loader

Sensitive Extra voide

3007

Onko sinulla kuiva iho? Sensitive Extra on erikoisvoide kuivan ja ärsytykselle altistuneen ihon hoitoon. Voide sopii koko vartalolle ja myös atooppiselle iholle ja pienille lapsille. Korkea rasvapitoisuus 40 %.

7,30 € / 200 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,9 / 5

Perustuu 31 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Toimii atooppiselle iholleni erinomaisesti.

Anne J.

Kuiva iho hyötyy kosteusvoiteen korkeasta rasvapitoisuudesta

Dermosil Sensitive Extra voide on erikoisvoide ärsytykselle altistuneen ja kuivan ihon hoitoon. Voiteen rasvapitoisuus on 40 %, mikä on huomattavasti korkeampi kuin tavallisessa kosteusvoiteessa. Kosteusvoide kuivalle iholle sisältää glyseriiniä, bisabololia ja allantoiinia.

Sensitive Extra voide on kehitetty erityisesti rohtuneelle ja kuivalle iholle, ja se sopii koko vartalon kosteutukseen. Kosteusvoide on hajustamaton ja sopii myös atooppiselle iholle sekä 0–3 -vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.

Varsinkin jalat ja kantapäiden, kyynärpäiden, käsien ja taipeiden kuiva iho oireilevat usein rohtuneesti. Näihin kohtiin voi käyttää Extra voidetta antamaan iholle lisärasvaa. Voit myös levittää tuotetta illalla käsiin ja jalkoihin, laittaa päälle puuvillahanskat (3945) ja -sukat (3944) ja antaa hoidon vaikuttaa yön yli. Monet asiakkaistamme ovat myös kertoneet, että Extra voiteesta on ollut suuri apu atooppisen ihon hoidossa. 

Voiteessa oleva hopeanhohtoinen väri aiheutuu sen voidepohjaan sisältyvistä ainesosista Cetyl Alcohol ja Stearyl Alcohol, jotka valmistusvaiheessa tavallaan "valuvat" voide-emulsion läpi ja tulevat hopeanvärisiksi. Se, että väri tulee esille itse voiteessa johtuu siitä, että se ei sisällä väriaineita, joilla raaka-aineiden ominaisväri olisi peitetty. Hohde ei kuitenkaan jätä ihoa hohtavaksi.

Tuotteella on Suomen Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen käyttöoikeus.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Erikoistuotteet

Tarkoitus: Kosteusvoide kuivalle iholle. Erittäin kuivan ja vaurioituneen ihon hoitoon, esim. kuivat kyynärpäät ja halkeilevat jalkapohjat.

Käyttöohje: Hiero voidetta ohuesti kuivalle alueelle.

Ihotyyppi: Herkkä; Kuiva; Normaali

Hajusteet: Hajustamaton

Sertifikaatti: certificate

Aqua, Glycerin, Cetyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Methoxy PEG-22/Dodecyl Glycol Copolymer, Stearyl Alcohol, Polysorbate 80, Dimethicone, Steareth-21, Cetyl Acetate, Dimethiconol, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Bisabolol, Acetylated Lanolin Alcohol, Allantoin, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid

Suosittelemme sinulle

Last Chance
(32)

Suu-nenäsuoja, 50 kpl

19,90 € / 50 kpl

Osta
Uusi
(18)

Silottava hiusvoide

5,90 € / 100 ml

Osta
Bestseller
(49)

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Osta
Uusi
(0)

Puolukkashampoo 30 ml

1,90 € / 30 ml

Osta

Viimeksi katsomasi tuotteet

Arvosana ja kommentit

4,9/5

reviewer avatar
Jonna K. 17.09.2021

Atooppinen iho ja monta vuotta jo käytössä, erinomainen tuote!

reviewer avatar
minttu R. 10.09.2021

Dermon monikäyttöisin tuote. Toimii kuivissa jalkapohjissa. Kummallinen iho-oire hävisi tällä, kun kortisonikaan ei auttanut. Älkää ikinä poistako valikoimista :)

reviewer avatar
Marja K. 10.08.2021

Toimii koostumuksensa ja hajuttomuutensa vuoksi yö käsivoiteena. Olen käyttänyt voidetta vuosia. Marja K

reviewer avatar
Päivi R. 04.08.2021

Loistava hoitovoide! Erityisen toimiva käsille ja kynsinauhoille yövoiteena, sillä kaikissa käsivoiteissa teho ei riitä kynsinauhojen kosteutuksen. Lisäksi yön jälkeen hoitava vaikutus pysyy, vaikka seuraavana päivänä pesisi käsiä usein. Päiväkäyttöön liian rasvainen, sillä ei imeydy nopeasti.

reviewer avatar
Niloofar A. 13.04.2021

Erinomainen voide

reviewer avatar
Henna K. 11.03.2021

Lapsen atooppinen iho alkoi mennä paremmaksi jo ihan parissa päivässä. Ero muihin rasvoihin oli huomattava. Myös omiin kuiviin käsiin ollut ehdoton ykkönen. Toivottavasti pysyy saatavilla tämä rasva, eikä poistu.