loader

Kiinteyttävä kasvorutiini ikääntyvälle iholle

Täydellinen ihonhoitoruutini on helppo ottaa osaksi omaa arkea eikä vaadi paljoa aikaa. Tämä neljän kohdan kiinteyttävä ihonhoitorutiini sopii ikääntyvälle iholle.

Täydellinen ihonhoitoruutini on helppo ottaa osaksi omaa arkea eikä vaadi paljoa aikaa. Tämä neljän kohdan kiinteyttävä ihonhoitorutiini sopii täydellisesti ikääntyvälle iholle.  Ota rutiini omaksesi ja maksimoi ihonhoidon positiiviset vaikutukset. 

1.PUHDISTA
Kollageenipuhdistusmaito ja kasvovesi auttavat ihoa pysymään luonnollisen vahvana, kimmoisana ja elinvoimaisena. Tuotteet sisältävät niasiiniamidia, joka parantaa ihon elastisuutta ja auttaa tasoittamaan ihon pieniä juonteita. 

2. RAVITSE
Kollageeniseerumi on täynnä ainesosia, jotka auttavat ihoa pysymään täyteläisenä ja säilyttämään kimmoisuutensa. Seerumin sisältämä kollageeni auttaa stimuloimaan luonnollista kollageenintuotantoa häivyttäen ikääntymisen merkkejä.

3. SUOJAA
Päivällä iho tarvitsee suojaavan päivävoiteen ja silmänympärysvoiteen. Q10-tuotteemme sisältävät runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat soluja suojautumaan hapettumisstressiä vastaan. Voiteet auttavat myös ehkäisemään ikääntymisen merkkejä.

4. KORJAA
Yövoide on tärkeä osa ihonhoitorutiinia, sillä se korjaa ihoa levon aikana. Tehokkaasti kosteuttava Yövoide Retinol sisältää retinolin lisäki myös muita antioksidantteja, jonka ansiosta se auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä.

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista