loader

Sensitive Extra voide

3007

Erikoisvoide erittäin kuivalle iholle ja atooppiselle iholle

Rasvapitoisuus 40 %

Onko sinulla kuiva iho? Sensitive Extra on erikoisvoide kuivan ihon ja ärsytykselle altistuneen ihon hoitoon. Voide sopii koko vartalon kuivalle iholle ja myös atooppiselle iholle ja pienille lapsille. Korkea rasvapitoisuus 40 %.

8,20 € / 200 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,7 / 5

Perustuu 51 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Joka ilta käytän

Anu H.

Kuiva iho hyötyy erikoisvoiteen korkeasta rasvapitoisuudesta

Dermosil Sensitive Extra voide on erikoisvoide ärsytykselle altistuneen ja kuivan ihon hoitoon. Voiteen rasvapitoisuus on 40 %, mikä on huomattavasti korkeampi kuin tavallisessa kosteusvoiteessa. Kosteusvoide kuivalle iholle sisältää glyseriiniä, bisabololia ja allantoiinia.

Sensitive Extra voide on kehitetty erityisesti rohtuneelle ja kuivalle iholle, ja se sopii koko vartalon kosteutukseen. Kosteusvoide on hajustamaton ja sopii myös atooppiselle iholle sekä 0–3 -vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.

Varsinkin jalat ja kantapäiden, kyynärpäiden, käsien ja taipeiden kuiva iho oireilevat usein rohtuneesti. Näihin kohtiin voi käyttää Extra voidetta antamaan kuivalle iholle lisärasvaa. Voit myös levittää tuotetta illalla käsiin ja jalkoihin, laittaa päälle puuvillahanskat (3945) ja -sukat (3944) ja antaa hoidon vaikuttaa yön yli. Monet asiakkaistamme ovat myös kertoneet, että Extra voiteesta on ollut suuri apu atooppisen ihon hoidossa. 

Voiteessa oleva hopeanhohtoinen väri aiheutuu sen voidepohjaan sisältyvistä ainesosista Cetyl Alcohol ja Stearyl Alcohol, jotka valmistusvaiheessa tavallaan "valuvat" voide-emulsion läpi ja tulevat hopeanvärisiksi. Se, että väri tulee esille itse voiteessa johtuu siitä, että se ei sisällä väriaineita, joilla raaka-aineiden ominaisväri olisi peitetty. Hohde ei kuitenkaan jätä ihoa hohtavaksi.

Tuotteella on Suomen Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen käyttöoikeus.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Mitä sensitive tarkoittaa kosmetiikassa?

Kosmetiikkatuotteissa sensitive viittaa tuotteisiin, jotka sopivat erityisesti ärtyneelle, rohtuneelle ja kuivalle iholle. Sensitive-tuotteet ovat hajustamattomia ja sopivat siksi myös atoopikoille ja pienille lapsille.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Erikoistuotteet

Tarkoitus: Kosteusvoide kuivalle iholle. Erittäin kuivan ja vaurioituneen ihon hoitoon, esim. kuivat kyynärpäät ja halkeilevat jalkapohjat.

Käyttöohje: Hiero voidetta ohuesti kuivalle alueelle.

Ihotyyppi: Herkkä; Kuiva; Normaali

Hajusteet: Hajustamaton

Valmistusmaa: Ruotsi

certificate logotype

Aqua, Glycerin, Cetyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Methoxy PEG-22/Dodecyl Glycol Copolymer, Stearyl Alcohol, Polysorbate 80, Dimethicone, Steareth-21, Cetyl Acetate, Dimethiconol, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Bisabolol, Acetylated Lanolin Alcohol, Allantoin, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

4146

Vitamin E Päivävoide SPF

8,90 € / 50 ml

Osta
Bestseller
product image
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Bestseller
product image
3026

Kasvopesu

5,80 € / 250 ml

Osta
9813

Huulikiilto stunning

4,90 € / 8 ml

Osta

Tuotearvostelut

4,7/5

reviewer avatar
Henna-Riikka H. 18.05.2023

Ei imeydy, joten jäi käyttämättä.

reviewer avatar
Anu H. 19.03.2023

Joka ilta käytän

reviewer avatar
Johanna L. 12.11.2022

Ihan paras perusvoide! Imeytyy hyvin ja kosteuttaa kuivaa ihoa riittävästi. Usein hajustamattomat tuotteet "tuoksuvat" tunkkaiselta tai muuten pahalta. Dermosilin tuotteissa tätä ongelmaa ei ole, vaan tuotteet tuoksuvat oikeasti raikkailta tai ei miltään. Vahva suositus!

reviewer avatar
Heini H. 11.11.2022

Tahmea eikä kosteuta hyvin.

reviewer avatar
Hanne P. 10.10.2022

Yksinkertaisesti paras. Tätä kun laittaa yöksi käsiin, ei tarvitse päivän aikana lotrailla millään käsivoiteilla ja iho pysyy ihanan pehmeänä. Muulla ei väliä, mutta tätä pitää olla aina tuubi yöpöydällä.<3

reviewer avatar
Kirsti E. 17.08.2022

erittäin hyvä ja nopea apu pykiviin kantapäihin.