loader

Talven kuiskaus

2271

Kuivalle, herkälle ja atooppiselle iholle

Allergiatunnus!

Anna lahjaksi huolenpitoa! Sensitive Puhdistusmaito ja hellävarainen Konjac pesusieni pitävät huolta kasvojen ihosta. Sopii hellävaraiseen kasvojen puhdistukseen normaalille ja kuivalle iholle, mutta erityisesti herkälle ja atooppiselle iholle.

8,90 € / 250 ml, 1 kpl

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

Tuotetta ei ole vielä arvioitu

Hellävaraiseen kasvojen puhdistukseen

Joulupakkaus Talven kuiskaus on hellävaraista huolenpitoa parhaimmillaan. Sensitive Puhdistusmaito ja hellävarainen Konjac pesusieni pitävät huolta kasvojen ihosta. Sopii hellävaraiseen kasvojen puhdistukseen normaalille ja kuivalle iholle, mutta erityisesti herkälle ja atooppiselle iholle.

Sensitive Puhdistusmaito sisältää laadukkaita pehmeitä kasviöljyjä, jotka poistavat tehokkaasti iholta meikin ja epäpuhtaudet. Tuote ei sisällä ihohuokosia tukkivia rasvoja. Puhdistusmaito on koostumukseltaan raikkaan geelimäistä. Tuotteella on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen käyttöoikeus.

Konjac pesusieni puhdistaa meikin ja muut epäpuhtaudet sekä kuorii kasvojen ihoa kevyesti. Pesusieni soveltuu kasvojen ja kaulan ihon puhdistukseen ja se korvaa esimerkiksi kertakäyttöiset vanulaput meikin puhdistamisessa kasvoilta. Silkkisen pehmeä Konjac pesusieni on valmistettu täysin luonnollisesta materiaalista ja se  sopii kaikille ihotyypeille.

Konjac-sieni on kuivana kivikova, mutta lämpimässä vedessä se turpoaa ja pehmenee käyttövalmiiksi nopeasti. Voit puhdistaa ihon pelkällä Konjac-sienellä tai lisätä siihen muutaman pisaran puhdistustuotetta. Hiero ihoa sienellä kevyin pyörivin liikkein. Lopuksi huuhtele iho huolellisesti.

Huuhdo sieni huolellisesti aina käytön jälkeen. Paina ylimääräinen vesi pois sienestä, mutta älä väännä sientä. Ripusta sieni kuivumaan ilmavaan paikkaan. Älä laita kosteaa sientä pussiin tai suljettuun rasiaan. Tällä tavoin pidennät tuotteen käyttöikää. Vaihda Konjac pesusieni uuteen noin 2-3 kuukauden välein tai kun sen rakenne alkaa murentua.

Täysin luonnollisesta materiaalista valmistetut sienet ovat biohajoavia ja ympäristöystävällisiä ja ne sisältävät luonnostaan iholle hyödyllisiä mineraaleja ja antioksidantteja.

Joulupakkaus Talven kuiskaus sisältää:

Sensitive Puhdistusmaito, 250 ml, hajustamaton

Konjac pesusieni, 1 kpl

Kategoria: Puhdistustuotteet

Tarkoitus: Hellävaraiseen kasvojen puhdistukseen.

Käyttöohje: Kastele sieni lämpimän vesisuihkun alla tai anna sen turvota hetki upotettuna lämpimään veteen. Puhdista kasvot sienen avulla kevyin pyörivin liikkein. Lopuksi huuhtele kasvot lämpimällä vedellä. Huuhtele myös sieni huolellisesti ja ripusta se kuivumaan ilmavaan paikkaan.

Hajusteet: Hajustamaton

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Palmitate, Propylene Glycol, Olus Oil, Hydrogenated Vegetable Glycerides, PEG-75 Lanolin, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Potassium Hydroxide, Hydroxyethylcellulose, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Sodium Acetate

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Joulu
(0)
22552

Cardamom Käsisaippua

4,90 € / 250 ml

Osta
Joulu
(0)
2255

Joulun tuoksuja

9,90 € / 2 x 250 ml

Osta
Joulu
(1)
22761

Mauri Kunnas Living Käsisaippua

7,50 € / 500 ml

Osta
Joulu
(3)
2263

Viileä lumiukko

9,90 € / 500 ml, 75 ml

Osta

Tuotetta ei ole vielä arvioitu