loader

Vitamin E Deo Roll-On

3587

Hyvä deodorantti on tehokas ja pitkävaikutteinen. Tämä tehokas antiperspirantti aktivoituu vartalon lämmöstä. Sisältää ihoa ravitsevaa E-vitamiinia. Miellyttävän pehmeä tuoksu.

3,20 € / 75 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,6 / 5

Perustuu 35 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Tämä vaan sopii minulle todella hyvin. Pitää hien hajun pois, ei tahraa vaatteita, hyvä mieto tuoksu. Suosittelen!

Tanja K.

Hyvä deodorantti on tehokas, mutta hellävarainen

Dermosil Vitamin E Deo Roll-On on tehokas antiperspirantti. Hyvä deodorantti aktivoituu vartalon lämmöstä, mikä tekee tuotteesta tehokkaan ja pitkävaikutteisen. 

Vitamin E Deo Roll-On on tehokas deodorantti korkean alumiinipitoisuutensa vuoksi. Vaikka tuote onkin tehokas, sopii se herkällekin iholle. Tuotteen sisältämät alumiinisuolat muodostavat ihon pinnalle ohuen kalvon ja estävät näin ihon kostumista päivän aikana. Sisältää myös E-vitamiinia, joka ravitsee ihoa.

Pehmeä tuoksu on tuttu Vitamin E -sarjan tuotteista. Vahvista raikasta tuoksua käyttämällä myös muita E-sarjan tuotteita.

 

Triple Technology -antiperspiranttiemme teho perustuu kolmen aktiiviaineen yhteisvaikutukseen. Aktiiviaineiden ansiosta Roll-On toimii tehokkaasti antiperspiranttina, estää hienhajua ja kuivuu nopeasti jättäen raikkaan tunteen iholle. Tehokas deodorantti on pehmeä ja miellyttävä iholle ja lisäksi siinä on kosteuttavia ainesosia. 

 

Tuote on vegaaninen.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Deodorantit

Tarkoitus: Ehkäisemään ja estämään hien hajua kainaloiden alueella.

Käyttöohje: Levitetään kainaloihin ja annetaan kuivua.

Ihotyyppi: Normaali

Hajusteet: Hypoparfum®

Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Steareth-2, Dicaprylyl Carbonate, Steareth-21, Parfum, Sodium Chloride, Propanediol, Tapioca Starch Polymethylsilsesquioxane, C12-13 Alkyl Lactate, Tocopheryl Acetate

Saatavilla tuotesetissä

product package image

Vitamin E -setti
23,99 € 18,90 €

18,90€
Säästösi 5,09€

Säästösi 5,09€

Osta

Aiheeseen liittyvät artikkelit

article thumbnail

Ihonhoito

Aurinkovoide suojaa ihoa

11.05.21

Arvosana ja kommentit

4,6/5

reviewer avatar
Anni T. 21.01.2021

Todella riittoisa ja hyvä tuote, mutta tuoksu on liian "aikuisen naisen" tuoksu omaan makuuni, eli en välttämättä suosittele ihan nuorimmalle polvelle.

reviewer avatar
Elina L. 19.01.2021

Tämä tuote innosti minut vuosien jälkeen taas käyttämään roll-on -deodoranttia. Ihanan lempeä tuoksu, pitää silti hyvin hien hajun loitolla. Yhden tähden pudotin arvostelussa siksi, kun tuotetta pursuaa levitettäessä ylenmäärin pallon reunoilta. Tuotekehitykseen heittäisin toiveen, että tästä samasta sarjasta saataisiin myös samantuoksuinen spray-antiperspirantti :)

reviewer avatar
Carita K. 27.12.2020

Loistava. Pullokin kaunis! Ostin jouluksi kolme.😊

reviewer avatar
Elli L. 15.11.2020

Super hyvä deodorantti, kuivuu nopeasti ja tuoksuu ihanalle. Ainut miinus on että purkista tursuaa liikaa dödöä rullan sivuista kun sitä levittää, se on harmi.

reviewer avatar
Birgitta K. 21.10.2020

Olen käyttänyt tätä 20 v. Sopii myös allergiselle miedon tuoksun vuoksi. Yksi asia mietityttää. Korkeat alumiiniarvot. Onko aivoni kyllästetty Alumiinilla. Käytin välillä hajusteetonta ja alumiinitonta deo stickiä. Muutoin hyvä mutta jos hikoilee, hiki on kauhean hajuista. Siirryin taas entiseen.

reviewer avatar
Heini A. 13.10.2020

Suosikki deodorantti, ei ärsytä ihoa, ei tahraa vaatteita ja tuosuu hyvälle.