loader

Challenger EdT

2218

Paljon toivottu Challenger-sarjasta tuttu tuoksu on saatavilla myös erillisenä tuoksuna. Aistikkaan raikas tuoksu huokuu miehistä vetovoimaa.

12,90 € / 50 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 2 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Ihanaa kun tästä on tullut edt! Tämä on ollut suosikkituote suihkusaippuana ja deodoranttina, joten tilaan tuoksunkin. Kiitos! :)

Mari S.

Paras tuoksu miehelle 

Suuren suosion saavuttanut Challenger-sarjasta tuttu tuoksu on vihdoin saatavilla erillisenä tuoksuna. Aistikkaan raikas tuoksu huokuu miehistä vetovoimaa ja se sopii yhtä hyvin päivä- ja iltakäyttöön. Tuoksussa yhdistyy sporttisuus ja maskuliinisuus.

Challenger EdT on täydellinen tuoksu aikuiselle miehelle!

Helposti syttyvä neste ja höyry. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilytä tiiviisti suljettuna. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.

danger3.png

Lahjapakkaus: 11,5 x 5,5 x 5,5 cm

Kategoria: Tuoksut

Tarkoitus: Eau de Toilette, tuoksutuote miehille.

Käyttöohje: Suihkauta tuoksua iholle ja anna kuivua.

Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Limonene, Hydroxycitronellal, Coumarin, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Cinnamal, Geraniol

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

5,0/5

reviewer avatar
Mari S. 06.11.2020

Ihanaa kun tästä on tullut edt! Tämä on ollut suosikkituote suihkusaippuana ja deodoranttina, joten tilaan tuoksunkin. Kiitos! :)

reviewer avatar
Janne I. 03.11.2020

Äsken tuli tämä pullo postissa ja testasin. Ihastuin alkuperäiseen Challenger edt:hen olisikohan ollut 2014 jouluna ja harmikseni tajusin vasta jälkeenpäin, että tuote oli limited edition joulutuote. Ei voinut kuin haikein mielin muistella, miten täydellinen tuoksu se oli itselle. En tiedä muistanko alkuperäistä tuoksua enää 100% tarkkuudella näin useiden vuosien jälkeen, mutta tässä omia ranteita haistellessa minusta tuntuu että tämä on aikalailla täysin sama tuoksu! Aivan mahtava! En ymmärrä mikä tässä on mutta jotenkin itselle ihan täydellinen yhdistelmä pehmeyttä ja miehisyyttä, sillä en kuitenkaan tykkää pistävistä miesten tuoksuista. Todellakin tilaan lisää nyt kun saa 😃