loader

iDeal BB-voide SPF 15 honey

3977

Meikkivoide, päivävoide ja aurinkosuoja yhdessä tuotteessa

Tasoittaa sävyä, häivyttää virheitä, kosteuttaa

Kuulaan kaunis, raikas ja virheetön iho koko päivän! BB-voide eli BB Cream tasoittaa ihon sävyä ja pintaa, häivyttää pieniä virheitä, kosteuttaa ja suojaa auringolta. Honey on vaalea, kellertävään taittava sävy.

10,90 € / 30 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,7 / 5

Perustuu 17 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Omalle, keltapohjaiselle iholleni täydellinen! Olen yllättynyt kuinka hyvänä ja hyvin meikki pysyy paikoillaan kun päälle sipaisee aamulla hieman mineraalipuuteria. Tässä on todella hyvä hinta-laatusuhde ja vaihdan kyllä aiemmin käyttämäni kalliit meikkivoiteeni tähän!

Elina P.

BB-voide eli BB Cream tekee ihosta kauniin

iDeal BB-voide SPF 15 yhdistää meikkivoiteen, päivävoiteen ja aurinkosuojan täydelliseksi kokonaisuudeksi. BB-voide eli BB Cream tekee ihosta kuulaan kauniin ja sopii jokaiseen päivään.

BB-voide tasoittaa ihon sävyä ja pintaa, häivyttää pieniä virheitä, kosteuttaa ja suojaa auringolta suojakertoimella SPF 15. Ihanteellisen koostumuksensa ansiosta voide sulautuu iholle antaen täydellisen tasaisen vaikutelman ja häivyttäen samalla ihohuokosia ja ihon pieniä juonteita. Voide tuntuu kasvoilla kevyeltä, mutta peittää tehokkaasti ihon pienet virheet ja sävyerot.

Voide on helppo levittää kasvoille tasaisesti ja lopputulos on luonnollinen. Iho näyttää kauniilta ja pysyy raikkaana koko päivän.  Tuote on vegaaninen.

BB-voidetta voidaan käyttää kasvoilla yksistään tai sen alle voi halutessaan levittää kasvovoiteen ja viimeistellä lopputuloksen puuterilla. 

BB-voiteen uudistuneessa pakkauksessa on pumppu, joka helpottaa tuotteen annostelua ja levittämistä. Pumppaa voidetta kämmenselkään tai suoraan meikkisienelle. Levitä BB-voide kasvoille meikkisienen tai sormien avulla ja häivytä rajat huolellisesti kohti kaulaa, korvia ja hiusrajaa.

BB-voiteesta löytyy kolme eri sävyä. Honey on vaalea, kellertävään taittava sävy.

Termi BB-voide eli BB Cream tulee sanoista Blemish Balm, Beauty Balm tai Beauty Benefit.

Kurkkaa sävyoppaastamme mikä sävy sopisi juuri sinulle!

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Meikkivoiteet

Tarkoitus: Tasoittamaan ihon sävyä ja pintaa, häivyttämään pieniä virheitä, kosteuttamaan ja suojaamaan ihoa auringolta.

Käyttöohje: Levitä BB-voide kasvoille meikkisienen tai sormien avulla ja häivytä rajat huolellisesti kohti kaulaa, korvia ja hiusrajaa. Käytä yksistään tai levitä halutessasi BB-voiteen alle kasvovoide ja viimeistele puuterilla.

Ihotyyppi: Herkkä; Kuiva; Normaali; Sekaiho; Nuori; Rasvoittuva; Ikääntyvä

Hajusteet: Hajustamaton

Valmistusmaa: Puola

certificate logotype

Aqua, Dimethicone, Triethylhexanoin, PEG-10 Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Propylene Glycol, Disteardimonium Hectorite, Glycerin, Phenoxyethanol, Polymethylsilsesquioxane, Polysorbate 80, Mica, Trimethoxycaprylylsilane, Ethylhexylglycerin, Triethoxycaprylylsilane, Tocopherol, Tin Oxide, +/-, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891

Suosittelemme sinulle

4146

Vitamin E Päivävoide SPF

8,90 € / 50 ml

Osta
Bestseller
product image
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Bestseller
product image
3026

Kasvopesu

5,80 € / 250 ml

Osta
9813

Huulikiilto stunning

4,90 € / 8 ml

Osta

Tuotearvostelut

3,7/5

reviewer avatar
Heidi P. 26.03.2023

Todella peittävä. Väri honey on kuitenkin melko vaalea jopa talvikalpealle iholle.

reviewer avatar
Sini H. 10.03.2023

Luonnollisesti peittävä bb-voide. Jättää ihon kuulaaksi. Hyvä tuote!

reviewer avatar
Elina P. 24.12.2022

Omalle, keltapohjaiselle iholleni täydellinen! Olen yllättynyt kuinka hyvänä ja hyvin meikki pysyy paikoillaan kun päälle sipaisee aamulla hieman mineraalipuuteria. Tässä on todella hyvä hinta-laatusuhde ja vaihdan kyllä aiemmin käyttämäni kalliit meikkivoiteeni tähän!

reviewer avatar
teija L. 13.04.2022

Liian vaalea itselleni ja liian kuivattava

reviewer avatar
Emilia K. 01.03.2022

Todella kevyt ja vaalea, itselleni ei oikein sopiva

reviewer avatar
Sirpa A. 14.10.2021

Hyvä tuote, mutta pakkaus vääränlainen juoksevalle koostumukselle. Saa olla tosi varovainen kun avaa korkin, koska aine valuu itsellään ulos purtilosta ja ettei sotke vaatteitaan. Yleensä nokkaosan ympärille on purkautunut jo liikaakin ainetta yhtä käyttökertaa varten. Tästä syystä tuskin tilaan uudelleen.