loader

Arganöljyseerumi

3692

Hoitaa erittäin kuivia ja vahingoittuneita hiuksia. Antaa hiuksille kiiltoa ja elinvoimaa. Sopii myös kuivan ja ärsyyntyneen hiuspohjan hoitamiseen. Voidaan käyttää kuurina tai säännöllisesti.

12,00 € / 50 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,9 / 5

Perustuu 37 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Pesun jälkeen hyvä tuote , helposti kammattavaksi tulee hiukset. Kuiville ja kiharoille hiuksilleni sopii hyvin.

Eija K.

Dermosil Arganöljyseerumi hoitaa vahingoittuneita hiuksia ja ärsyyntynyttä hiuspohjaa. Lisäksi se antaa hiuksille kiiltoa ja elinvoimaa.

Kaikille hiustyypeille sopiva Arganöljyseerumi ravitsee tehokkaasti sekä hiuksia ja hiuspohjaa. Siksi se soveltuu erityisen hyvin kuiville, käsitellyille ja vahingoittuneille hiuksille. 

Vaikuttavina aineina tuotteessa on arganöljyn lisäksi erityisesti hiuspohjaa hoitavaa tyrnin siemenöljyä sekä auringonkukan siemenöljyä ja rosmariinin lehtiuutetta. Seerumin sisältämä silikoni lisää hiusten kiiltoa.

Arganöljyseerumia voi käyttää kuuriluonteisesti tai säännöllisesti. Kuurina käytettäessä seerumia lisätään hiuspohjaan ja kammataan sitä hiusten tyvestä latvoihin asti. Seerumin annetaan vaikuttaa 15 minuutin ajan, jonka jälkeen hiukset pestään normaalisti. Käsittely sopii erityisen hyvin hoitamaan kuivaa tai ärsyyntynyttä hiuspohjaa. Säännöllisesti käytettäessä seerumia lisätään muutama pisara pyyhekuivien hiusten latvoihin ennen hiusten muotoilua. Jos tuotetta lisätään pyyhekuiviin hiuksiin, se helpottaa hiusten muotoilua. Kuiviin hiuksiin laitettaessa se antaa runsaasti kiiltoa.

Tuotteessa on miellyttävä Hypoparfum®-tuoksu. Arganöljyseerumi on 50 ml:n lasipullossa, jossa on pumppumekanismi. Säilytä pulloa pystyasennossa ja varmista kuljetusta varten, että pullon korkki on kunnolla kiinni.

Tuote on vegaaninen.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Hair Care

Tarkoitus: Vahingoittuneiden hiusten ja ärtyneen hiuspohjan hoitoon sekä antamaan hiuksille elinvoimaa ja kiiltoa.

Käyttöohje: Kuurina: Lisää seerumia kuivaan hiuspohjaan. Kampaa öljyä hiusten tyvestä latvoihin asti. Anna vaikuttaa vähintään 15 minuuttia, minkä jälkeen hiukset pestään normaalisti. Päivittäisessä käytössä: Lisää muutama pisara pyyhekuivien tai kuivien hiusten latvoihin. Muotoile hiukset normaalisti.

Hiustyyppi: Kuiva & vahingoittunut; Värjätty; Normaali

Hajusteet: Hypoparfum®

Cyclopentasiloxane, Diphenyl Dimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Dimethiconol, Parfum, Hippophae Rhamnoides Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

4,9/5

reviewer avatar
Joanna L. 17.01.2021

Alunperin hankin päänahan kuuriluontoiseen hoitoon (käytin esihoitona ennen hiustenpesua), mutta ei soveltunut itselläni siihen. Onneksi tulin kokeilleeksi myös föönauksen jälkeen! Heikoksi ja kuivaksi päässyt kuontaloni saa tästä kiiltoa ja jäntevyyttä, ja pysyy paremmin siinä mallissa, johon olen sen föönannut. Ihan huipputuote, joka oli lähellä joutua hylätyksi. Erittäin riittoisa myös!

reviewer avatar
Niina L. 28.09.2020

Loistotuote, selvittää pahimmatkin takut

reviewer avatar
Eija K. 13.09.2020

Pesun jälkeen hyvä tuote , helposti kammattavaksi tulee hiukset. Kuiville ja kiharoille hiuksilleni sopii hyvin.

reviewer avatar
Anne M. 02.09.2020

Olen käyttänyt kalliimpiakin hiusten selvittäjiä eikä tämä kyllä yhtään jää jälkeen niille! Todella edullinen laatuun nähden.

reviewer avatar
Niina L. 31.08.2020

Aivan loistava tuote, joka selvittää hiukset, silottaa kiiltäviksi ja hoitaa hiukset tyvestä latvaan, kiitos

reviewer avatar
Eija S. 24.08.2020

Pitkien hiusten pelastus, tämä ja koko arganöljysarja. Toimii hyvin hieman luonnonkiharalle ja karhealle hiuslaadulle. Hinta-laatusuhde kohdallaan enkä ole kokenut pulloa/pumppumekanismia hankalaksi.