loader
Joulu

Classic EdT

14,50 € / 50 ml

Raikas vartalotuoksu aikuiselle naiselle! Classic EdT on sekoitus vihreiden kukkien sekä hedelmien raikkautta. Suosittu tuoksu on tuttu Classic-sarjamme tuotteista.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Limited Collection
Tuotteesta

Suosittu tuoksu vihdoin myös vartalotuoksuna

Classic EdT:n tuoksu on entuudestaan tuttu Classic-sarjamme tuotteista. Suosittu raikas tuoksu on sekoitus vihreiden kukkien sekä hedelmien raikkautta ja siinä on ripaus kurkkua. Ylellinen, kepeän raikas tuoksu, joka sopii aikuiselle naiselle niin päivä- kuin iltakäyttöön.

Kauniin vaalea, ylellinen pullo tuo mieleen kauniin talvimaiseman ja pakkasessa huurtuneen jään. Classic EdT on yhtä raikas kuin kauneimman talvipäivän auringossa kimmeltävä lumihiutale.

Ihana vartalotuoksu on mainio lahjaidea esimerkiksi äidille, ystävälle, anopille, tyttärelle tai ehkäpä haluat pitää sen itse!

Helposti syttyvä neste ja höyry. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilytä tiiviisti suljettuna. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.

danger3.png

Lahjapakkaus: 11,5 x 5,5 x 5,5 cm

Tarkoitus
Eau de Toilette, tuoksutuote naisille.
Käyttöohje
Suihkauta tuoksua iholle ja anna kuivua.

Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, CI 42090, CI 19140, CI 18050, Linalool, Citronellol, Alpha Isomethyl Ionone, Geraniol, Farnesol, Limonene

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ihastuttava tuoksu, merituulen raikkautta, sisältäen hieman pehmeää sitrusta ja ripaus kukkaisuutta. Sopii hyvin kaikkiin vuodenaikoihin, kiva kun ei ole liian voimakas tuoksu. Laitan mielelläni tuoksua vartalolle, jolloin lämmön vaikutuksesta olen itse hennon tuoksupilven sisällä.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Kirpeän raikas saippuamainen ja lämmin tuoksu. Kuin olisi ollut myös kookosta. Ei kovin pitkään kestävä. Sopivaa vaihtelua. Sporttinen ja tyylikäs myös. Vaikutti ensin voimaakkaalle mutta hiipui aika äkkiä.