loader

Konjac pesusieni

9333

Pesusieni kasvojen puhdistukseen ja hellävaraiseen kuorintaan. Hiero kasvojen ja kaulan ihoa kostealla sienellä kevyin pyörivin liikkein. Huuhtele sieni käytön jälkeen ja ripusta kuivumaan ilmavaan paikkaan.

4,50 € / 6 cm

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 28 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Aivan ihana! Puhdistaa ja tekee ihosta pehmeän. Ihon puhdistuksen ja sienellä kevyen käsittelyn jälkeen iholle vain kasvovoide ja kasvojen ilme on kirkastunut. Suosittelen!

Mira M.

Dermosil Konjac pesusieni  puhdistaa meikin ja muut epäpuhtaudet ja kuorii kasvojen ihoa kevyesti. Silkkisen pehmeä Konjac pesusieni on valmistettu täysin luonnollisesta materiaalista ja se  sopii kaikille ihotyypeille.

Konjac-sieni on kuivana kivikova, mutta lämpimässä vedessä se turpoaa ja pehmenee käyttövalmiiksi nopeasti. Voit puhdistaa ihon pelkällä Konjac-sienellä tai lisätä siihen muutaman pisaran puhdistustuotetta. Hiero ihoa sienellä kevyin pyörivin liikkein. Lopuksi huuhtele iho huolellisesti.

Huuhdo sieni huolellisesti aina käytön jälkeen. Paina ylimääräinen vesi pois sienestä, mutta älä väännä sientä. Ripusta sieni kuivumaan ilmavaan paikkaan. Älä laita kosteaa sientä pussiin tai suljettuun rasiaan. Tällä tavoin pidennät tuotteen käyttöikää. Vaihda Konjac pesusieni uuteen noin 2-3 kuukauden välein tai kun sen rakenne alkaa murentua.

Konjac pesusieni  soveltuu kasvojen ja kaulan ihon puhdistukseen ja se korvaa erinomaisesti esimerkiksi kertakäyttöiset vanulaput meikin puhdistamisessa kasvoilta.

Konjac-sienet valmistetaan Konjac-kasvin juuriosasta keitetystä massasta. Massa valutetaan vulkaanisen kiven läpi, mistä syntyy sienen huokoinen rakenne. Valmistuksessa ei käytetä väri- tai säilöntäaineita. Täysin luonnollisesta materiaalista valmistetut sienet ovat biohajoavia ja ympäristöystävällisiä ja ne sisältävät luonnostaan iholle hyödyllisiä mineraaleja ja antioksidantteja.

Konjac-kasvin pH on neutraali, mikä tekee sienestä hellävaraisen iholle.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Puhdistustuotteet

Tarkoitus: Hellävaraisesti kuoriva pesusieni kasvojen puhdistukseen.

Käyttöohje: Kastele sieni lämpimän vesisuihkun alla tai anna sen turvota hetki upotettuna lämpimään veteen. Puhdista kasvot sienen avulla kevyin pyörivin liikkein. Lopuksi huuhtele kasvot lämpimällä vedellä. Huuhtele myös sieni huolellisesti ja ripusta se kuivumaan ilmavaan paikkaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

5,0/5

reviewer avatar
Mira M. 01.09.2020

Aivan ihana! Puhdistaa ja tekee ihosta pehmeän. Ihon puhdistuksen ja sienellä kevyen käsittelyn jälkeen iholle vain kasvovoide ja kasvojen ilme on kirkastunut. Suosittelen!

reviewer avatar
Mervi P. 30.08.2020

Tämä sieni puhdistaa kasvojen, kaulan ja dekolteen ihon silkinpehmeäksi. Aivan ihana tuote, johon olen jäänyt koukkuun ❤ Suosittelen jokaiselle.

reviewer avatar
Johanna N. 30.08.2020

Tämä on mulla joka päivä käytössä. Ihan pakollinen tuote puhdistukseen :) suosittelen :)

reviewer avatar
Irina L. 08.04.2020

Aivan ehdoton jokailtaiseen ihon puhdistukseen. Kuorinta-aineita ei enää tarvitse käyttää, tämä kuorii hellävaraisesti. Ihanan pehmoinen ja kestävä oikein käytettynä.

reviewer avatar
Marjo K. 06.02.2020

Käytän kerran viikossa tehostamaan kasvojen puhdistusta. Todella edullinen ja pesee kolme kertaa kalliimmat konjac sienet mennen tullen.

reviewer avatar
Kristiina V. 25.09.2019

Vaikka itselläni on herkkä, monin tavoin vaativa iho, on tämä ihana puhdistusapuri sopinut ihan ongelmitta jokapäiväiseen käyttöön. Virkistää ihanasti oloa ja kasvojen verenkiertoa ja tuntuu, että yhdessä Skin Comfort Teho -sarjan tuotteiden kanssa päivittäin käytettynä rasittunut, kuiva ja samea ihoni on aivan ihmeesti elpynyt alle 2 kk:n käytöllä!