loader

Vitamin E Puhdistusvaahto mini

3644

E- ja B-vitamiineja sekä merileväuutetta sisältävä mieto puhdistusvaahto kasvoille. Poistaa myös kevyen vesiliukoisen meikin. Sopii kaikille ihotyypeille.

4,00 € / 50 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,8 / 5

Perustuu 15 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Ehdoton suosikkini! Olen käyttänyt päivittäin jo monta vuotta. Pesee meikin hyvin pienellä määrällä vaahtoa, ei kuivata ihoa ja tuoksuu hyvälle. Tämä matkakoko kulkee reissussa mukana näppärästi.

Sari T.

Dermosil Vitamin E Puhdistusvaahto mini on tuttu suosikki minikoossa. Kasvojen puhdistukseen ja hoitoon tarkoitettu tuote soveltuu päivittäiseen käyttöön. Poistaa myös kevyen, vesiliukoisen meikin. Tuote sisältää E-vitamiinia ja ihoa hoitavaa panthenolia sekä merileväuutetta.

Roosan värinen neste muuttuu vaahtoavaksi, kun sitä pumppaa ulos pullosta. Yksi tai kaksi painallusta riittää kasvojen puhdistukseen. Vaahto levitetään puhtailla ja kostutetuilla käsillä kasvojen iholle ja huuhdellaan pois vedellä. Tuotteessa on naisellinen Vitamin E -sarjan hypo parfum -tuoksu.

Mieto ja hellävarainen mutta tehokas puhdistustuote on läpinäkyvässä 50 ml:n pullossa. Tuote on pienikokoinen versio tuotteesta 3083 Vitamin E Puhdistusvaahto.

Säilytä pullo pystyasennossa ja suojaa se kuljetettaessa. Korkin löystyessä nestemäinen sisältö voi valua ulos.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Puhdistustuotteet

Tarkoitus: Kasvojen puhdistukseen ja hoitoon.

Käyttöohje: Kostuta kädet, levitä 1–2 painallusta puhdistusvaahtoa iholle ja huuhtele. Suojaa pullo kuljetettaessa.

Ihotyyppi: Normaali; Kuiva; Sekaiho; Nuori; Rasvoittuva

Hajusteet: Hypoparfum®

Aqua, Caprylyl/Capryl Glucoside, Polysorbate 20, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauroyl Glutamate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Glycerin, Parfum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Trisodium Sulfosuccinate, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA, Polyquaternium-10, Phenoxyethanol, Fucus Vesiculosus Extract, Sodium Chloride, Sodium Acetate, Isopropyl Alcohol, CI 45100, Sodium Sulfate

Ostetaan yleensä yhdessä

Arvosana ja kommentit

4,8/5

reviewer avatar
Marja-Leena N. 21.09.2020

Yhdellä painalluksella runsaasti pehmeää vaahtoa kasvopesuun. Pesee hellästi ja tuoksu on sopivan mieto. Ostin ensin tuotteen teini-ikäiselle lapsenlapselleni ja nyt olen itsekin käyttänyt tätä jo pitkään. Luotettavaa Vitamin E -laatua! Ja mikä parasta: pumppusysteemi toimii viimeiseen pisaraan asti. Loistavaa! Pitäkää myynnissä jatkuvasti. Plussaa myös erikokoisista pulloista.

reviewer avatar
Jonna S. 01.09.2020

Toimii ja tuoksu on taivaallinen

reviewer avatar
anne R. 31.08.2020

Aivan ihana tuote sekä pieni koko ottaa matkalle/mökille mukaan. Tietenkin kotona on iso pullo 😊. Vahva suositus, kokeilkaa ihmeessä.

reviewer avatar
Sari T. 30.08.2020

Ehdoton suosikkini! Olen käyttänyt päivittäin jo monta vuotta. Pesee meikin hyvin pienellä määrällä vaahtoa, ei kuivata ihoa ja tuoksuu hyvälle. Tämä matkakoko kulkee reissussa mukana näppärästi.

reviewer avatar
Angelika M. 17.08.2020

reviewer avatar
Mira M. 31.03.2020

Tosi ihana tuote ja ollut käytössä isossa ja matkakoossa vuosikaudet. Tämä pieni koko vaan tuppaa vuotamaan aina, vaikka joka kerta tarkistan huolellisesti, että korkki on kiinni. Toivoisinkin siis tähän pakkaukseen uudenlaista suunnittelua. Ja aiemmin tuotteessa oli erilainen pumppu. Nyt se säännöstelee tuotteen paljon nestemäisempänä, kuin aiemmin. Isossa tuotteessa myös tulee pumpatessa paremmin vaahtona. Tosin siinä aiemmassa matkamallissa jäi pumppu aina jumiin. Vielä tuotekehitystä siis pakkauksen kanssa lisää. Hyvä tuote, vaikken sen tuoksusta niin välitäkään.