loader

Jo vuodesta 1983

Tarinamme alkoi laadukkaista ja hellävaraisista tuotteista, joita myimme sairaaloiden käyttöön. Sairaaloiden henkilökunta ihastui tehokkaisiin, herkälle iholle kehitettyihin tuotteisiin ja halusi tilata niitä ammattikäytön lisäksi myös itselleen.

Lue koko tarina

Made in Korsnäs

Uusi saippuatehtaamme Korsnäsissa mahdollistaa tuotteidemme entistäkin ympäristöystävällisemmän tuotannon. Pitämällä tuotannon lähellä sinua voimme minimoida kuljetukset ja pitää näin ollen tuotteidemme hiilijalanjäljen mahdollisimman pienenä. 

Tutustu tuotantoomme

Vastuullisia valintoja

Dermosil on perheyritys ja vastuulliset valinnat ovat aina olleet kiinteä osa toimintaamme. Pääkonttorimme ikkunasta avautuva Unescon maailmanperintöalue on alusta saakka kannustanut meitä tekemään hyviä valintoja. Vastuullisuusraportistamme voit lukea lisää vastuullisuustyöstämme sekä tavoitteistamme.

Vastuullisuusraporttiin

Dermoperhe – toimimme tiiminä

Henkilökunta on yrityksemme tärkein resurssi. Konsernissa työskentelee 80 rautaista ammattilaista eri aloilta. Kaikkia työntekijöitämme yhdistää kiinnostus alaan, rakkaus Dermosil-tuotteisiin ja verkkokaupan huippuosaaminen.

Tutustu henkilökuntaamme

Keitä me olemme?

Dermoshop Oy on perheyritys, jonka päämarkkina-alueet ovat Suomi, Ruotsi ja Viro.

Dermoshop Group