loader

Classic EdT

2207

Classic EdT on ylellinen, kepeän raikas tuoksu, jossa on sekoitus vihreiden kukkien sekä hedelmien raikkautta. Suosittu tuoksu on tuttu Classic-sarjamme tuotteista.

12,90 € / 50 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,1 / 5

Perustuu 9 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Ihastuttava tuoksu, merituulen raikkautta, sisältäen hieman pehmeää sitrusta ja ripaus kukkaisuutta. Sopii hyvin kaikkiin vuodenaikoihin, kiva kun ei ole liian voimakas tuoksu. Laitan mielelläni tuoksua vartalolle, jolloin lämmön vaikutuksesta olen itse hennon tuoksupilven sisällä.

Terhi P.

Suosittu tuoksu vihdoin myös vartalotuoksuna

Classic EdT:n tuoksu on entuudestaan tuttu Classic-sarjamme tuotteista. Suosittu raikas tuoksu on sekoitus vihreiden kukkien sekä hedelmien raikkautta ja siinä on ripaus kurkkua. Ylellinen, kepeän raikas tuoksu, joka sopii aikuiselle naiselle niin päivä- kuin iltakäyttöön.

Kauniin vaalea, ylellinen pullo tuo mieleen kauniin talvimaiseman ja pakkasessa huurtuneen jään. Classic EdT on yhtä raikas kuin kauneimman talvipäivän auringossa kimmeltävä lumihiutale.

Helposti syttyvä neste ja höyry. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilytä tiiviisti suljettuna. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.

danger3.png

Lahjapakkaus: 11,5 x 5,5 x 5,5 cm

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Tuoksut

Tarkoitus: Eau de Toilette, tuoksutuote naisille.

Käyttöohje: Suihkauta tuoksua iholle ja anna kuivua.

Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, CI 42090, CI 19140, CI 18050, Linalool, Citronellol, Alpha Isomethyl Ionone, Geraniol, Farnesol, Limonene

Ostetaan yleensä yhdessä

product bundle image

Classic EdT 12,90 €

+
product bundle image

Tuoksukoru 6,90 € 4,90 €

17,80€
molemmat tuotteet yhteensä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

3,1/5

reviewer avatar
Leena M. 18.04.2021

Mieltymyksiä hajusteiden suhteen on moneen lähtöön. Toisaalta raikas, mutta turhan "pistävä" omaan makuun.

reviewer avatar
Marja K. 23.02.2021

Kertakaikkisen ihana tuoksu. Sopivan kevyt ja raikas josta kuitenkin löytyy myös kivaa särmää. Päihittää kalliit kevyttuoksut mennen tullen. Tyylikäs huurteinen ulkomuoto kruunaa tuotteen. Kiitos tästä.

reviewer avatar
Hanna H. 19.02.2021

Tämä on aivan ihana vesituoksu! Olen omistanut kalliita tuoksuja, joita on markkinoitu raikkaudella ja keveydellä, mutta tämä todella on sitä. On suihkauksen jälkeen voimakas, mutta haihtuu sopivasti nopsaan.

reviewer avatar
Katja V. 14.01.2021

Petyin todella tähän tuotteeseen. Ja tuoksu haihtuukin tosi nopeesti. Ihan hukkaan menee:-D

reviewer avatar
Elise S. 30.12.2020

Raikkaus todella kaukana minunkin mielestä, valitettavasti! Väkevä paha tuoksu, menee meillä vessahajusteeksi. Olisikin löytynyt edes vivahde kookoksesta, koska siitä pidän.

reviewer avatar
Minna M. 29.12.2020

Kyllä on raikkaus kaukana...en tuota kommenttia kookoksesta huomannut tilatessa. Inhoan kookoksen tuoksua ja eipä tää muulle paljoa tuoksu.