loader

Nature Vartalopesu, Ecocert Cosmos organic

3948

Luonnollisen pehmeä ja raikas puhdistustuote vartalon iholle. Pehmeästi vaahtoava Vartalopesu tuoksuu hurmaavalta persikalta, aprikoosilta ja omenalta. Sisältää koivunmahlaa ja glyseriiniä.

7,50 € / 200 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 6 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Tuubin design todella kaunis, tätä pitää mielellään esillä ja tuubia on mielestäni näppärä käyttää. Suloinen mieto karkkituoksu! ❤️

Liisa V.

Dermosil Nature Vartalopesu, Ecocert Cosmos organic puhdistaa vartalon ihon luonnollisen pehmeästi. Sen kevyesti vaahtoava koostumus sekä puhdistaa että kosteuttaa vartalon ihoa.

Vartalopesu sisältää kotimaista koivunmahlaa, joka parantaa ihon elastisuutta ja tukee ihon uudistumisprosessia. Glyseriini antaa lisäkosteutta ja auttaa ehkäisemään ihon kuivumista sitomalla kosteutta ihoon.

Vartalopesun koostumus muistuttaa tavallista suihkugeeliä. Levitä sitä kostealle iholle ja huuhtele haalealla vedellä. Hellävaraisen koostumuksensa ansiosta se sopii päivittäiseen käyttöön. Peseytymisen jälkeen levitä iholle kosteuttavaa Nature Ihonhoitovoidetta.

Tuotteessa on raikas ja hedelmäinen, aprikoosin, persikan ja omenan tuoksu.

Tuotteen ainesosista 97,5 % on luonnollista alkuperää ja 20,2 % tuotteen ainesosista on tuotettu luonnonmukaisesti. Tuote on vegaaninen.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Vartalon puhdistus

Tarkoitus: Vartalon ihon puhdistukseen.

Käyttöohje: Levitä kostealle iholle ja huuhtele haalealla vedellä.

Ihotyyppi: Kuiva; Normaali

Hajusteet: Hypoparfum®

Sertifikaatti: certificate

Aqua, Betula Pendula Sap, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Ammonium Lauryl Sulfate, Glycerin, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Parfum, Sodium Benzoate, Sodium Dehydroacetate, Citric Acid

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

5,0/5

reviewer avatar
Maarit K. 10.08.2019

Tuote muuttunut pakkauksen myötä. Suuri pettymys tämä uusi tuubi, kun luulin, että vain pakkaus uusittu. Tuoksu aivan eri. Enpä tilaa enää tätä.

reviewer avatar
Anne H. 22.05.2019

Toivoisin tuotetta, missä sodium lauryl sulfaatit olisi korvattu jollain muulla. Nämä kuivattavat ihoa!

reviewer avatar
Suvi M. 25.04.2019

Edellinen suihkugeeli oli todella hyvän tuoksuinen, hyvä koostumukseltaan, eikä kuivattanut. Myös luonnonmukaisten ainesosien määrä siinä oli suurempi kuin tässä nykyisessä. Voisiko sitä saada takaisin tähän sarjaan? Esim. tämän suihkugeelin lisäksi, jossei voi tätä korvata vanhalla?

reviewer avatar
Liisa V. 07.04.2019

Tuubin design todella kaunis, tätä pitää mielellään esillä ja tuubia on mielestäni näppärä käyttää. Suloinen mieto karkkituoksu! ❤️

reviewer avatar
Kaisa K. 31.03.2019

Juu, hyvä tuote. Vielä kun saisi pumppupulloon, niin olisi käytössä kätevämpi!

reviewer avatar
Susanna S. 22.03.2019

Hyvä tuote kuivalle ja herkälle iholle! Ei jätä kiristävää tunnetta.