loader

Aurinkopuuterin käyttö

Dermosil-Makeup-aurinkopuuteri.jpg

Aurinkopuuteri tuo talven jäljiltä kalpeille kasvoille kauniin päivettyneen sävyn ja hehkun. Tässä pari vinkkiä, miten otat siitä kaiken ilon irti!

Aurinkopuuterin käyttö on helppoa, kun valitsee oikeanlaiset tuotteet. Hyvä perusvinkki on, että aurinkopuuterilla korostetaan niitä kasvojen kohtia, mihin aurinkokin osuisi. Voit myös sipaista puuteria olkapäille tai dekolteen alueelle.

Yksi tärkeimmistä jutuista aurinkopuuterin käytössä on oikeanlaisen siveltimen valinta. Suuri ja pehmeä sivellin takaa luonnollisen lopputuloksen – parhaimmillaan aurinkopuuteri tuo kasvoille kaivattua väriä, mutta ei erotu selkeästi. Levitykseen sopii täydellisesti Kabuki-sivellin.

Pyöräytä sivellintä rasiassa, puhalla tai kopauta ylimääräinen väri pois ja levitä puuteri kasvoille pyörivin liikkein. Pyöräytä sivellintä rasiassa, puhalla tai kopauta ylimääräinen väri pois ja levitä aurinkopuuteria kasvojen ulkoreunoille ja poskipäille, poskiluun päälle. Etene hiusrajasta alaspäin mukaillen kasvojen ulkoreunaa. Mahdollisimman tasapainoisen kokonaisuuden aikaansaamiseksi aurinkopuuteria voi sipaista myös leukapieliin ja kaulalle. Muistathan, että aurinkopuuteria käytettäessä on tärkeää häivyttää rajat huolellisesti!

Aurinkopuuterin oikea sävy

Aurinkopuuterin käytössä on tärkeää valita oikea sävy. Liian tumma sävy tuo kasvoille kovan ilmeen, eikä aurinkopuuterin tarvitsekaan olla kuin hieman omaa ihonsävyä tummempi.

Dermosil Aurinkopuuteri koostuu puuterihelmistä. Se on sävyltään luonnollinen ja sopii siksi hyvin kaikille.

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista