loader

Jalkakylpysuola

3888

Tee hemmotteleva jalkahoito kotona! Jalkakylpy virkistää ja rentouttaa väsyneitä jalkoja. Jalkakylpysuolan sisältämät kamferi ja piparminttu vilkastuttavat jalkojen verenkiertoa.

5,90 € / 450 g

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 5 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Vakituinen saunatuotteeni.Jalat kylpyvatiin ja lauteille nauttimaan.Tuote pehmentää jalkateriä ja lisää verenkiertoa lämmittäen jalkoja mukavasti.Suosittelen lämpimästi.

Elina H.

Jalkahoito virkistää ja vähentää turvotusta

Säännöllinen jalkahoito pitää jalat kauniina. Dermosil Jalkakylpysuola tekee jalkakylvystä virkistävän ja rentouttavan lepohetken. Jalkakylpysuola sisältää kamferia, joka vilkastuttaa verenkiertoa ja vähentää turvotusta. Mentoli viilentää ja tuo helpotusta kipeille jaloille. Eukalyptus virkistää ja sillä on myös antiseptinen vaikutus. Manteliöljy pehmentää ihoa ja tekee jalkakylvystä entistä hemmottelevamman.

Jalkahoito kannattaa aloittaa jalkakylvyllä, sillä se pehmentää jalkojen ihoa, jonka jälkeen kuollutta ihosolukkoa voi varovasti irrottaa Jalkaraspilla. Myös jalkavoide imeytyy ihoon tehokkaammin jalkakylvyn jälkeen.


Tee jalkahoito kerran viikossa. Annostele yksi ruokalusikallinen jalkakylpysuolaa neljää vesilitraa kohti ja kylvetä jalkoja 5–10 minuuttia lämpimässä vedessä. Kuivaa jalat ja varpaiden välit jalkakylvyn jälkeen huolellisesti. Viimeistele jalkahoito esimerkiksi Classic-sarjan hoitavalla Jalkavoiteella.

Tuote on vegaaninen.

 

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Spa & Sauna

Tarkoitus: Jalkojen ihon hoitoon.

Käyttöohje: Annostele 1 rkl jalkakylpysuolaa 4 vesilitraa kohti. Kylvetä jalkoja 5–10 minuuttia lämpimässä vedessä. Kuivaa jalat huolellisesti ja hiero niihin hoitavaa jalkavoidetta.

Ihotyyppi: Normaali; Kuiva

Hajusteet: Luonnollisia hajusteita

Maris Sal, Isopropyl Myristate, Menthol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Camphor, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Mentha Piperita Oil, Phenoxyethanol, CI 47005, CI 42090

Suosittelemme sinulle

Last Chance
(32)

Suu-nenäsuoja, 50 kpl

19,90 € / 50 kpl

Osta
Uusi
(0)

Puolukkashampoo 30 ml

1,90 € / 30 ml

Osta
Bestseller
(49)

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Osta
Uusi
(21)

Silottava hiusvoide

5,90 € / 100 ml

Osta

Viimeksi katsomasi tuotteet

Arvosana ja kommentit

5,0/5

reviewer avatar
Tiia K. 20.09.2021

Ihana jalkoja rentouttava tuote :)

reviewer avatar
Rönkkö K. 03.05.2021

Mökkisaunan kruunaus.

reviewer avatar
Elina H. 22.08.2020

Vakituinen saunatuotteeni.Jalat kylpyvatiin ja lauteille nauttimaan.Tuote pehmentää jalkateriä ja lisää verenkiertoa lämmittäen jalkoja mukavasti.Suosittelen lämpimästi.

reviewer avatar
Hanna H. 05.08.2020

Viilensi mukavasti jalat hellepäivänä, aion käyttää jatkossakin

reviewer avatar
Johnette D. 17.02.2020