loader

Sensitive Hydrogeeli 0 %

3780

Rasvaton, kosteuttava hoitogeeli kuivalle, herkälle ja atooppiselle iholle. Sopii koko vartalolle, myös kuivalle hiuspohjalle. Rauhoittaa ihoa myös parranajon, karvanpoiston ja auringonoton jälkeen.

4,80 € / 100 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,7 / 5

Perustuu 47 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Huipputuote pintakuivalle sekaiholle sekä teinin enemmänkin näppyläiselle iholle. Talvella kosteuttaa mutta ei siis todellakaan rasvoita.

Katriina P.

Dermosil Sensitive Hydrogeeli 0 % on täysin rasvaton ja tehokkaasti kosteuttava hoitogeeli iholle. Geeli sopii herkälle, kuivalle ja atooppiselle iholle sekä rasvaiselle ja sekaiholle.

Hydrogeeli 0 % kosteuttaa tehokkaasti kuivia ja hilseileviä sääriä sekä käsivarsia. Se tuo kasvoille tehokasta lisäkosteutta ja sitä voi käyttää myös päivä- ja yövoiteen alla. Voit levittää Hydrogeeliä käsille monta kertaa päivässä, aina kun kädet kaipaavat kosteutta. Geeli kosteuttaa tehokkaasti ihoa myös auringonoton ja suihkun jälkeen.

Hiuspohja on usein kuiva pesun jälkeen ja Hydrogeeli 0 % on tällöin hyvä kosteuttava ratkaisu. Se ei rasvoita hiuksia, mutta tuo päänhalle kaivatun kosteuden. Levitä Hydrogeeliä hiuspohjaan ja anna kuivua.

Miehille Hydrogeeli sopii mainiosti parranajon jälkeen ja naisille karvanpoiston jälkeen. Geelin sisältämät glyseriini, bisabololi ja allantoiini hoitavat ja lievittävät ihoärsytystä.

Kun säilytät tuotetta jääkaapissa, se sopii myös viilentäväksi after sun -voiteeksi. Hydrogeeliä voit myös käyttää kasvoveden sijaan kasvojen puhdistuksen viimeistelyyn.

Kätevään 100 ml:n tuubiin pakattua Hydrogeeliä on kätevä kuljettaa mukana. Tuote sopii koko perheen käyttöön, sillä se on turvallinen myös 0–3 -vuotiaille lapsille.  Tuote on vegaaninen.

Tuotteelle on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Erikoistuotteet

Tarkoitus: Ihon tehokkaaseen kosteutukseen ilman rasvaa. Kosteuttaa herkkää, kuivaa ja atooppista ihoa, sopii kasvoille, hiuspohjaan ja ihoärsytystä lievittäväksi voiteeksi iholle parranajon ja karvanpoiston jälkeen sekä after sun -voiteeksi.

Käyttöohje: Levitä geeliä iholle ja anna kuivua. Voidaan levittää kuivalle iholle useita kertoja päivässä.

Ihotyyppi: Herkkä; Normaali; Kuiva

Hiustyyppi: Herkkä

Hajusteet: Hajustamaton

Sertifikaatti: certificate

Aqua, Glycerin, Pentylene Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Bisabolol, Allantoin, Sodium Hydroxide

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

4,7/5

reviewer avatar
Sanna L. 17.03.2021

Tämä on ainoa kosteuttava tuote kasvoille, joka ei aiheuta finnejä minulle. Jokainen kasvorasva mitä käytän, jättää jälkeensä kymmenittäin finnejä, tämän käytön aikana niitä ei ole ollenkaan tai todella harvoin. Itse suosittelen tätä jopa kosteusvoiteen sijasta, jättää ihon kosteutetuksi ja pehmeäksi.

reviewer avatar
Leena L. 07.03.2021

Tämä geeli on ihan huippu! Talviaikaan kasvojeni iholle ilmestyi kuivia läiskiä ja tuntui, ettei mitkään voiteet tai geelit auttaneet...ja sitten kohtasimme Hydro Geelin kanssa! Ihan kostea ja kimmoisa aika alkoi, ei tunnu kuivia läiskiä ja meikki levittyy kuin unelma! Voisin väittää myös, että tämä tuote pehmentää kosteuttaessaan myös juonteita...olen 50+ ja silmänympärysrypyt tasoittuneet ihmeesti...

reviewer avatar
Asiakaspalvelu .. 03.03.2021

Hei Milla, pahoittelut tuotteesta aiheutuneesta ihoreaktiosta. Pyytäisimme olemaan sinua yhteydessä asiakaspalveluumme, joko sähköpostitse (info@dermosil.fi), chatitse tai puhelimitse, koskien tätä allergista reaktiota.

reviewer avatar
Milla L. 01.03.2021

Minulla ja ystävälläni on atooppinen herkkä iho. Pistimme molemmat kasvoillemme tätä tuotetta ja saimme tästä allergisen reaktion. Kasvomme ärtyivät pahasti ja turposivat. Ei ole ennallaan vielä monen päivän jälkeen. Ei ole kummallekaan aikaisemmin tapahtunut. Käytän kyllä dermosilin muita tuotteita mutta tämä ei vain sovi jostain syystä.

reviewer avatar
Katriina P. 13.01.2021

Huipputuote pintakuivalle sekaiholle sekä teinin enemmänkin näppyläiselle iholle. Talvella kosteuttaa mutta ei siis todellakaan rasvoita.

reviewer avatar
Ronja L. 01.12.2020

Ihan loistava tuote, menee jatkokäyttöön ja tilasin juuri viimeksi lisää. Atooppiselle iholle hyvä, hajusteeton geeli, imeytyy nopeasti ja iho ei tunnu enää kuivalta. Tuotekehitykselle ehdotus, että tästä voisi tehdä vielä isomman pakkauksen. Pidemmässä käytössä pakkaukset tyhjenevät sutjakkaa.