loader

Nature Kasvovesi, Ecocert Cosmos organic

3953

Luonnollisen raikas kasvovesi viimeistelee kasvojen ihon puhdistuksen aamuin illoin. Kosteuttava ja raikastava kasvovesi ei sisällä alkoholia, vaan on pullollaan luonnon raikkaimpia ainesosia!

8,90 € / 250 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,5 / 5

Perustuu 18 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Riittoisa ja toimiva. Huippua, ettei tässä ole alkoholia! Tuoksu on ehkä aiempaan versioon verrattuna raaka-ainemaisempi, mutta ei haittaa käyttöä.

Terhi S.

Dermosil Nature Kasvovesi, Ecocert Cosmos organic tuo kasvojen iholle luonnollista raikkautta. Kasvovesi puhdistaa ja raikastaa ihon puhdistuksen jälkeen ja tekee siitä vastaanottavaisemman muille ihonhoitotuotteille.

Kasvovesi sisältää muun muassa appelsiininkukkavettä, joka tukee ihon luonnollista kimmoisuutta ja ihokudosten hyvinvointia sekä auttaa pienentämään ihohuokosia. Koivunmahla ja betaiini hoitavat ihoa ja lakkauute sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka on iholle tärkeä antioksidantti.

Sammalet ovat erittäin sitkeitä ja sopeutumiskykyisiä. Kasvovesi sisältää sammalesta kehitettyä MossCellTec™ -aktiivia, joka hyödyntää sammalten parhaita ominaisuuksia. Tämä innovatiivinen ainesosa parantaa ihon kosteustasapainoa sekä kesähelteillä että talvipakkasilla. Se auttaa ihoa säilymään nuorekkaana ja kimmoisana, ja vahvistaa jopa ihon vastustuskykyä.

Alkoholittomassa Kasvovedessä on kevyt luonnollinen kukkaistuoksu, joka tulee tuotteen raaka-aineista. Tuotteeseen ei ole lisätty hajusteita.

Tuote on vegaaninen.

Ecocert Cosmos -sertifioidun tuotteen ainesosista 99,3 % on luonnollista alkuperää ja 21,3 % tuotteen ainesosista on tuotettu luonnonmukaisesti.

Ravistettava ennen käyttöä.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Kasvovedet

Tarkoitus: Kasvojen ihon puhdistuksen viimeistelyyn ja hoitoon.

Käyttöohje: Ravista pulloa ennen käyttöä. Pyyhi kasvojen iho kevyesti kasvovedellä kostutetulla vanulapulla.

Ihotyyppi: Kuiva; Normaali; Sekaiho; Rasvoittuva; Nuori; Ikääntyvä

Hajusteet: Luonnollisia hajusteita

Sertifikaatti: certificate

Aqua, Citrus Aurantium Amara Flower Water, Betula Pendula Sap, Glycerin, Betaine, Isomalt, Rubus Chamaemorus Fruit Extract, Phytol, Dextrin, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Benzoate, Sodium Dehydroacetate, Citric Acid

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

4,5/5

reviewer avatar
Sofia K. 31.08.2020

Pidän tästä tuotteesta. Sopii myös sumutettavaksi (erillisellä pullolla) kasvoille. Toivoisin vaan että Dermosil kehittäisi nature-sarjaa, nyt esim. kasvovoide poistunut, eikä ole korvaavaa tuotetta, eikä sarjassa ole täyttöpakkauksia mikä ei oikein sovi nature sarjan henkeen.

reviewer avatar
Pia L. 24.08.2020

Aivan ihana tuote! Tuoksuu aidoille kasveille eikä keinotekoiselle hajuvedelle. Harmittelen puhdistusgeelin poistumista. Kun se siirtyi pumppupulloon, siitä tuli varsin erinomainen tuote! Se pesi hyvin ja hellävaraisesti. Tuoksukin oli ihana. Mikä on syynä lakkauttamiselle?

reviewer avatar
Asiakaspalvelu D. 31.07.2020

Hei Anna, Nature Puhdistusgeeli on poistunut valikoimistamme.

reviewer avatar
Anna Y. 19.07.2020

Minne on kadonnut Nature kasvojen puhdistusgeeli??????

reviewer avatar
Terhi S. 20.03.2020

Riittoisa ja toimiva. Huippua, ettei tässä ole alkoholia! Tuoksu on ehkä aiempaan versioon verrattuna raaka-ainemaisempi, mutta ei haittaa käyttöä.

reviewer avatar
Saara M. 01.12.2019

Ostin tämän ja "vesi" aika geelimäistä. Pitääkö olla geelimäistä?