loader

Suolavesisuihke

9278

Antaa hiuksille luonnollista volyymia, rakennetta ja pitoa, mikä tekee hiusten käsittelystä helpompaa. Suihkutetaan kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Soveltuu sekä lyhyille että pitkille hiuksille.

5,20 € / 150 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,1 / 5

Perustuu 57 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Poistaa hienosti pörröisyyttä pitkistä hiuksista tekemättä niitä likaisen oloisiksi. Yksi luottotuotteista, jota on oltava aina kaapissa.

Elli V.

Dermosil Suolavesisuihke antaa hiuksille tuuheutta ja helpottaa niiden käsittelyä.

Suolavesisuihkeella on monia ominaisuuksia. Se antaa hiuksille luonnollista volyymia sekä rakennetta ja pitoa, joten se helpottaa hiusten käsittelyä. Esimerkiksi pitkät sileät hiukset tulevat helpommin käsiteltäviksi Suolavesisuihkeen avulla ja vaikkapa lettien teko helpottuu ja ne pysyvät paremmin.

Suihketta voi käyttää sekä märkiin että kuiviin hiuksiin, jonka jälkeen hiukset föönataan tai annetaan niiden kuivua luonnollisesti. Jos halutaan mahdollisimman runsas ja tuuhea lopputulos, tuotetta suihkutetaan märkiin hiuksiin ja hiukset föönataan ilmavasti, mielellään päätä alaspäin pitäen. Kun tuotetta käytetään kuiviin hiuksiin, yksi vinkki on laittaa suihketta hiussuortuvaan ja kiertää suortuva sitten sormien ympärille. Näin saadaan luotua kevyitä laineita. Suolavesisuihkeella saa halutessaan hyvin esiin luonnonkiharat.

Suolavesisuihke soveltuu niin lyhyille kuin pitkillekin hiuksille. Se sopii mainiosti myös miehille, jotka haluavat rennon ja huolettoman kampauksen. 

Tuote on vegaaninen.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Hair Care

Tarkoitus: Antaa hiuksille luonnollista volyymia, rakennetta ja pitoa.

Käyttöohje: Suihkuta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Anna kuivua luonnollisesti tai föönaa

Hiustyyppi: Normaali; Ohut; Värjätty

Hajusteet: Hypoparfum®

Aqua, VP/VA Copolymer, Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, C12-15 Pareth-12, Propylene Glycol, Citric Acid, Fucus Vesiculosus Extract, Parfum, CI 42090

Arvosana ja kommentit

4,1/5

reviewer avatar
Jonna K. 04.03.2021

Antaa hyvin ryhtiä ja rakennetta hiuksille. Raikas tuoksu.

reviewer avatar
Elli V. 15.10.2020

Poistaa hienosti pörröisyyttä pitkistä hiuksista tekemättä niitä likaisen oloisiksi. Yksi luottotuotteista, jota on oltava aina kaapissa.

reviewer avatar
Anna-Maria S. 29.09.2020

Kerran kokeilun perusteella vaikuttaa hyvältä suihkeelta, sai kivasti rakennetta ja pitoa hiuksiin. Tuoksu sen sijaan on aika voimakas eikä kovin hyvä ja saa aikaan päänsäryn. Hajusta tulee mieleen Savett-kosteuspyyhkeet.

reviewer avatar
Kaarina K. 08.09.2020

Kiva vaikutus minun hiuksiini tällä suolavesisuihkeella, ja tuoksu on mahtavan ihana.

reviewer avatar
Maiju R. 30.08.2020

Ihan hyvä suolavesisuihke. Ei ole liian karhentava, mutta jämäköittää hiusta mukavasti. :) Yksi tähti lähti pois suihkepullon vuoksi, se meni rikki, kun olin käyttänyt pullosta vasta puolet. Nyt pullo suihkii ihan miten sattuu, asia ei korjaannu, vaikka olen yrittänyt pestä suutinta.

reviewer avatar
Aino N. 05.04.2020

Isolla annostelulla lähes kuivaneeseen tukkaan saa ihan hyvän tuuheutuksen ilman föönaustakin. Miellyttävä, hieman merellisen hajuvesimäinen tuoksu. Hinta-laatusuhde aika kohdillaan, mutta toivoisin tuotteeseen lisää karheuttavaa tehoa.