hidastaa talirauhasten toimintaa ja hoitaa ihoa. Tuotteessa on myös E-vitamiinia, joka ravitsee kasvojen ihoa. Ihosta tulee raikkaan kuulas.

Peel-off kasvonaamio on väritöntä ja siinä on raikas Hypoparfum®-tuoksu. Peel-off kasvonaamio sopii sekä tytöille että pojille että aikuisen epäpuhtaalle, rasvoittuvalle iholle.

Peel-off kasvonaamiota levitetään paksuhko kerros kasvojen t-alueelle ja tarvittaessa myös laajemmalle alueelle kasvojen iholla. Naamion tulee antaa kuivua kunnolla, noin 15–20 minuuttia. Kun naamio alkaa kuivua, sen reunat muuttuvat vaaleiksi ja ne alkavat hieman irrota itsestään. Kun naamion reunasta saa kiinni voi naamion vetää pois kasvoilta. Mikäli naamio ei irtoa isohkona palana, tulee sen antaa kuivua vielä hetken. Naamion voi myös pestä pois haalealla vedellä.

Peel-off kasvonaamio soveltuu käytettäväksi normaalille, rasvaiselle ja sekaiholle sekä epäpuhtaalle iholle 1–2 kertaa viikossa.

Tuote on vegaaninen.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Kasvonaamiot

Tarkoitus: Kasvojen syväpuhdistus ja hoito. Normaalille, rasvaiselle ja sekaiholle.

Käyttöohje: Levitä paksuhko kerros naamiota kasvojen T-alueelle ja tarvittaessa myös laajemmalle alueelle kasvojen iholla. Anna kuivua kunnolla noin 15–20 minuuttia. Kun naamio alkaa kuivua ja reunat muuttuvat vaaleiksi, vedä naamio varovasti pois kasvoilta. Käytä 1–2 kertaa viikossa.

Ihotyyppi: Nuori; Rasvoittuva; Sekaiho

Hajusteet: Hypoparfum®

Aqua, Alcohol Denat., Polyvinyl Alcohol, Propylene Glycol, Argania Spinosa Kernel Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Beta-Sitosterol, Tocopherol, Parfum, Denatonium Benzoate, Polysorbate 20.

Ostetaan yleensä yhdessä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Last Chance
(32)

Suu-nenäsuoja, 50 kpl

19,90 € / 50 kpl

Osta
Uusi
(18)

Silottava hiusvoide

5,90 € / 100 ml

Osta
Bestseller
(49)

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Osta
Uusi
(0)

Puolukkashampoo 30 ml

1,90 € / 30 ml

Osta

Viimeksi katsomasi tuotteet

Arvosana ja kommentit

3,7/5

reviewer avatar
Anne A. 19.07.2021

Tehokas tuote.

reviewer avatar
Marianne L. 30.08.2020

Turha tuote. Olen pari kertaa yrittänyt käyttää. Ei jaksa nyppiä silppua naamasta.

reviewer avatar
Suvi G. 23.07.2020

Käytän saunan jälkeen niin ihohuokoset on kunnolla auki ja naamiosta saa parhaan hyödyn. Sopii myös herkälle ja helposti ärtyvälle ongelmaiholleni iholleni vaikka ensin arkailin kokeilla tuotetta, nyt tuote on säännöllisessä käytössä. Kun antaa kuivua kunnolla, irtoaa hyvin yhtenä palana, jos ei irtoa kannattaa antaa kuivua vielä lisää.

reviewer avatar
sara H. 20.06.2020

ihana levittää, mutta kuivumisessa kestää aika kauan. kun tuote on kuivunut ja sen repii ihosta, ei ne epäpuhtaudet lähde kun ei edes ole kunnolla kiinni ihossa. todella "löysästi" kiinni ihossa, en varmaan tilaa uudelleen.

reviewer avatar
Minna V. 29.03.2020

Levitin paksuhkon kerroksen naamiota, mutta se ei todellakaan lähtenyt hyvin iholta, vaikka olisi antanut kuivua hamaan maailman tappiin asti... Ehkäpä tekstiksi sopisi "levitä TODELLA paksu kerros" 😅

reviewer avatar
Elina P. 21.01.2020

Ensimmäinen kokeilemani Peel off- naamio ja mukavalta tuntui! Ei ollut liian tiukasti ihossa kiinni että olisi pitänyt itku kurkssa repiä irti, mutta selvästi irroitti epäpuhtauksia ihosta. Todella miellyttävä käyttää herkemmilläkin alueilla. Nenän isot huokoset voisivat kaivata jotakin tujumpaa.