loader

Taikatalvi huonetuoksu

2262

Bergamotin ja sitruunan sävyjä

Mukana viisi tuoksutikkua

Taikatalvi huonetuoksu luo kotiin aistikasta tunnelmaa. Vivahteikkaassa tuoksuyhdistelmässä vihreä tee kohtaa auringon lämmittämän bergamotin ja sitruunan sävyjä. Vihreän teen raikkaus saa lisämausteita jasmiinin kukkien, puun, sammalen ja meripihkan lämpimistä nyansseista.

18,90 € / 200 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,3 / 5

Perustuu 3 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Upea talvinen tuoksu. Aivan ihana! Tilaan toisenkin pullon. Kaunis pullo. Tuoksu ei ärsytä silmiä eikä limakalvoja. Tykkään♥️

Pirjo S.

Taikatalvi huonetuoksu luo kotiin aistikkaan maagista talvitunnelmaa. Vivahteikas tuoksuyhdistelmä sisältää auringon lämmittämää bergamottia ja sitruunan sävyjä. Vihreän teen raikkaus saa lisämausteita jasmiinin kukkien, puun, sammalen ja meripihkan lämpimistä nyansseista.

Tuoksun voimakkuutta voi helposti säädellä tuoksutikkujen avulla. Yksi tuoksutikku luo kaikkein miedoimman lopputuloksen. Mitä enemmän tikkuja on, sitä voimakkaampi lopputulos. Mukana viisi tuoksutikkua.

Tuoksumaailma on sama kuin joulupakkauksen Taikatalvi vartalotuotteilla – anna lahjaksi aistikas lahjakokonaisuus lisäämällä kuusen alle molemmat pakkaukset!

Huonetuoksu sisältää:

Alfa-hexylkanelaldehyd, Geraniol, Nerol, Limonene, Linalool, 1– (2,6,6-trimetyl-1,3-cyklohexadien-1-yl) -2-buten-1-on.

 

Joulupakkaus Taikatalvi huonetuoksu sisältää:

Taikatalvi huonetuoksu, 200 ml

Tuoksutikut, 5 kpl
 

danger.png

Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Varo kemikaalin joutumista silmiin, iholle tai vaatteisiin. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Hävitä sisältö/pakkaus paikallisten ja kansallisten määräysten mukaisesti. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Kategoria: Limited Collection

Tarkoitus: Huonetuoksu, jonka aistikas tuoksu luo kotiin tunnelmaa.

Käyttöohje: Kierrä kultainen osa irti ja irroita pullon korkki. Kierrä kultainen osa takaisiin ja aseta pulloon haluamasi määrä tuoksutikkuja. Mitä useamman tikun laitat, sitä voimakkaampi tuoksu. Säilytä lasten ja lemmikkien ulottumattomissa.

Suosittelemme sinulle

Joulu
(2)
2255

Joulun tuoksuja

9,90 € / 2 x 250 ml

Osta
Joulu
(1)
22761

Mauri Kunnas Living Käsisaippua

7,50 € / 500 ml

Osta
Joulu
(0)
22552

Cardamom Käsisaippua

4,90 € / 250 ml

Osta
Joulu
(3)
2263

Viileä lumiukko

9,90 € / 500 ml, 75 ml

Osta

Arvosana ja kommentit

3,3/5

reviewer avatar
Tuuli K. 24.11.2021

Kaunis pullo! Miellyttävä tuoksu, kaksi tikkua tuo tuoksua sopivasti. En ole voimakkaiden tuoksujen ystävä, mutta tämä on just hyvä.

reviewer avatar
Sanna S. 10.11.2021

Tämä tuoksu ei ollut mieleeni. Tuoksu on sama kuin jalkaseerumissa eikä sovi mielestäni huonetuoksuun. Sinällään neutraali tuoksu, joka tulee käytettyä vaikka vessassa. Edelleen ihaninta omenahuonetuoksua valikoimaan odottaen.

reviewer avatar
Pirjo S. 04.11.2021

Upea talvinen tuoksu. Aivan ihana! Tilaan toisenkin pullon. Kaunis pullo. Tuoksu ei ärsytä silmiä eikä limakalvoja. Tykkään♥️