loader

Challenger Suihkugeeli täyttöpussi

36771

Raikkaan miehekäs puhdistustuote päivittäiseen käyttöön vartalon iholle. Mieto koostumus puhdistaa ihon, mutta ei kuivata. Täyttöpussi on aina ympäristöystävällinen valinta!

5,20 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 3 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Tätä on odotettu, kauan. Kiitos!

Salla V.

Dermosil Challenger Suihkugeeli on raikas puhdistuote miehen iholle. 

Päivittäiseen käyttöön sopiva suihkugeeli sisältää mietoja, ihoa puhdistavia tensidejä sekä ihoa kosteuttavaa glyseriiniä. Suihkugeeli on tarkoitettu koko vartalon puhdistukseen.

Miedosti hajustettu tuote on aistikas ja miehekkään raikas.

Challenger suihkugeelin pullossa ja täyttöpussissa on sama 500 ml:n tilavuus. Yhdellä täyttöpussilla täytät tyhjän pullon kätevästi.

Dermosil täyttöpusseissa on auki kierrettävä korkki ja pullomainen suu, jonka kautta sisältö on helppo kaataa tyhjään pulloon. Täyttöpussien sisältö on täysin sama kuin alkuperäisen tuotteen pullossa.

Tyhjennä täyttöpussin sisältö aina puhtaaseen, kuivaan ja tyhjään pulloon. Puhdista myös pumppu ennen sen asentamista paikalleen. Älä täytä puolillaan olevaa pulloa! Näin säilytät pullon hygieenisyyden eikä uusi sisältö pääse pilaantumaan vanhojen tuotekerrostumien vuoksi. Dermosil-pullot ja pumput kestävät ainakin 3-4 täyttökertaa, kun huolehdit puhdistuksesta vaihtokertojen yhteydessä.

Täyttöpussien parasta ennen -päivämäärä on painettu pussin saumaan. Päivämäärä koskee avaamattoman tuotteen säilyvyyttä. Avattuna tuote säilyy käyttökelpoisena kuusi (6) kuukautta. Huomaa uusi päivämäärä kun kaadat pulloon uuden sisällön. Pulloon painettu päivämäärä koskee pullon alkuperäistä sisältöä.

Täyttöpussien materiaali on PET/PA/PE-muovia ja korkin PP-muovia. Korkin sinetti on alumiinia. Tyhjä täyttöpussi korkkeineen painaa 13 grammaa, kun tyhjä 500 ml:n pullo ja pumppu painavat yhteensä 46 grammaa. Täyttöpussi säästää siis huomattavan määrän muovia ja vie vähemmän tilaa jäteastiassa. Dermosil täyttöpussi on ympäristöystävällinen valinta.

Huomaathan, että täyttöpussien tuotenumerot ovat viisinumeroisia.

Kategoria: Vartalon puhdistus

Tarkoitus: Täyttöpussi Challenger suihkugeelin pullolle.

Käyttöohje: Täytä tyhjä ja puhdistettu Challenger suihkugeelin pullo täyttöpussin sisällöllä.

Ihotyyppi: Kuiva; Normaali

Hajusteet: Miedosti hajustettu

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-4 Rapeseedamide, Glycerin, Parfum, Polysorbate 20, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Benzoate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Trisodium Sulfosuccinate, Citric Acid, Sodium Chloride, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Disodium EDTA, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Limonene, Hydroxycitronellal, Coumarin

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

5,0/5

reviewer avatar
Salla V. 13.12.2019

Tätä on odotettu, kauan. Kiitos!

reviewer avatar
Johanna N. 28.10.2019

Kyllä, samaa mieltä edellisen kanssa, VIHDOIN täyttöpussi!

reviewer avatar
Hanna-Marleena P. 07.10.2019

Vihdoinkin täyttöpussi!