loader

Smoothing aluslakka

3685

Tasoittaa epätasaisuudet kynnen pinnalta ja luo tasaisen pohjan kynsien lakkaukselle. Tasainen pohja saa kynsilakan näyttämään paremmalta ja kestämään kynnellä pidempään. Tuotetta voi käyttää myös yksistään.

3,90 € / 6 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,1 / 5

Perustuu 6 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Antaa sileän ja kauniin pinnan kynnelle, ja tämä aluslakka toimii pelkästään yksinäänkin. Tosin olen itsekin huomannut kynsien liuskottumisen, mutta toivon todella ettei tämä tuote ole siihen syyllinen. Tämä on ollut luottotuotteeni jo pitkään!

Marjaana R.

Dermosil Smoothing aluslakka tasoittaa epätasaisuudet kynnen pinnalta ja luo tasaisen pohjan kynsien lakkaukselle.

Tasainen pohja saa kynsilakan näyttämään paremmalta ja kestämään kynnellä pidempään. Voit käyttää tuotetta myös yksistään, jolloin lopputulos on neutraalin huoliteltu ja mattapintainen.

Tuote on vegaaninen. Ei sisällä hajusteita. Allergia-, Iho- ja Astmaliitto on myöntänyt tuotteelle Allergiatunnuksen käyttöoikeuden. 

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Makeup

Tarkoitus: Tasoittaa epätasaisuudet kynnen pinnalta. Käytetään joko värilakan alla tai yksistään.

Käyttöohje: Yksi kerros riittää tasoittamaan kynttä. Yksistään käytettynä lisää toinen kerros ja anna kuivua kunnolla.

Hajusteet: Hajustamaton

Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Sucrose Acetate Isobutyrate, Stearalkonium Hectorite, Polymethyl Methacrylate, Kaolin, Benzophenone-1, CI 77891, Dimethicone, CI 15850, CI 19140

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Last Chance
(32)

Suu-nenäsuoja, 50 kpl

19,90 € / 50 kpl

Osta
Uusi
(0)

Puolukkashampoo 30 ml

1,90 € / 30 ml

Osta
Bestseller
(49)

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Osta
Uusi
(21)

Silottava hiusvoide

5,90 € / 100 ml

Osta

Viimeksi katsomasi tuotteet

Arvosana ja kommentit

3,1/5

reviewer avatar
Susanna R. 14.08.2021

Tämä tuote on muuttunut parempaan suuntaan. Edellinen oli 11ml purkissa, nykyinen 6ml purkissa. Tämän voisi korjata. Edellinen ei levittynyt kunnolla, nykyinen on ihan paras. Luonnollinen tulos. Antaa kiiltoa ja ihan pienen värin. Edellinen teki vaalean kerroksen kynnen pintaan. Vanha tuote oli vaalea ja nykyinen enemmän kynnen värinen, eli hailakka vaalean punainen. Kiitos että olette tehneet hyvän muutoksen. Tätä lisää

reviewer avatar
Noora K. 19.06.2021

Vanha pullo oli 11ml ja uusi pullo on 6ml ja hinta on pysynyt silti samana?! Ei jatkoon.

reviewer avatar
anniina K. 15.02.2021

Olen tilannut tätä aluslakkaa jo vuosia. Käytän pääasiassa lakkaa pelkästään kynsilakkana (joskus harvoin aluslakkana). Aiemmin tuote on ollut aivan täydellinen. Sävy on ollut kaunis ja kynnet pysyy hyvässä kunnossa. Nyt tilasin jälleen tätä lakkaa uudestaan. Ja lakka oli selkeästi uudistunut. Pullo oli puolet pienempi kuin edellisellä kerralla (sama hinta), sävy oli muuttunut kirkkaimpaan vaaleanpunaiseen, lakka itsessään oli ihan litkua ja parin päivän sisään kaikki kynnet oli liuskottunut ja piti leikata ihan lyhyeksi. Hirveä pettymys. Harmittaa tosi paljon, kun tämä lakka on ollut ennen luottolakkani ja sävyltään täydellinen, ja nyt en tiedä mistä löytäisin vastaavaa. Tätä en tilaa enää.

reviewer avatar
Päivi O. 16.10.2020

Tilasin tätä ekan kerran, mutta en päässyt kokeilemaan, koska sain viallisen tuotteen: lakkaa ei pysty levittämään kynnelle, koska pullosta puuttuu suti kokonaan!

reviewer avatar
Marjaana R. 29.09.2020

Antaa sileän ja kauniin pinnan kynnelle, ja tämä aluslakka toimii pelkästään yksinäänkin. Tosin olen itsekin huomannut kynsien liuskottumisen, mutta toivon todella ettei tämä tuote ole siihen syyllinen. Tämä on ollut luottotuotteeni jo pitkään!

reviewer avatar
anonymous 16.06.2019

Kynsien liuskoittumisen ja kellastumisen syy löytyi tästä lakasta. Vahvemmille kynsille tämä on varmasti oikein hyvä, mutta ei muutenkin hauraille.