loader

Sensitive Höyläysvaahto

3984

Hellävarainen ja pehmentävä Höyläysvaahto sopii ihokarvojen poistoon vartalon iholta ja kasvoilta. Hajustamaton, miellyttävän runsas vaahto sopii myös herkälle ja atooppiselle iholle.

6,20 € / 200 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,9 / 5

Perustuu 17 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Runsas ja pehmeä vaahto. Tosi hyvä!

Laura A.

Dermosil Sensitive Höyläysvaahto on hajustamaton, pehmeä vaahto ihokarvojen poistoon höylän tai partaveitsen avulla. Tuote on kehitetty erityisesti herkälle iholle ja se sopii myös atooppiselle iholle.

Vaahto sopii ihokarvojen poistoon koko vartalolta, kuten kainalo- ja säärikarvojen poistoon, mutta myös partavaahdoksi. Vaahto ei sisällä lainkaan hajusteita, mikä tekee siitä monikäyttöisen unisex-tuotteen.

Vaahdon koostumus pehmentää ihokarvoja, mikä helpottaa höyläämistä. Vaahdon ansiosta höylä liukuu iholla kevyesti, mikä auttaa ehkäisemään pienten haavaumien tai naarmujen syntymistä iholle. 

Iho tuntuu miellyttävän pehmeältä karvanpoiston jälkeen, sillä vaahto ehkäisee myös ihon kuivumista ja höyläämisestä aiheutuvaa ärsytystä. Vaahto sisältää kosteuttavaa glyseriiniä, ihoa rauhoittavaa allantoiinia sekä ihoa hoitavaa ja rauhoittavaa aloe veraa.

Ravista pulloa huolellisesti ennen käyttöä. Pursota pieni määrä vaahtoa kämmenelle ja levitä se kostealle ihoalueelle, josta haluat poistaa ihokarvat. Höylää tai aja partaveitsellä ihokarvat karvojen kasvusuunnan mukaan. Lopuksi huuhtele iho haalealla vedellä, kuivaa ja levitä iholle kosteuttavaa voidetta.

Tuote sopii normaalille, kuivalle ja herkälle vartalon iholle, myös atooppiselle iholle. Koostumuksensa ansiosta se sopii kasvoilla käytettynä kaikille ihotyypeille sekä ikääntyvälle kasvojen iholle.
 

Huom! Kun käytät Höyläysvaahtoa ensimmäisen kerran, pullon mekanismi suihkauttaa aluksi ulos pienen määrän ponnekaasua ennen itse vaahtoa. Tämä voi tuntua ikävältä iholla, joten aktivoi pullon mekanismi suuntaamalla ensimmäinen suihkaus paperiin tai kohti pesuallasta.

 

Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/122 °F lämpötiloille. Säilytä lasten ulottumattomissa.

danger3.png
VAARA

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Karvanpoisto

Tarkoitus: Ihokarvojen poistoon höylän tai partaveitsen avulla.

Käyttöohje: Ravista pulloa huolellisesti ennen käyttöä ja pursota pieni määrä vaahtoa kämmenelle. Levitä vaahtoa kostealle iholle. Höylää tai käytä partaveistä karvojen poistoon ja lopuksi huuhtele iho runsaalla, haalealla vedellä. Huom! Kun käytät Höyläysvaahtoa ensimmäisen kerran, aktivoi pullon mekanismi suuntaamalla ensimmäinen suihkaus paperiin tai kohti pesuallasta.

Ihotyyppi: Herkkä; Kuiva; Normaali; Sekaiho; Rasvoittuva; Nuori; Ikääntyvä

Hajusteet: Hajustamaton

Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Isobutane, Propane, Butane, Glycerin, Stearic Acid, Laureth-23, Allantoin, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, PEG-14M, Ethylhexylglycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Joulu
(0)
22552

Cardamom Käsisaippua

4,90 € / 250 ml

Osta
Joulu
(0)
2255

Joulun tuoksuja

9,90 € / 2 x 250 ml

Osta
Joulu
(1)
22761

Mauri Kunnas Living Käsisaippua

7,50 € / 500 ml

Osta
Joulu
(3)
2263

Viileä lumiukko

9,90 € / 500 ml, 75 ml

Osta

Arvosana ja kommentit

3,9/5

reviewer avatar
Terhi T. 15.11.2021

Pehmeä vaahto. Ihan paras. Iho ei kirvele eikä kihelmöi. Päihittää sensitive markettituotteet.

reviewer avatar
Kaisa S. 16.09.2021

Sopii herkälle iholle hyvin. Riittoisa ja toimiva tuote.

reviewer avatar
Anniina R. 06.09.2021

Riittoisa ja pehmeä tuote!

reviewer avatar
Susanne M. 14.05.2021

Uusi luottotuote ajeluihin meidän taloudessa. Jopa mun yliherkkis iho ei ärsyynny ja kuivu.

reviewer avatar
Henna S. 13.05.2021

Toimiva ja hellävarainen.

reviewer avatar
Anni T. 21.04.2021

Perushyvä tuote. Riittoisa.