loader

Silmänympärysvoide Q10

3082

Hyvä silmänympärysvoide pitää huolta herkästä silmänympärysihosta. Kevyt, mutta tehokkaasti kosteuttava voide sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka tukevat ihosolujen uusiutumista ja auttavat ehkäisemään ikääntymisen merkkejä ihossa.

7,50 € / 15 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,5 / 5

Perustuu 23 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Täyden kympin silmänympärysvoide, sopii herkälle ja kuivalle iholleni. Eikä ärsytä silmiä yhtään!

Sari T.

Hyvä silmänympärysvoide auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä

Silmien ympärillä iho on ohuempaa kuin muualla kasvoissa. Siksi myös ikääntymisen, väsymyksen ja liian auringonvalon vaikutukset näkyvät herkästi silmänympärysiholla. Hyvä silmänympärysvoide auttaa ehkäisemään näitä vaikutuksia.

Dermosil Silmänympärysvoide Q10 hoitaa ja kosteuttaa tehokkaasti. Kosteuttava silmänympärysvoide sisältää antioksidantteja, kuten Q10, E- ja C-vitamiini sekä herneuute, jotka auttavat ihosoluja suojautumaan hapettumisstressiltä. Ne tukevat solujen normaalia toimintaa ja uusiutumista, jolloin ne auttavat ehkäisemään myös ikääntymisen merkkejä ihossa.

Kosteuttavan silmänympärysvoiteen koostumus on miellyttävän pehmeä ja se imeytyy nopeasti. Voide sopii parhaiten normaalille ja kuivalle iholle.

Tuote on vegaaninen.
 

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Silmänympärysvoiteet

Tarkoitus: Silmänympärysihon hoitoon.

Käyttöohje: Levitä pieni määrä voidetta puhtaalle iholle sormenpäällä taputellen. Levitä voidetta silmän alaluomelle sisäkulmasta kohti ulkonurkkaa sekä silmän yläpuolelle. Älä levitä voidetta yläluomen liikkuvalle osalle.

Ihotyyppi: Normaali; Kuiva; Ikääntyvä; Sekaiho

Hajusteet: Hajustamaton

Aqua, Octyldodecanol, Cocoglycerides, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Pentylene Glycol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Stearic Acid, Rosa Moschata Seed Oil, Phenoxyethanol, Squalane, Glycerin, Algae Extract, Ethylhexylglycerin, PEG-8, Pisum Sativum Extract, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Chlorphenesin, Sodium Citrate, Sodium Dehydroacetate, Ubiquinone, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid

Saatavilla tuotesetissä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

article thumbnail

Ihonhoito

Aurinkovoide suojaa ihoa

11.05.21

Arvosana ja kommentit

4,5/5

reviewer avatar
Marja K. 26.10.2020

Tämä tuote ei ole tehnyt minun silmänympärysiholle yhtikäs mitään. Koen että tuo 7,50 euroa meni hukkaan. En toiste osta kyseistä tuotetta.

reviewer avatar
Anneli H. 31.08.2020

Tämä tuote ei taas sopinut minulle, olin allerginen jollekin tämän tuotteen ainesosalle, silmät turposivat ja menivät punaisiksi.. Muttta se tietysti täytyy jokaisen muistaa, että kaikki tuottee eivät sovi kaikille, kokeilemalla se selviää ja siksi olen erittäin tyytyväinen, että uusista tuotteista tulee aina sillloin tällöin näytepakkaukset lehden mukana.

reviewer avatar
Soili Y. 30.08.2020

Käytössäni jatkuvasti, monta kertaa olen tätä tilannutja sopii hyvin iholleni. Suosittelen!

reviewer avatar
Sari T. 19.06.2020

Täyden kympin silmänympärysvoide, sopii herkälle ja kuivalle iholleni. Eikä ärsytä silmiä yhtään!

reviewer avatar
Susanna H. 29.05.2020

Onko tuotteessa öljyä?

reviewer avatar
Anu L. 21.05.2020

Minun herkälle ikääntyvälle iholleni kaikin puolin hyvä voide. Monta tuubia olen käyttänyt ja lisää tilaan jatkossakin. Toivottavasti pysyy valikoimissa!