loader

Pesuvaahto täyttöpussi

36301

Soveltuu niin käsien kuin koko vartalonkin pesuun. Sisältää ihoa kosteuttavaa glyseriiniä sekä ihoa pehmentävää ja rauhoittavaa puuvillan siemenöljyä. Hellävarainen ja riittoisa, moussetyyppinen vaahto.

6,30 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,5 / 5

Perustuu 2 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Hellävarainen Dermosil Jr. Pesuvaahto soveltuu niin käsien kuin vartalonkin pesuun. Hellävaraisessa Pesuvaahdossa on mieto ja turvallinen hypo parfum -tuoksu, josta on aistittavissa persikan tuoksua. Tuote sisältää myös ihoa kosteuttavaa glyseriiniä sekä ihoa pehmentävää ja rauhoittavaa puuvillansiemenöljyä.

Tuote on vegaaninen.

Pesuvaahto pumppupullon uudelleen täyttäminen on helppoa Pesuvaahto täyttöpussin avulla. Täyttöpussi on tilavuudeltaan 500 ml ja täytät pumppupullon täyttöpussilla kaksi kertaa. Muista pestä ja kuivattaa pumppupullo huolellisesti ennen täyttöä. Puhdista myös pumppu ennen sen asentamista paikalleen. Pesuvaahdon pumppupullon mekanismi on suunniteltu vaahtoavalle tuotteelle, joten täytä Jr. Pesuvaahto aina tuotteen alkuperäiseen pumppupulloon. Älä täytä puolillaan olevaa pulloa! Näin säilytät pullon hygieenisyyden eikä uusi sisältö pääse pilaantumaan vanhojen tuotekerrostumien vuoksi.

Täyttöpussien parasta ennen -päivämäärä on painettu pussin saumaan. Päivämäärä koskee avaamattoman tuotteen säilyvyyttä. Avattuna tuote säilyy käyttökelpoisena kuusi (6) kuukautta. Huomaa uusi päivämäärä kun kaadat pulloon uuden sisällön. Pulloon painettu päivämäärä koskee pullon alkuperäistä sisältöä.

Täyttöpussien materiaali on PET/PA/PE-muovia ja korkin PP-muovia. Korkin sinetti on alumiinia. Tyhjä täyttöpussi korkkeineen painaa 13 grammaa, kun tyhjä 500 ml:n pullo ja pumppu painavat yhteensä 46 grammaa. Täyttöpussi säästää siis huomattavan määrän muovia ja vie vähemmän tilaa jäteastiassa. Dermosil täyttöpussi on ympäristöystävällinen valinta. Tyhjän Dermosil täyttöpussin voit laittaa keittiöjätteisiin.

Huomaathan, että täyttöpussien tuotenumerot ovat viisinumeroisia.

Jr. Pesuvaahto täyttöpussi on siirtynyt Jr.-sarjasta Classic-sarjaan. Tuotteen design uudistuu, mutta sen koostumus pysyy ennallaan.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Vartalon puhdistus

Tarkoitus: Käsien ja vartalon puhdistukseen.

Käyttöohje: Täytä puhdas pumppupullo nesteellä ja kierrä pumppu kiinni pulloon.

Ihotyyppi: Normaali

Hajusteet: Hypoparfum®

Aqua, Sodium Cocoyl Isethionate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamidopropyl Betaine, Propanediol, Glycerin, Parfum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Trisodium Sulfosuccinate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Gossypium Herbaceum Seed Extract, Potassium Sorbate, Sorbic Acid

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

4,5/5

reviewer avatar
Riikka R. 23.08.2020

Vakio-ostos aina kun teen tilauksen :) Hyvä tuoksu ja koostumus.

reviewer avatar
Anna-Erika M. 05.11.2019

Ihanan hedelmäinen tuoksu ja mukavan ilmava, vaahtoava koostumus. Miinuksena, että tuote ei ole kovin riittoisa verrattuna tavalliseen saippuaan.