loader

Living Suihkugeeli Täyttöpussi

37711

Raikas ja riittoisa suihkugeeli päivittäiseen käyttöön. Mieto suihkugeeli sisältää glyseriiniä, joten se ei kuivata ihoa. Läpikuultava geeli ja kirsikankukkien tuoksu tuovat ylellisyyttä suihkuhetkeen.

5,70 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 5 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Ihana tuoksu! Onneksi tätä saa täyttöpussissa, vielä kun tulisi valikoimaan isompi, esim. 1 litran, täyttöpussi.

Niina I.

Dermosil Living Suihkugeeli Täyttöpussi on kätevä ja ympäristöystävällinen tapa täyttää mieluisa, mutta jo tyhjäksi käytetty suosikkituote uudelleen.

Living Suihkugeeli puhdistaa ihon hellävaraisesti, eikä kuivata ihoa sisältämänsä glyseriinin ansiosta. Hurmaavan raikas kirsikankukkien tuoksu tuo ylellisyyttä peseytymiseen.

Tuote on vegaaninen.

Living Suihkugeelin pullossa ja täyttöpussissa on sama 500 ml:n tilavuus. Yhdellä täyttöpussilla täytät tyhjän pullon kätevästi.

Dermosil täyttöpusseissa on aukikierrettävä korkki ja pullomainen suu, jonka kautta sisältö on helppo kaataa tyhjään pulloon. Täyttöpussien sisältö on täysin sama kuin alkuperäisen tuotteen pullossa.

Tyhjennä täyttöpussin sisältö aina puhtaaseen, kuivaan ja tyhjään pulloon. Puhdista myös pumppu ennen sen asentamista paikalleen. Älä täytä puolillaan olevaa pulloa! Näin säilytät pullon hygieenisyyden eikä uusi sisältö pääse pilaantumaan vanhojen tuotekerrostumien vuoksi. Dermosil-pullot ja pumput kestävät ainakin 3-4 täyttökertaa, kun huolehdit puhdistuksesta vaihtokertojen yhteydessä.

Täyttöpussien parasta ennen -päivämäärä on painettu pussin saumaan. Päivämäärä koskee avaamattoman tuotteen säilyvyyttä. Avattuna tuote säilyy käyttökelpoisena kuusi (6) kuukautta. Huomaa uusi päivämäärä kun kaadat pulloon uuden sisällön. Pulloon painettu päivämäärä koskee pullon alkuperäistä sisältöä.

Täyttöpussien materiaali on PET/PA/PE-muovia ja korkin PP-muovia. Korkin sinetti on alumiinia. Tyhjä täyttöpussi korkkeineen painaa 13 grammaa, kun tyhjä 500 ml:n pullo ja pumppu painavat yhteensä 46 grammaa. Täyttöpussi säästää siis huomattavan määrän muovia ja vie vähemmän tilaa jäteastiassa. Dermosil täyttöpussi on ympäristöystävällinen valinta. Tyhjän Dermosil täyttöpussin voit laittaa keittiöjätteisiin.

Huomaathan, että täyttöpussien tuotenumerot ovat viisinumeroisia.

Vinkki! Living Suihkugeelin täyttöpussilla voit täyttää myös tyhjän Living Refill-pullon!

Kategoria: Vartalon puhdistus

Tarkoitus: Vartalon pesuun.

Käyttöohje: Täytä tyhjä pullo Living Suihkugeelin täyttöpussin sisällöllä. Muista pullon ja pumpun puhdistus ennen täyttöä. Käytä tuotetta tavalliseen tapaan pullon täytön jälkeen.

Hajusteet: Hypoparfum®

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, PEG-4 Rapeseedamide, Parfum, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Trisodium Sulfosuccinate, Citric Acid, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride

Ostetaan yleensä yhdessä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

article thumbnail

Ihonhoito

Aurinkovoide suojaa ihoa

11.05.21

Arvosana ja kommentit

5,0/5

reviewer avatar
tiia K. 08.04.2021

Tuoksuu samalle kuin saman sarjan käsisaippua, liian voimakas tuoksu. Tuote jää käyttämättä.

reviewer avatar
Niina I. 08.09.2020

Ihana tuoksu! Onneksi tätä saa täyttöpussissa, vielä kun tulisi valikoimaan isompi, esim. 1 litran, täyttöpussi.

reviewer avatar
marjut. U. 25.08.2020

Pidän tuoksusta ja täyttöpussista. Joskus suihkupullot on tulleet huonommiksi pumppunsa vuoksi,toimii huonommin.

reviewer avatar
Marita K. 27.03.2019

Living suihkugeeli on ihanan tuoksuinen. Hyvä, että tuli täyttöpussi myyntiin.

reviewer avatar
Tuuli P. 17.08.2017

Ihana tuoksu!!! Onneksi saa kaiken lisäksi täyttöpussissa, en osta enää muuta!