loader

Vitamin E Misellivesi Hyal x 4

3931

Miedolla, mutta tehokkaalla misellivedellä kasvojen puhdistus sujuu vaivattomasti. Paras misellivesi poistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Miselliveden sisältämät hyaluronihapot sitovat ihoon kosteutta tehden siitä pehmeän ja kimmoisan.

5,60 € / 250 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,9 / 5

Perustuu 74 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Todella hyvä misellivesi! Poistaa lian ja meikit. Tuttu E-vitamin sarjan tuoksu.

Niina E.

Misellivedellä kasvojen puhdistus on vaivatonta


Dermosil Vitamin E Misellivesi on mieto, mutta tehokas tuote kasvojen puhdistukseen sekä meikinpoistoon. Paras misellivesi on sekä tehokas että hellävarainen! Et tarvitse vettä,vaan kasvojen puhdistus hoituu misellivedellä kostutetulla vanulapulla. Samalla kun tuote puhdistaa, se myös virkistää ja kosteuttaa kasvojen ihoa.

Misellivesi ja vanulaput ovat lyömätön yhdistelmä kasvojen puhdistuksessa. Miselliveden koostumus imaisee magneetin tavoin iholta epäpuhtaudet, talin ja meikin vanulappuun. Riittää, että pyyhit ihoa kevyesti, sillä iho puhdistuu ilman hankaamista. Misellivedellä puhdistuksen jälkeen ei tarvitse huuhdella kasvoja. Se sopii siis erinomaisesti myös nopeaan kasvojen puhdistukseen esimerkiksi aamuisin tai mukaan matkoille.

Misellivesi sisältää neljää erikokoista hyaluronihappomolekyyliä, jotka sitovat kosteutta ihoon sekä sisältä että ulkoapäin. Hyaluronihappoja on ihossamme luonnostaan, joten Miselliveden sisältämät ainesosat antavat luonnollista tukea ihon kosteustasapainolle ja parantavat ihon kimmoisuutta.

Misellivesi sisältää myös E-vitamiinia, iholle tärkeää antioksidanttia, joka hillitsee vapaiden radikaalien aiheuttamaa hapetusstressiä ja siten ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista.


Tuote on öljytön, joten se sopii käytettäväksi myös ripsienpidennysten kanssa.
Misellivesi on hajustamaton ja vegaaninen tuote.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Puhdistustuotteet

Tarkoitus: Kasvojen ihon puhdistamiseen ja meikinpoistoon.

Käyttöohje: Kostuta vanulappu misellivedellä ja pyyhi sillä kevyesti kasvojen, kaulan ja dekolteen iho kauttaaltaan.

Ihotyyppi: Kuiva; Normaali; Sekaiho; Nuori; Ikääntyvä; Rasvoittuva

Hajusteet: Hajustamaton

Aqua, Propanediol, Polysorbate 20, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Sorbitan Oleate Decylglucoside Crosspolymer, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Citric Acid, Cetrimonium Chloride, Sodium Hydroxide, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

4,9/5

reviewer avatar
Julia L. 06.05.2021

Ihana tuote! Poistaa tehokkaasti meikinjämät :)

reviewer avatar
Elina H. 26.02.2021

Ihana tuote.Tuntuu iholla kirpsakan raikkaalta.Olen hyvin tyytyväinen tähän tuotteeseen.Minulla on eriitäin herkkä ja helposti punoittava iho,joten monet tuotteet ärsyttävät ihoani,mutta tämä ei.Ihoni on muutunut heleämmäksi ja kosteammaksi.Suosittelen lämpimästi. Ehdottomasti suosikkituotteeni.

reviewer avatar
marii M. 19.01.2021

Mulla on ollut aina ongelmalinen iho, noin pitkalta jos muistan, joutusin itsekin Helsingin Ainola kauneusklinikaan säännölisen ipl hoitoon, että punoitus ja yliherkkyys vähentyisivät. Tosi vaikea on ollut löytää sopivatta putsaria naamalle, koska lähes kaikki kokeiltut tuoteet on aiheuttanut epämukavatta tunnetta putsamisen jälkeen, myös avene yliherkalle iholle tarkoitetut tuoteet.. kun uskalsin kokeilla tätä misellivettta ja oon täysin yllätynyt. Iho tuntuu putsamisen jälkeen hyvältä, mukavalta, unohdan itsekin laittaa yövoiteetta😊ymmärän, että mun teksti voi muistuttaa telemarkinoiden onnelista mainosjuttua, ihan sama, parin käytönviikon jälkeen tykkään ja rakastan ja oon helpotunut, että minuni iholle on löytynyt ratkaisu ja uskallan suositella. Loistava hinta laatusuhde. Toivottavasti tuote ei poistuu myynnistä.

reviewer avatar
Maria K. 26.12.2020

Tuntuu mukavalta ja kosteuttavalta, mutta tosiaan ei ihmeidentekijä ripsivärin puhdistuksessa. Kosteuttaa mukavasti ennen kasvoöljyä jos iho ehtii kuivahtaa pesun jälkeen. Tuotteen pH-arvoa kaipailisin? Asiakaspalvelu osaisiko vastata, kiitos? 😊

reviewer avatar
Heli S. 21.12.2020

Huipputuote! Poistaa hyvin silmämeikinkin ärsyttämättä herkkää ihoa. Iltaisin käytän kaksoispuhdistuksen osana pyyhittyäni kasvot ensin puolukkapuhdistusöljyllä. Näin vältän kuivattavan vesipesun kokonaan. Usein käytän misellivettä myös yksinään kevyen meikin poistoon ja tuote toimii niinkin, mutta jatkuvassa käytössä en usko pelkkään misellivesipuhdistukseen oman sekaihoni kohdalla. Isompi pakkauskoko olisi hyvä!

reviewer avatar
Niina E. 18.12.2020

Todella hyvä misellivesi! Poistaa lian ja meikit. Tuttu E-vitamin sarjan tuoksu.