loader

Kesävarpaat esiin – hoida jalat kesäkuntoon!

Dermosil-Kesajalkojen-hoito-1_article.jpg

Pitkän syksyn ja talven aikana jalat ovat saattaneet jäädä vähemmälle huomiolle, mutta nyt on aika hoitaa jalat kesäkuntoon! Lämpenevät päivät houkuttelevat kaivamaan kaapeista esiin sandaalit ja kesäkengät. Olemme koonneet yhteen tuotteet, joiden avulla hoidat jalat kauniiksi ja voit ylpeänä päästää varpaat valloilleen. Hemmotteleva, kesään valmistava jalkahoito onnistuu helposti kotona  – tarvitset vain oikeat tuotteet ja omaa aikaa!

Kuorintasukat on erittäin tehokas kuorinta jaloille, joka kannattaa tehdä NYT! Lopputulos näkyy jaloissa 3–5 päivän kuluttua ja kestää koko kesän.

Pirteän värinen kynsilakka tuo raikkaan ilmeen varpaisiin. Kokeile vaikka sävyjä Fabulous tai Wonderful ja saat kesän kauneimmat kynnet!

Ei enää haisevia jalkoja! Antiperpirantti jalkasuihke raikastaa jalat hetkessä. Viilentävä suihke estää tehokkaasti jalkojen hikoilua ja hajujen muodostumista.

Muista kosteuttaa ja hoitaa jalkojen ihoa säännöllisesti. Sipaise Jalkavoidetta jalkoihin aina iltaisin, niin jalat pysyvät pehmeinä joka päivä.

Kaikki parhaat tuotteet helppoon jalkahoitoon löydät Jalat kesäkuntoon -kategoriasta. Hoida jalat kesäkuntoon ja nauti sandaalikeleistä hyvin hoidetuin, pehmein kesäjaloin!

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista