loader

Perheshampoo täyttöpussi

34321

Koko perheen shampoo, joka sopii puhdistustuotteeksi eri hiuslaaduille. Miedot tensidit pesevät hiukset puhtaaksi hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Vaaleanvihreässä shampoossa on puhtaan hedelmäinen tuoksu.

5,20 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,5 / 5

Perustuu 8 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Dermosil Perheshampoo on yleisshampoo, joka sopii puhdistustuotteeksi useille eri hiustyypeille.

Shampoo sisältää mietoja tensidejä, jotka pesevät hiukset puhtaaksi hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Tuote on vegaaninen.

Perheshampoon tuoksu on puhtaan hedelmäinen ja väri vaalea omenanvihreä. Refill Perheshampoo täyttöpussi 500 ml on kätevä tapa täyttää laadukas pumppupullo uudelleen ja uudelleen mieluisalla sisällöllä.

Perheshampoon jälkeen suosittelemme hiuksille Dermosil Perhehoitoaineen käyttöä!

Dermosil täyttöpussit ovat tilavuudeltaan 500 ml ja niissä on aukikierrettävä korkki ja pullomainen suu, jonka kautta sisältö on helppo kaataa tyhjään pulloon. Täyttöpussien sisältö on täysin sama kuin alkuperäisen tuotteen pullossa.

Tyhjennä täyttöpussin sisältö aina puhtaaseen, kuivaan ja tyhjään pulloon. Puhdista myös pumppu ennen sen asentamista paikalleen. Älä täytä puolillaan olevaa pulloa! Näin säilytät pullon hygieenisyyden eikä uusi sisältö pääse pilaantumaan vanhojen tuotekerrostumien vuoksi. Dermosil-pullot ja pumput kestävät ainakin 3-4 täyttökertaa, kun huolehdit puhdistuksesta vaihtokertojen yhteydessä.

Täyttöpussien parasta ennen -päivämäärä on painettu pussin saumaan. Päivämäärä koskee avaamattoman tuotteen säilyvyyttä. Avattuna tuote säilyy käyttökelpoisena kuusi (6) kuukautta. Huomaa uusi päivämäärä kun kaadat pulloon uuden sisällön. Pulloon painettu päivämäärä koskee pullon alkuperäistä sisältöä.

Täyttöpussien materiaali on PET/PA/PE-muovia ja korkin PP-muovia. Korkin sinetti on alumiinia. Tyhjä täyttöpussi korkkeineen painaa 13 grammaa, kun tyhjä 500 ml:n pullo ja pumppu painavat yhteensä 46 grammaa. Täyttöpussi säästää siis huomattavan määrän muovia ja vie vähemmän tilaa jäteastiassa. Dermosil täyttöpussi on ympäristöystävällinen valinta. Tyhjän Dermosil täyttöpussin voit laittaa keittiöjätteisiin.

Huomaathan, että täyttöpussien tuotenumerot ovat viisinumeroisia.

Kategoria: Hair Care

Tarkoitus: Hiusten pesuun

Käyttöohje: Levitä kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele haalealla vedellä.

Hiustyyppi: Normaali; Kuiva & vahingoittunut; Rasvoittuva

Hajusteet: Hypoparfum®

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, PEG-4 Rapeseedamide, Decyl Glucoside, Sodium Chloride, Parfum, Glycol Distearate, Sodium Benzoate, Trisodium Sulfosuccinate, Citric Acid, Cocamide MEA, Laureth-10, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Sodium Sulfate, Benzoic Acid, CI 19140, CI 42090

Ostetaan yleensä yhdessä

product bundle image

Perheshampoo täyttöpussi 5,20 €

+
product bundle image

Perheshampoo 5,90 €

11,10€
molemmat tuotteet yhteensä

Arvosana ja kommentit

4,5/5

reviewer avatar
Anni P. 31.08.2020

Tämä perheshampoo pesee hiukset puhtaiksi edullisesti. Ympäristöystävällistä on täyttöpussi, josta saa täytettyä paljon riittoisaa shampoota pitkäksi aikaa. t. Nimim. hiustenpesu vähintään kerran päivässä

reviewer avatar
Leena-Kaarina A. 30.08.2020

Luottoshampoo jo vuosien ajan. Onneksi löytyy täyttöpussina!

reviewer avatar
Kaisa L. 03.01.2019

Meidän perheen luottotuote kaikilla. Tällä aineella saat hiuksesi puhtaaksi. :) Tämän tuotteen myötä olen lopettanut hoitoaineen käytön kokonaan.

reviewer avatar
Kaisa V. 02.11.2018

Ihana kun tämä luottotuote on täyttöpussissa!

reviewer avatar
Mila K. 19.09.2018

Olisi mukava jos hoitoainetta saisi täyttöpussissa 😊

reviewer avatar
Hanna K. 17.07.2018

Minäkin liityn hoitoaineen täytepussien toivejonoon! Olisi ihana saada sekin pumppupullo käytettyä uudelleen. Shampoon täytepusseista ei meillä enää luovuta!