loader

Hiuspohjaa tasapainottava hoitoaine

3818

Kutiavalle ja hilseilevälle hiuspohjalle

Kosteuttava hoitoaine hilseilevälle, kutiavalle ja punoittavalle päänahalle. Tuote kosteuttaa hiuspohjaa ja ehkäisee hiusten sähköistymistä. Sopii päivittäiseen käyttöön tai tehokuuriksi. Raikas eukalyptuksen tuoksu.

7,90 € / 250 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 6 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Loistava shampoo. Päänahka kuivuu, hilseilee ja kutisee talvisin vereslihalle ja tämä on ainoa tuote mikä on helpottanut vaivaa. Viikon käytöllä päänahan kunto parani huomattavasti. Nyt vakikäytössä ollut vuoden ja ongelmat ovat pysyneet poissa.

Kiira W.

Kosteuttava hoitoaine rauhoittaa hiuspohjaa

Kosteuttava hoitoaine ei hoida vain hiuksia. Unohdamme usein, että myös hiuspohja voi kaivata hoitoainetta. Dermosil Hiuspohjaa tasapainottava hoitoaine tuo helpotusta kutiavalle, hilseilevälle ja punoittavalle päänahalle.

Hoitoaine kosteuttaa hiuspohjaa ja hiuksia ja ehkäisee hiusten sähköistymistä. Tuotteen sisältämä maitohappo vähentää hilseilyä sekä hoitaa ja kosteuttaa hiuspohjaa.

Puhdista ensin hiukset ja hiuspohja Hiuspohjaa tasapainottavalla shampoolla. Levitä hoitoainetta pyyhekuiviin hiuksiin sormenpäillä hieroen ja huuhtele huolellisesti haalealla vedellä.

Hiuspohjaa tasapainottava hoitoaine sopii päivittäiseen käyttöön tai tehokuuriksi kutiavan, hilseilevän hiuspohjan hoitoon. Hoitoaineessa on raikas eukalyptuksen tuoksu.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Hair Care

Tarkoitus: Hilseilevän ja kutiavan hiuspohjan hoitoon.

Käyttöohje: Hiero hoitoainetta pyörivin liikkein pyyhekuiviin hiuksiin ja hiuspohjaan. Anna vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele hiukset huolellisesti. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä.

Hiustyyppi: Ohut; Kuiva & vahingoittunut; Normaali; Rasvoittuva

Hajusteet: Luonnollisia hajusteita

Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Piroctone Olamine, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Lactic Acid, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Isopropyl Alcohol, Sodium Benzoate, Ceteareth-20, Potassium Sorbate, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Limonene

Suosittelemme sinulle

Uusi
(0)
4102

Vitamin E Käsivoide mini

3,20 € / 50 ml

Osta
Joulu
(4)
2240

Joulukalenteri

47,50 €

Osta
Uusi
(1)
9857

Käsisaippua muuttolinnut

5,90 € / 500 ml

Osta
Uusi
(0)
9858

Keittiökäsisaippua kontio

5,90 € / 500 ml

Osta

Arvosana ja kommentit

5,0/5

reviewer avatar
Niina E. 17.11.2020

Käytän yhdessä shampoon kanssa. Hilseily vähentynyt ihan huomattavasti! Käytän tätä tuotetta välillä kuurina, välillä ajoittain.

reviewer avatar
Marjaana S. 27.09.2020

reviewer avatar
Kiira W. 17.09.2019

Loistava shampoo. Päänahka kuivuu, hilseilee ja kutisee talvisin vereslihalle ja tämä on ainoa tuote mikä on helpottanut vaivaa. Viikon käytöllä päänahan kunto parani huomattavasti. Nyt vakikäytössä ollut vuoden ja ongelmat ovat pysyneet poissa.

reviewer avatar
Anna-Mari H. 29.05.2019

Asiakaspalvelulle: Kun käyn läpi kommenttikenttiä näissä eri tuotteissa, niin pumppupulloja on kehuttu. Ja juuri ne pumppupullot olette poistaneet. Hmm.

reviewer avatar
anonymous 28.05.2019

Hei Anna-Mari! Kiitos viestistäsi. Uudistamme tuotevalikoimaamme aika ajoin. Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman laajan ja asiakkaita tyydyttävän valikoiman tuotteita, jotka vastaisivat monien ihmisten tarpeisiin. Tarkastelemme aina tuotevalikoimaamme kokonaisuutena ja siinä huomioidaan useita vaikuttavia tekijöitä. Niitä ovat mm. tuotteeseen kohdistuva kysyntä, asiakkailta saatu asiakaspalaute, tuotteen valmistustekniset syyt ja raaka-aineiden saatavuus sekä eri tuotesarjojen oleminen osa kokonaisvalikoimaamme. Valitettavasti välillä tulee tilanteita, joissa syystä tai toisesta valikoimassa olevia tuotteita poistuu tai muutetaan, mutta emme tee sellaisia muutoksia kevyin perustein vaan jokaiselle muutokselle valikoimassa on aina vahvat syynsä. Välitän viestisi eteenpäin myös tuotekehittelyymme.

reviewer avatar
Anna-Mari H. 27.05.2019

Mihin pumppupullo on hävinnyt? Itselläni se auttaa annostelussa. Nyt menee tuotetta hukkaan. Sama pumppupullon katoaminen näyttää tapahtuneen tämän sarjan shampoolle ja puolukkasarjalle. Miksi näin? Tai miksi muilla sarjoilla on pumppupullot? Tämä on selkeä huononnus, eikä edes hinnat laskeneet.