loader

Tyhjät pullot -pakkaus

3930

Pidä lempikosmetiikkasi mukana mihin vain menetkin! Tyhjät pullot -pakkauksen uudelleentäytettävät pullot ja purkit kuljettavat lempikosmetiikkasi näppärästi mukana matkoilla ja treenikassissa.

2,70 €

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 18 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Tosi käteviä ja eikä ole mennyt rikki vaikka paljon käytössä ollut!

Niina K.

Täytä Dermosil Tyhjät pullot -pakkauksen pullot ja purkit haluamillasi tuotteilla ja kuljetat lempikosmetiikkasi näppärästi mukana matkoilla ja treenikassissa. 

Pakkauksessa on mukana kolme 60 ml:n flippikorkillista muovipulloa ja kaksi kierrekorkilla varustettua purkkia. Isompi purkeista on kooltaan 35 ml, ja se sopii esimerkiksi vartalovoiteille. Pienempi purkki on kooltaan 5 ml, ja se sopii esimerkiksi silmänympärysvoiteille tai pillereiden säilytykseen.

Pakkauksen pullot ja purkit on valmistettu PE-muovista ja pakattu kirkkaaseen muovipussiin, jonka voi avata ja sulkea uudelleen ja uudelleen. Muovipussin voi myös ottaa mukaan lentokoneeseen. Hyvää matkaa -setissä on myös mukana valmiiksi kirjoitettuja tarralappuja, jotka voi itse kiinnittää pulloihin tai purkkeihin kertomaan sisällöstä. 

Voit käyttää tyhjiä pulloja ja purkkeja useita kertoja. Pese ja kuivaa pullot ja purkit tyhjentymisensä jälkeen ja täytä uudelleen.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Tarvikkeet

Tarkoitus: Pienet uudelleentäytettävät pullot ja purkit otettavaksi mukaan matkalle tai treenikassiin.

Käyttöohje: Täytä suosikkituotteillasi, nimeä tarralla ja ota mukaan matkalle tai treenikassiin uudelleensuljettavassa muovipussissa. Pese ja kuivaa pullot käytön jälkeen ja täytä uudelleen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

5,0/5

reviewer avatar
Niina K. 12.12.2020

Tosi käteviä ja eikä ole mennyt rikki vaikka paljon käytössä ollut!

reviewer avatar
Marika R. 29.05.2019

Maksaisin ainakin tuplahinnan jos purkit olisivat kestävämpiä ja joukossa olisi jopa pumppupullo korkilla varustettuna ja koko olisi 100ml.

reviewer avatar
Krista N. 12.04.2019

Kertakäyttötavaraa. Näppärä ottaa reissuun mukaan pienempi määrä, mutta ei viitsi nähdä vaivaa, jotta pesisi ja täyttäisi uudelleen, koska laatu niin heikkoa. Toimivat reissussa, mutta kotiin lähtiessä jäivät matkakohteen roskiin. Toiveena laadukkaammat matkapullot 100ml koossa!

reviewer avatar
anonymous 26.03.2019

Hei Tiina! Kiitos viestistäsi. Välitän palautteesi eteenpäin tuoteryhmällemme.

reviewer avatar
Tiina A. 25.03.2019

Olisiko mahdollista saada valikoimaan myös 100ml kokoisia purkkeja? Nämä saisi viedä vielä käsimatkatavaroissa lentokoneessa ja jos reissu on vähänkin pidempi, niin 60ml pullo loppuu helposti kesken. Näiden osalta laatuun kannattaisi myös panostaa enemmän, ettei hajoa niin helposti kesken matkaa.

reviewer avatar
Tuija H. 25.03.2019

Sopivan kokoiset pikkupurkit pelkillä käsimatkatavaroilla matkustavalle.